X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Vertikale & Horisontale shmups


Svar
ExceptionExceptionSkrevet 04/06-16 22:24 
I tråd med (no pun intended) tidligere indlæg vedr. fede Run 'N Gun spil, samt den generelle mangel på disse, ville jeg høre om der så skulle være mere held med nogle gode shooters?

Orientering og platform er underordnet så længe at gameplay holder.

Jeg kan selv lige lægge ud med nogle shooters som jeg finder fuldendte.


Blazing Star - SNK - Neo-GeoSe hele indlægget
52 emne(r).
1 2 > »

Svar
ExceptionExceptionSkrevet 04/06-16 22:24 
I tråd med (no pun intended) tidligere indlæg vedr. fede Run 'N Gun spil, samt den generelle mangel på disse, ville jeg høre om der så skulle være mere held med nogle gode shooters?

Orientering og platform er underordnet så længe at gameplay holder.

Jeg kan selv lige lægge ud med nogle shooters som jeg finder fuldendte.


Blazing Star - SNK - Neo-Geo

Fra et objektivt perspektiv nok det mest visuelle overdådige spil til maskinen. Grafikken ligner noget der ikke burde kunne lade sig gøre på et system fra 1990. Derudover går grafik, lyd, og ikke mindst gameplay op i en højere enhed. Er en lille smule lettere end forgængeren Pulstar, men giver stadig smæk for skillingen i de senere baner.

19XX: The War Against Destiny - Capcom - Capcom Play System II

Min yndlings vertikale shooter. Fede multi-segmenterede bosser, musikken der underbygger stemningen, og en grafik der ikke skorter på detaljer eller eksplosioner. IMO meget bedre end 1944: The Loop Master.

DoDonPachi - Cave - Arcade, PlayStation, Saturn

Det fedeste spil i serien, før det hele begyndte at handle om at være en "score whore". Spillet besidder en perfekt balance af sværhedsgrad/belønning. Valget mellem enten bullets eller laser fungerer rigtigt godt, og går godt i spænd med den kaotiske natur spillet har. Grafik, lyd og gameplay er naturligvis top notch.


Dette var blot tre titler som jeg har brugt utroligt meget tid på. Jeg håber meget at I andre vil supplere nogle flere "hidden gems"; jeg er sikker på at der stadig må være nogle derude, som jeg ikke har stiftet bekendtskab med :)

Afslutningsvis må jeg også påpege, at jeg er uforstående overfor at de respektive firmaer ikke genudgiver disse juveler på nyere systemer. Jeg ved godt, at vi i ny og næ får en lille godbid men det batter jo simpelthen ikke i forhold til hvor mange - tror jeg - der ville være villig til at kaste penge efter genudgivelser, bearbejdet med den kærlighed de fortjener.

MVH
Martin
jaesjaesSkrevet 05/06-16 00:01 
Godt initiativ, men der er allerede en (lang) tråd om shooters :)

Så post evt. dit indlæg der.

http://www.playright.dk/forum/emne/3463-2d-shooters
ExceptionExceptionSkrevet 05/06-16 00:38 
Hej Jaes,
Tak for dit reply. :)

I stedet for at "necro" en tråd der stammer tilbage fra '03, finder jeg det mere hensigtsmæssigt at lave en ny, det burde vidst være acceptabelt efter så mange år. :) Derudover så handler tråden du har refereret til også om andet irrelevant iht. det som jeg efterspørger; deraf titlen "2d shooters generelt". Jeg vil dog tage dit reply til efterretning og skimte de 23 sider for "guldkorn". :)

Skulle du have nogle bud til denne tråd må du meget gerne supplere. :)

MVH
Martin
jaesjaesSkrevet 05/06-16 01:37, rettet 05/06-16 01:49 
Jeg nævnte det blot fordi det er kutyme på forummet at gøre det så let som muligt at finde ting i fremtiden - med ca. 15.000 tråde og vist 200.000+ indlæg kan det være svært at finde noget frem efterhånden. Den anden tråd bliver også brugt til anbefalinger, og er i øvrigt stadig aktiv selvom den er fra 2003, så tænkte den var oplagt. Men helt fair hvis du foretrækker at bruge denne - det skulle som nævnt bare ses som et forslag :)

Der er vist ingen faste regler i den retning, omend det er set flere gange at moderatorerne lukker tråde hvis de er for "tvillinge-agtige" ;)
ExceptionExceptionSkrevet 05/06-16 02:15 
Jeg tror også at det handler om med tiden, at alle tænkelige aspekter inden for denne vidunderlige verden har været diskuteret, opslået og nørdet i alle tænkelige retninger. I den henseende (mener jeg) at det er sundt at få skabt et nyt indlæg, på trods af at det måske henleder tankerne på et topic fra 2003; også selvom dette stadig bliver holdt i live.
Jeg kan se at mange af trådene her på forummet har enormt mange indlæg; nogle endda over 12.000. Igen, I gutter har nok allerede snakket alt til ukendelighed, der har at gøre med hvad PlayRight handler om. ;)

Jeg tror ikke at det er uvant at "frisk blod" der kommer til på en allerede etableret side, nogen gange bliver set på som nye brugere der måske skaber en smule "ruckus", blot fordi at de måske spørger om/efterspørger noget som har været snakket om til ukendelighed, hvilket jeg har nævnt i ovenstående. Men i stedet for at bliver irriteret/smålig (ikke møntet på dig Jaes) over et nyt emne der tidligere har været diskuteret, så håber jeg da at de fleste vil tage godt imod entusiasmen nye brugere bringer, og bare nyde den fede stemning som vi alle er interesseret i. :)

Men lad os komme tilbage til det det handler om, nemlig nogle fede shooters/shmups.:)

MVH
Martin
ExceptionExceptionSkrevet 05/06-16 02:20 
Jeg har desuden været inde og "lugte" til det topic som du linkede til Jaes. Som så meget andet her på PlayRight, så hersker der enormt meget viden om Shooters blandt sidens medlemmer. :)
--Skrevet 05/06-16 08:18 
Jeg har fornøjet mig glimrende med de 2 Psyvariar spil. De findes til PS2 og koster ikke det vilde (ca. 50 kr. For 1eren, og 250 for 2eren). Ligeledes findes 2eren så vidt jeg husker til DC, og Arcadeudgaverne er til Taito G-Net.

Jeg holder meget af den chilleren stemning i spillene, med lækkert musik og lydeeffekter (lvl up, lvl up, lvl up) :)
Man stiger i lvl i takt med at man nakker fjender, samt flyver tæt på modstandernes skud. Dene lvl bliver man ved med at have, selvom man dør.

Hyggeligt spil, herlig lyddel, fine bosskampe og lvls, medgørligt for nye til genren og ikke mindst til en overkommelig pris. Psyvariar + Psyvariar 2, er klart de shooters (Raptor Genren om man vil :P), som jeg har brugt mest tid på, og som jeg ligeledes ofte vender tilbage til.
Spiller nu: Animal Soccer World
ChronoSousaChronoSousaSkrevet 05/06-16 08:40 
Har lige spillet empire of steel til mega drive, rigtig godt spil. :)
Spiller nu: Plumbers Don't Wear Ties
ExceptionExceptionSkrevet 05/06-16 14:40 
m1chelsen>Jeg har fornøjet mig glimrende med de 2 Psyvariar spil. De findes til PS2 og koster ikke det vilde (ca. 50 kr. For 1eren, og 250 for 2eren). Ligeledes findes 2eren så vidt jeg husker til DC, og Arcadeudgaverne er til Taito G-Net.Jeg holder meget af den chilleren stemning i spillene, med lækkert musik og lydeeffekter (lvl up, lvl up, lvl up) :)Man stiger i lvl i takt med at man nakker fjender, samt flyver tæt på modstandernes skud. Dene lvl bliver man ved med at have, selvom man dør.Hyggeligt spil, herlig lyddel, fine bosskampe og lvls, medgørligt for nye til genren og ikke mindst til en overkommelig pris. Psyvariar + Psyvariar 2, er klart de shooters (Raptor Genren om man vil :P), som jeg har brugt mest tid på, og som jeg ligeledes ofte vender tilbage til.

Hej M1chelsen. :)

Dem vil jeg da klart observere i den nærmeste fremtid; kan godt li' at du begrunder HVORFOR du synes de er fede. :) Ja, Raptor Call of the Shadows er nok også det PC shooter spil jeg har gamet mest, sammen med Xenon 2. :)

Som et lille side-topic - nogen der ved hvor man kan/det er bedst at anskaffe sig en nyere PS2. Jeg har den HELT gamle store af slagsen, og der er DVD-drevet godt nok ved at være træt. :P
ExceptionExceptionSkrevet 05/06-16 14:43 
ChronoSousa>Har lige spillet empire of steel til mega drive, rigtig godt spil. :)

Hej ChronoSousa. :)

Jeg kan også se fra det link som Jaes sendte mig, at mange folk herinde holder Megadrive/Genesis i hævd når det kommer til shooters. :) Selv har jeg kun stiftet bekendtskab med ThundForce IV, hvilket jeg erindrer som en smule svært, men bestemt et rigtigt flot og fedt spil. :) Jeg vil da helt klart tjekke Empire of Steel ud. :)
KonsolkongenKonsolkongenSkrevet 05/06-16 15:04, rettet 05/06-16 15:11 
Det er klart Sega Saturn du bør tjekke ud hvis du er til gode shooters.

PC-Engine har godt nok endnu flere af slagsen, men ikke ret meget som personligt tiltaler mig.

Kan næsten ikke anbefale et spil som Batsugun nok :)

...Men det koster så også en mindre formue efterhånden.

Hvis du skal billigt i gang og samtidig spille noget godt, så ville jeg anbefale de Cave shooters der er udgivet i Europa på Xbox 360. Deathsmiles er bla. åndssvagt godt herpå. Det samme gælder DoDonpachi.
ESPgaluda II og Mushihimesama Futari er også fremragende, men så vidt jeg husker kun udgivet i Japan. De er dog regionsfrie :)
Spiller nu: Phantasy Star IV
ExceptionExceptionSkrevet 05/06-16 16:09 
Hej Konsolkongen :)

Det kunne da være at jeg skulle få kigget på en SS. Jeg ved at DoDonPachi også fås til den, og det er jo et mega godt spil. :)

Mht. "gode" shooters, så faldet jeg nok uden for mængden, da jeg ikke spiller primært for at dyrke highscore, men mere ser et fedt spil på samme måde som en god film; begge er ting som man nyder at gå tilbage og opleve. I dag synes jeg at udviklerne lægger det meste af vægten på hardcore gameplay teknikker; for på den måde at promovere en højere score. Jeg ved godt at jeg nok er i undertal, dog så kunne det være fedt at opleve nogle nyere titler, hvor man ikke nødvendigvis behøver at være OCD-ramt japaner for at kunne følge med. :)

En lille anekdote: det sygeste jeg har set var en ambidekstral gut som kunne spille Ikaruga 2-player mode med begge hænder, alene, samt gennemføre selvsamme. Der ramte følelsen af ærefrygt utroligt hårdt. :)
ExceptionExceptionSkrevet 05/06-16 16:13 
Det ville også være en mulighed med 360'eren. :) Jeg har allerede Vertikale & Horisontale shmups
Jeg må dog sige at jeg finder DoDonPachi fra 1997 bedre. :)
Bede-xBede-xSkrevet 05/06-16 16:18, rettet 05/06-16 16:30 
Konsolkongen>Hvis du skal billigt i gang og samtidig spille noget godt, så ville jeg anbefale de Cave shooters der er udgivet i Europa på Xbox 360. Deathsmiles er bla. åndssvagt godt herpå. Det samme gælder DoDonpachi.
ESPgaluda II og Mushihimesama Futari er også fremragende, men så vidt jeg husker kun udgivet i Japan. De er dog regionsfrie :)

Flere af dem kan også fåes billigt på Steam, hvor der iøvrigt udgives mange shmups for tiden. En Gaffer kører en udgivelsesliste, men har valgt at starte ved 2015, så det er kun spil udgivet på servicen det sidste års tid der er på listen:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1120418
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=181326694&postcount=49 (Sidste års udgivelser)
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
ExceptionExceptionSkrevet 05/06-16 16:39 
Tak for info Bede-x. :)

Der er godt nok mange titler der. Måske man skulle genoverveje PC gaming igen. :D
KonsolkongenKonsolkongenSkrevet 05/06-16 17:04 
Exception>
Hej Konsolkongen :)

Det kunne da være at jeg skulle få kigget på en SS. Jeg ved at DoDonPachi også fås til den, og det er jo et mega godt spil. :)

Hej :)

Det var DoDonpachi Resurrection jeg hentydede til, omend det overhovedet ikke var klart ud fra mit indlæg. Havde i farten glemt den fulde titel på spillet :)

DoDonpachi er mig bekendt kun på Saturn og PS1, foruden Arcade naturligvis :)
Spiller nu: Phantasy Star IV
ExceptionExceptionSkrevet 06/06-16 00:36 
Har DoDonpachi Resurrection til 360. :)
Både DonPachi, og specielt DoDonPachi er dog en del bedre IMO, og som du rigtigt nok antyder, så findes de kun på de nævnte platforme. :(

Et ønskescenarie for mange ville være hvis disse firmaer fik fingeren ud, og begyndte at udgive compilations inden for disse vidunderlige franchises. Noget som mange firmaer allerede gør i Japan, men som vi godt nok har måtte spejde langt efter i vesten. Om ikke andet så har vi da fået Mega Man Legacy collection. :) Nu skal Capcom så bare udøve samme manøvre med Mega Man X.
KonsolkongenKonsolkongenSkrevet 06/06-16 01:11, rettet 06/06-16 01:17 
Det har de gjort (med de gode i serien) på PS2. Tjek Mega Man X Collection ud. Det er så vidt jeg kan bedømme rigtig gode ports (PS1-spillene er tilsyneladende bare de helt originale spil der kører på en PS2), opsamlingen kører også 240p så det er bare møglækkert hele molevitten. Har kunne fås rigtig billigt på videogameplus.ca :)

Edit: Kan se at X Collection også findes til Gamecube. Har dog ingen erfaring med den version, men man kunne frygte at PS1-spillene kører dårligere, hvis der i PS2-udgaven vitterlig bare er tale om de mere eller mindre oprindelige PS1-versioner, altså ingen port/emuleringer. Dunno :)

Legacy Collection er heller ikke den første Mega Man opsamling. Mega Man Anniversary Collection til PS2, GCN og Xbox havde MM1-8 plus nogle bonus spil. Det var ikke en skide god opsamling. Forskellig fra version til version var musikken ændret i nogle baner, knapperne sad omvendt og i nogle versioner kunne man ikke selv skalere billedet, så det så jammerligt ud, foruden naturligvis ikke at være 240p :( Så spring du bare den version over hvis du falder over den. Den er vidst US only også :)
Spiller nu: Phantasy Star IV
ExceptionExceptionSkrevet 06/06-16 13:44 
Jeg har før studset over om jeg skulle erhverve mig X Collection til PS2. Grunden til at det ikke er sket skyldes nok både at det ikke udkom herhjemme, samt at min PS2 er ved at tage billetten (det mekaniske disk-drev ryger snart).
Hvad jeg kan læse mig frem til, er dog at emuleringen (MMX, MMX2) skulle være top notch, og gameplayet så godt som identisk med de oprindelige udgivelser. :)

Anniversary Collection vil jeg slet ikke udtale mig om. Den er jo sablet ned flere steder på nettet, bl.a.på grund af nogle af de punkter som du highlighter. :)

Det er dog ikke så lang tid siden at jeg købte Legacy Collection til Xone, så det ville nu være rart hvis også X-serien udkom der på. Hvad jeg kunne forstå så har Capcom vidst solgt ok mht. Legacy Collection, så det er jo ikke utænkeligt at det sker. Nu vi snakker om ældre titler der får en re-release, så ser jeg meget frem til Resident Evil 2. :D
SumezSumezSkrevet 06/06-16 13:51 
En "X Legacy Collection" er rimelig redundant i forhold til PS2-udgivelsen ja, men hvis der er penge at hente kan vi nok være sikre på at Capcom laver det alligevel.

Men var det nu ikke en Cave opsamling, vi savnede? Der er selvfølgelig en af en slags til X360, men den er regionslåst og består kun af de titler der allerede fandtes til X360 i forvejen.

Nye, mere arkadeperfekte, udgivelser af Donpachi og Dodonpachi ville være meget imødekomment, og kunne meget nemt bundles sammen med Dangun Feveron og ESP.Ra.De, og evt. Ibara med Kuro-udgaven inkluderet!
(men med Dangun på vej til PC og PS4, får ESP.Ra.De nok også en selvstændig release hvis det er, hvilket heller ikke ville gøre mig noget)
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Toki, Tetris Effect, Shadow Tower: Abyss
NaieraNaieraSkrevet 06/06-16 13:53 
Det eneste Cave/Capcom mangler at udgive er PROGEAR.
There are five lights.Spiller nu: Fallout 76
SumezSumezSkrevet 06/06-16 13:54 
De mangler både ESP.Ra.De og Progear :) og som sagt, Ibara Kuro, det ville jeg røvgerne have (har både Esprade og Progear)

Progear har jo så lige den begrænsning at det nok er Capcom der sidder på rettighederne, og de er sikkert ret ligeglade.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Toki, Tetris Effect, Shadow Tower: Abyss
NaieraNaieraSkrevet 06/06-16 13:57 
En dag tager jeg til Japan og skider samtlige Capcom execs i hovedet indtil de laver en fantastisk port af Progear!
There are five lights.Spiller nu: Fallout 76
ExceptionExceptionSkrevet 06/06-16 14:01 
Sumez>En "X Legacy Collection" er rimelig redundant i forhold til PS2-udgivelsen ja, men hvis der er penge at hente kan vi nok være sikre på at Capcom laver det alligevel.Men var det nu ikke en Cave opsamling, vi savnede? Der er selvfølgelig en af en slags til X360, men den er regionslåst og består kun af de titler der allerede fandtes til X360 i forvejen.Nye, mere arkadeperfekte, udgivelser af Donpachi og Dodonpachi ville være meget imødekomment, og kunne meget nemt bundles sammen med Dangun Feveron og ESP.Ra.De, og evt. Ibara med Kuro-udgaven inkluderet!(men med Dangun på vej til PC og PS4, får ESP.Ra.De nok også en selvstændig release hvis det er, hvilket heller ikke ville gøre mig noget)

Nu er X-Collection jo aldrig officielt udgivet på vores breddegrader, så Capcom ville ha' en perfekt grund til at komme i gang. :)

Vi savner så meget, her i røvsprækken mellem Japan, og guds eget land. :D
Mht. din sidste udtalelse, så kan der ikke herske andet end generel konsensus; for satan hvor ville jeg gerne se de to første DonPachi spil udgivet - bearbejdet med den kærlighed de fortjener - på dagens platforme. Jeg tror dog ikke at det kommer til at ske. 1. Cave mener nok ikke at der er et marked for det i EU (selvom jeg tror de tager grueligt fejl). 2. Man giver jo ikke alt guldet væk samlet, nej man "salami-slicer" det lidt af gangen til pøblen. :(
ExceptionExceptionSkrevet 06/06-16 14:03 
Naiera>En dag tager jeg til Japan og skider samtlige Capcom execs i hovedet indtil de laver en fantastisk port af Progear!

Ja, Capcom's vidunderlige CPS II system besidder umådeligt mange fede titler. :)
Findes det kun til CPS II lige nu, ja jeg spørger da jeg ikke har set det til andre? :)
SumezSumezSkrevet 06/06-16 14:04 
Saturn-udgaven af Dodonpachi er faktisk virkelig god, alt taget i betragtning. Men den er selvfølgelig ikke direkte sammenlignelig med arkadeboardet.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Toki, Tetris Effect, Shadow Tower: Abyss
SumezSumezSkrevet 06/06-16 14:06 
Ja, Progear findes "kun" til CPS2.:)
https://www.instagram.com/p/BFbJCY7MTWd/?taken-by=gamewiring
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Toki, Tetris Effect, Shadow Tower: Abyss
ExceptionExceptionSkrevet 06/06-16 14:08 
Jeg sidder også MEGET kraftigt og overvejer at lokalisere en SS med henblik på køb. :)

Ved du tilfældigvis hvad der ligger til forskel mellem SS og arkade versionen? Jeg tænker at SS må fra et HW synspunkt være kraftfuld nok til at trække spillet med alle "bells and whistles", eller tager jeg fejl?
SumezSumezSkrevet 06/06-16 14:17, rettet 06/06-16 14:18 
Der er masser af tråde om emnet inde på shmups forummet, de kan nok afdække det bedre end nogen andre.

http://shmups.system11.org/viewtopic.php?t=7025
http://shmups.system11.org/viewtopic.php?t=1407

Jeg vil vove at påstå at man skal kende spillet ret godt for at bemærke forskellene. Spillet føles ikke nedgraderet på nogen måder så længe man spiller i tate.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Toki, Tetris Effect, Shadow Tower: Abyss
ExceptionExceptionSkrevet 06/06-16 14:26 
Tusind tak for linket Sumez. :)

Ja, de er sgu godt nok "langhårede" derinde. :D
Sjovt, så har jeg altid læst at Saturn skulle være "leaps and bounds" foran PlayStation når vi snakker 2D grafik, men mange derinde på System11 sværger til PSX versionen, pga. lydkvalitet og krafik, hmmm. :)
Så er spørgsmålet jo bare om PSX versionen går for hurtigt. :P
SumezSumezSkrevet 06/06-16 14:35 
Computer hardware er jo ikke så simpelt at man altid bare kan sige "den her gør det bedre end den anden". Især når vi snakker et spil der skal portes, og der kan være mange hensyn der skal tages for at bevare kode-struktur fra originaludgaven så tæt som muligt. Saturn-udgaven af Symphony of the Night er bevist på at Saturn-udgaver af et 2D-spil sagtens kan være voldsomt meget ringere, hvis udviklerne ikke gør et godt nok stykke arbejde.

Der er fordele og ulemper ved de to ports af DDP, som man nok skal være super-fan for at bide rigtig mærke i.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Toki, Tetris Effect, Shadow Tower: Abyss
ExceptionExceptionSkrevet 06/06-16 14:46, rettet 06/06-16 14:47 
Har også læst i historien om Saturn at den tilsyneladende var ekstremt svær at kode til, primært for 3-parts udviklere; langt værre end PS3 var. Folk der ved noget om det mener at det var derfor Sony bl.a. vandt den generation. I de tilfælde hvor udvikleren så faktisk forstod at kode til SS (læs: primært Sega selv), så skulle den give PSX baghjul på 2D området, hvorimod at PSX herskede på den dengang nye 3D front. Noget så "simpelt" en effekt som "transparency" skulle være en djævel at kode til Saturn.
slk486slk486Skrevet 06/06-16 14:49, rettet 06/06-16 14:51 
For mit vedkommende dækker SS over den største mængde af rigtig gode shmups (på konsol) i den helt rigtige periode - lige før det hele blev 3D, lolita, og bullethell :D

Jeg har et ekstra SS vidunderbarn fra Japan i hvid, som jeg bare ikke har taget mig sammen til at smide til salg, så hvis du tager beslutningen kan du evt. sige til ;)
j/k
ExceptionExceptionSkrevet 06/06-16 15:00 
Jeg har lige smækket en PM afsted til dig Alexander. :)
KonsolkongenKonsolkongenSkrevet 06/06-16 15:17, rettet 06/06-16 15:18 
Du kan da evt. få den sendt forbi mig i farten, hvis du går med tanken om at få svinet gjort regionsfri.

/skamløs reklame ;)
Spiller nu: Phantasy Star IV
slk486slk486Skrevet 06/06-16 15:18 
Så sender jeg min MD med :D
j/k
KonsolkongenKonsolkongenSkrevet 06/06-16 15:19 
Haha ja det kunne du gøre :D
Spiller nu: Phantasy Star IV
OdinOdinSkrevet 06/06-16 15:27 
Hva' koster sår'n fræk fyr som dig?
slk486slk486Skrevet 06/06-16 15:28 
Altså nu er vi jo mange frække fyre i tråden... ? :p
j/k
OdinOdinSkrevet 06/06-16 15:41 
Det var ham med de kyndige hænder og den stive loddekolbe jeg blinkede kælent til.
Jeg er dog ikke bleg for en ménage-à-trois. ^_^
slk486slk486Skrevet 06/06-16 15:43 
Min loddekolbe er lige så stiv som Kks!
j/k
ExceptionExceptionSkrevet 06/06-16 16:17 
Konsolkongen>Du kan da evt. få den sendt forbi mig i farten, hvis du går med tanken om at få svinet gjort regionsfri./skamløs reklame ;)

Det vil jeg da overveje skulle handlen blive til noget. :)
KonsolkongenKonsolkongenSkrevet 06/06-16 16:42 
Hvis du kigger modelnummeret på din PS2, kan det sågar være at jeg er heldig at have et kompatibelt drev også :)
Spiller nu: Phantasy Star IV
ExceptionExceptionSkrevet 06/06-16 19:24 
Mange tak for tilbuddet Konsolkongen. :)
Jeg tror dog at jeg i stedet vil prøve at se om jeg kan få fat på en PS2 slim. :)
KonsolkongenKonsolkongenSkrevet 06/06-16 19:24 
Helt i orden :)
Spiller nu: Phantasy Star IV
--Skrevet 06/06-16 19:42 
Exception du kunne også overveje at smide en chip + HDD i din PS2 fat (forudsat at den fungerer med drevet igen) og bruge HD Loader, hvor du så bare kopierer dine spil over. Efter min mening, er det det ultimative PS2 setup.
Spiller nu: Animal Soccer World
slk486slk486Skrevet 06/06-16 21:29 
Ja, det er dejligt smooth med væsentligt forbedrede load tider :)
j/k
ExceptionExceptionSkrevet 07/06-16 15:37 
m1chelsen>Exception du kunne også overveje at smide en chip + HDD i din PS2 fat (forudsat at den fungerer med drevet igen) og bruge HD Loader, hvor du så bare kopierer dine spil over. Efter min mening, er det det ultimative PS2 setup.

Lyder som en fed ide, kunne godt være jeg skulle overveje det på et tidspunkt. :)
Mange tak for forslaget. :)
varmtvandvarmtvandSkrevet 05/11-18 20:11 
Har en svaghed for Psikyo Shmups. Og hørte så om et ny 3i1 shmup "Strikers 1945: World War" på Android. Som kombinerer Strikers, Gunbird og Tengai.
Det fungerer overraskende godt. Styringen er irreterende, jeg bryder mig ikke om styre med touch. Men spillet er sjovt. Jeg går ikke så meget op i opsætningen af mine fly. Men spiller for at klare banerne og det er sjovt. Det er fyldt med microtransactions, men det er ok det føles lidt som at putte mønter i en arcademaskine.
Jeg ville ønske det blev tweeket lidt og udgivet til en konsol hvor man bruge et stick.
Men der er en masse (gratis) shmup-sjov i denne titel.
Retro spil butik Spiller nu: Batsugun, Solar Striker, Legend Of Zelda, The: O...
wireframewireframeSkrevet 05/11-18 22:53 
varmtvand, kan du ikke bruge en controller til din Android-enhed?
52 emne(r).
1 2 > »

Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig