X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK
Please note that Play:Right is a Danish site and while usable without,
it is only partially translated to English.
Blocks marked with yellow backgrounds are systematically translated
by Bing Translate.

The Legend Of Zelda: The Wind Waker HD

Ratings


„An Evil Wind is Rising“


Zelda-seriens første besøg på GameCube byder på klassisk Zelda-stemning, med alt hvad det medfører af udforskning, gådeløsning og kampe. Ondskaben rører igen på sig i Hyrule, og Link må forsøge at redde først sin kidnappede søster og snart hele landet. Det er den klassiske Zelda-historie om godt og ondt, tilsat et stort og charmerende persongalleri og flere nye spilelementer. Spillets tegneserieagtige stil giver spillet et for serien helt nyt udtryk, mens et mere avanceret kampsystem giver mulighed for flere forskellige angreb.
Platform Wii U
Rank #1'302/4'136
Legend Of Zelda, The: The Wind Waker HD (EU)
Only show:
# User Comment Date Order Time Rating
1. GoodtimesGoodtimes
En fantastisk hyggelig og eventyrlig oplevelse. En skøn verden at gå på opdagelse i og en uroligt tiltalende stil, der virkelig viser, hvad spil også kan være. Desuden en formidabel lydside.
12/11-14 Completed 8/10
2. Nuclear DetergentNuclear Deter...
En lettere doven opdatering, hvor nogen af de mest oplagte tilføjelser er fraværende. Muligheden for at gå på eventyr i spillets åbne verden, hæmmes i stor grad af spillets linære opnygning.
23/06-14 20-30t 6/10
3. BeanoBeano
Pæn remastering af en klassiker men tidens tand har værd hård ved spillet. Enormt sløset at åbenlyse kontrol og kamera issues ikke er forbedret når der er brugt tid på politiske Wiiverse features.
24/10-13 10-15t 5/10