X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Vurderprofiler


186 emne(r).
1 2 3 4 > »

Vis kun:
# Profil Kommentar Titel Antal Sortering
1. KonsolkongenKonsolkongen Imponerende at det overhovedet kører på Xbox, men det kører så også temmelig sløjt. Godt spil, men bør spilles på andre platforme.
Half-Life 2
819
2. SumezSumez Alle klichérne fra moderne Souls-inspirerede Metroidvanias rullet sammen i ét. Flot og stemningsfuldt, og spiller godt. Men det er ensformigt, og føles ikke som om det har nogen reel vision.
Ender Lilies: Quietus Of The Knights
732
3. Bede-xBede-x Er svært at sætte pris på diverse QOL forbedringer og den frie måde man guides på, når det hele drukner i strategiløse random encounters og port'en hakker, så det er til at få hovedpine af.
Dragon Quest
559
4. RJKRJK Den halvdel der udgøres af kampe er velfungerende, men den anden halvdel der udspiller sig i mellem - dialog, historie og aktiviteter - er uengagerende tidsspilde, og milevidt fra forgængerens niveau.
Fire Emblem: Engage
510
5. GoodtimesGoodtimes Smukt udført, og mange områder er fortrinligt genskabt og udvidet. Den åbne verden er fortryllende. Dog så udpenslet, langt og omstændeligt, at man skulle tro, det var løgn, og uden raffinement.
Final Fantasy VII: Rebirth
406
6. ChronoChrono Humoristisk platformer der er værd at spille igennem flere gange, da hver person har sine egne puzzles og historie. Sjovest i co-op.
The Cave
349
7. Nuclear DetergentNuclear Deter... Stor kærlighed til forlægget omsættes til vellykket AA immersive sim med gode muligheder for at udleve magtdrømme. En god portion jank trækker ned.
RoboCop: Rogue City
348
8. seebergseeberg Koger mere suppe på samme søm, men det er stadigvæk bare så forbandet underholdende! Fine nye tiltag med low-gravity og laser guns. Som altid fantastisk humor. Og Cl4TP som spilbar class - nuff said!
Borderlands: The Pre-Sequel
307
9. KroeboCopKroeboCop Spændende i starten, fed stil og meget unikke karakterer. Det var ind imellem en lille smugle træls, når man skulle time det og ramme de ratte øjeblikke, for at kunne stjæle en sjæl.
Gregory Horror Show
297
10. millenniummillennium God ganster-historie, interessante karakterer og et flot miljø. Men gameplay-mechanics er rutinebaserede og den åbne by virker som et spildt potentiale i et stramt lineært spil.
Mafia: Definitive Edition
285
11. la0sla0s EN PERLE! Et af de tematisk og historiemæssigt mest interessant og dybeste stil i længere tid. Stemningen og ikke mindst lyddesignet er helt i top. Grafisk acceptabelt og interessant gameplay!
BioShock
262
12. quadquad Tæt på at være en perfekt introduktion til genren. Sværhedsgrad lidt svingende og våbensystem alt for komplekst i forhold til antallet af baner. Humoren rammer skævt, men giver mening.
Mario + Rabbids: Kingdom Battle
246
13. DeluxScanDeluxScan Grafisk meget imponerende og historien er ganske god. Begraenset replayability, da historien ikke aendrer sig synderligt.
Until Dawn
245
14. DaihyoumaruDaihyoumaru En fremragende forbedring på et i forvejen godt spil, der tilføjer en online del der er meget sjov og giver spillet en masse ekstra goder som er hele oplevelsen værd igen.
Persona 4: Golden
211
15. HankyHanky Acceptabel opfølger, som ikke bringer noget nyt til bordet. Ovenikøbet teknisk ringe, sammenlignet med meget andet der udkom samtidig. Den smule magi der var i de første par spil, synes at være væk.
Halo 3
209
16. PapandPapand Objektivt et fantastisk spil. Mangler dog en unik identitet i forhold til forgængerne. Bliver for stilsikkert uden risko og det gør at de helt store mindeværdige oplevelser udebliver.
Dark Souls III
190
17. Per SPer S Velspillende action- og platformspil baseret på filmen. Foregår primært i det vilde vesten, for småkryb, og ender i et syret Tron-agtigt arkadeunivers, inklusiv ufoer og aliens. Spil på Hard.
Rango
188
18. NaieraNaiera (Series X) Den lettere mislykkede udgivelse til trods, er der tale om et omfattende og meget underholdende spil. Skyderiet især er noget af det bedste jeg har prøvet.
Cyberpunk 2077
188
19. KamekKamek En gammel kending der spiller derefter. Banerne er til tider utilgivende og kontrollerne arbejder ofte imod en... men stadig en klassiker.
Adventure Island
183
20. WehnerWehner Til trods for at spillets historie og karakterer aldrig rigtig griber fat i en, så er den smukke, fantastiske setting stadig værd at udforske. Autopiloten fra Ubisoft kender kursen.
Assassin's Creed Origins
180
21. HulleHulle Serious Sam tog over da Duke forsvandt og gør det stadigt fremragende. Hjernedød arcade fps fyldt med fede kampe mod horder af fjender og sjove hemmeligheder der er værd at lede efter.
Serious Sam HD: The First And Second Encounters
148
22. nerosneros Compile har lavet et mesterværk her. Fantastisk lille shooter med henrivende grafik og sjovt bane design. Kan ikke få nok af dette spil. Køb den ucensurerede japanske version.
Gun-Nac
146
23. APHAPH Ikke et specielt orginalt spil og gameplayet er da også næste identisk med de forrige spil i serien. Men alligevel formår EG:WT at underholde som ingen andre af denne type spil.
Everybody's Golf: World Tour
144
24. -- Solid, velpolleret og yderst flot FPS, som gør brug af "hacking evner", hvilket tilfører en ekstra vinkel til kampene. Gameplayet er med få undtagelser i top. Historien er lineær og hurtigt glemt.
Syndicate (2012)
128
25. The DaneThe Dane Spillets gennemgående historie er acceptabel og passer med andre R&C spil - desværre er spillet alt for hurtigt gennemførst, og der mangler en grund til at undgå at dø istedet for blot at fortsætte.
Ratchet & Clank: Quest For Booty
121
26. jaesjaes Det føles indimellem som, at udviklerne har bidt over for meget. På trods af dette er spillet solidt nok til at være et underholdende og velskrevet eventyr.
The Witcher 2: Assassins Of Kings: Enhanced Edition
118
27. Alf81Alf81 En helt igennem cinematisk oplevelse, som dog først formår at blive både spændende og sjov i sidste halvdel af spillet. Prangende musik og lyd. TR: Underworld gør mange ting bedre.
Uncharted 2: Among Thieves
114
28. silverstarsilverstar Et lækkert spil som trækker tydelig inspiration fra oldschool spil i genren som Shinobi III. Grafisk lækker stil, udfordrende sværhedsgrad. Lille 8-tal / stort 7-tal
Ganryu 2: Hakuma Kojiro
104
29. enfenenfen Campaign er en lettere kedelig omgang. Sidste bane byder på bedste kombinerede gameplay. AI'en byder ikke på noget nyskabende. Multiplayer halter gevaldigt efter Black Ops 3.
Call Of Duty: Infinite Warfare
102
30. DanerenDaneren Rigtig spændende spil. Der var tilpas variation i gameplay til at det aldrig blev kedeligt eller ensformigt. En positiv overraskelse herfra!
Tomb Raider: Definitive Edition
100
31. QQ Der kan siges meget godt og skidt om historien og Rockstars 20 år gamle opskrift, men gameplayet, settingen og den dertilhørende indlevelse fejler intet.
Red Dead Redemption 2
98
32. BeanoBeano På næsten alle områder et bedre spil end etteren - specielt historiefortælling og side-aktiviteter har fået et løft. Meget imponerende grafisk. Fejl trækker dog oplevelsen lidt ned.
Spider-Man 2 (2023)
93
33. KristensenSoUSAKristensenSoU... En genistreg hvor genspilningsværdien er i top. For at unlocke alt skal man igennem spillet rigtig mange gange. De mange items og tilfældigt skabte dungeons gør spillet føles konstant friskt.
The Binding Of Isaac
93
34. PieyanthikosPieyanthikos Konceptet er præget af gimmicks, som slet ikke holder til en udgivelse. Sjovt de første 10 min., derefter begynder det pludselig at dæmre for én, hvor ligegyldigt spillet egentlig er i det lange løb.
Pac-Pix
88
35. WikzoWikzo Flot spil, men ifht. 2'eren er der rimelig meget fyld og gentagelser. Lidt for meget skyderi og lidt for lidt eventyr. Ringe puzzle-design.
Uncharted 3: Drake's Deception
87
36. DarkbeatDarkbeat Solidt Star Wars spil der tager nogen af de bedste aspekter fra Tomb Raider (2014) med en god og interessant historie som toppen af kransekagen.
Star Wars: Jedi: Fallen Order [Deluxe Edition]
86
37. KillerBean2KillerBean2 Spillet, der sparkede gang i FPS genren. Knapt 30 år senere føles det stadig charmerende, men desværre også ekstremt kalorielet.
Wolfenstein 3D
85
38. SephirothSephiroth Trods små frustrerende fejl i 3D-delen og et par irriterende boss kampe, er denne pakke alt, hvad man kunne ønske sig af pindsvinets 25-års fødselsdag.
Sonic Generations
83
39. MarcusMarcus Et fint Zelda spil, men lidt for trist for mig, og kan ikke så godt li' tidssystemet.. God Grafik, lyden er fin, nogle fede nye tiltag.
The Legend Of Zelda: Majora's Mask
80
40. XiwanaXiwana Undervældende 4'er. Flot som bare pokker. Godt stemmeskuespil. Spillet kører desværre for ofte på autopilot med mange 'brødkrummer'. Spilformularen føles tyndslidt. Masser af stil, men ingen substans.
Uncharted 4: A Thief's End
76
41. tastas Det må være sådan det er at spille en action film! Eneste svaghed for mig er også netop for meget kamp og for "lidt" puzzels og platforming. Suverænt. Top kandidat på min 2009 årets spil liste!
Uncharted 2: Among Thieves
65
42. phoenixdkphoenixdk Det der trækker op fra 7 er originaliteten - first-person-parkour-puzzle-action genren er ny, godt udført. Desværre er det svært at spille glidende, og man bruger 80% af tiden på at retry'e områder.
Mirror's Edge
61
43. kidcaffeinekidcaffeine Spillet har mange gode kvaliteter, og specielt bykampene ved højlys dag er fantastiske. Missionerne om natten er dog lidt tamme til sammenligning, og slutningen er for meget run and gun. Hæderlig AI
Ghost Recon: Advanced Warfighter
60
44. DarkenDarken Præsentationen visuelt/lydsiden er fantastisk, samt den sparsomme story løftes en basal spilmekanik. Kort men meget tilfredsstillende gennemspilning. Kun secrets er totalt bull.
The Swapper
59
45. holmenkolmenholmenkolmen Fantastisk perle af et adventurespil til iPhone. Sætter standarden for hvordan et spil kan udvikles målrettet til mobiltelefon. Lækkert soundtrack oven i hatten. Historien mangler det sidste.
Superbrothers: Sword & Sworcery EP
55
46. MadsMads Kunne nemt blive en genre vi vil se meget mere til nu, efter denne demonstration af, hvordan det kan gøres superbt. Frustrerende kontrol enkelte steder, overskygges dog af den medrivende historie.
Fahrenheit
51
47. OuroborosSlayerOuroborosSlay... Gængs platformspil med stor variation i gameplayet. Sjovt og udfordrende hele vejen igennem. Grafikken er i top og lydsiden er fin.
Rayman 3
50
48. JAAJAA Godt, men for meget 1-skridt-frem-og-2-tilbage gameplay gør oplevelsen trættende i længden. Føles meget som én lang fetch-quest, og det flyder ikke godt.
The Legend Of Zelda: The Minish Cap
50
49. Michael_Michael_ Uden tvivl et af de visuelt mest imponerende spil til Atari 2600. Kæmpespil, inspireret af Star Raiders, med 768 sektorer at udforske. Lidt uoverskueligt i starten, men dybt og langtidsholdbart.
Solaris
47
50. T.L.OT.L.O Sjovt underholdene fastfood, men ikke sundt i længden. Spillet mangler stilsikkerhed og et bedre plot. Har dog sine rigtig gode momenter og er tydeligvist fyldt med rå humor og fjolle vold.
Saints Row: The Third
45
186 emne(r).
1 2 3 4 > »