X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Anime-anbefalinger søges


Svar
la0sla0sSkrevet 19/05-06 17:58 
Jeg går og ser djævelsk frem til, at jeg får afleveret min A-opgave på nordisk litteratur, og min (længe udskudte, især via dispensation) emneprøve på filosofi, derefter ligger landet åbent. Der er selvfølgelig store drømme om vin, vidunderlige damer (pengepungen sætter nok grænser for vinen og kæresten for damerne), skødesløshed, overnatninger på stranden og generel løsgang, ja muligvis endda ly... Se hele indlægget
Hvad sker der?
240 emne(r).
« < 1 2 3 4 5

Svar
la0sla0sSkrevet 29/09-15 15:49 
Jeg trooor jeg droppede dem fordi jeg fik at vide at det var genbrug og unødvendigt/spolerede oplevelsen fra 1-26... altså tror jeg. Men kan fornemme jeg er gået glip.
Hvad sker der?
DarkbeatDarkbeatSkrevet 29/09-15 16:05 
En anime der er oppe i tiden er Shimoneta: A Boring World Where the Concept of Dirty Jokes Doesn’t Exist

I en dystopisk fremtid hvor Social Justice har vundet og ordensmagten slår hårdt ned på alt hvad der er perverst og selv bandeord, kæmper en flok "terrorister" for at bringe pornoen tilbage til masserne.

Den starter stærkt men taber ret hurtig pusten da det hurtigt bliver de samme jokes igen og igen og skurken som er mere pervers end hovedpersonerne er heller ikke ret interessant. I det mindste er introen fed... Den har de samme hvinene guitar riffs som in Dynasty Warriors :D

https://youtu.be/gVfBAAFwimU

(Dynasty Warriors 7 intro til sammenligning: https://www.youtube.com/watch?v=-ePfrT_93sw )
NaieraNaieraSkrevet 29/09-15 16:30 
la0s>
Jeg trooor jeg droppede dem fordi jeg fik at vide at det var genbrug og unødvendigt/spolerede oplevelsen fra 1-26... altså tror jeg. Men kan fornemme jeg er gået glip.

De forlængede afsnit 21 til 24 er i hvert fald værd at se.
There are five lights.Spiller nu: Fallout 76
NaieraNaieraSkrevet 29/09-15 16:30 
Odin>
Ah! Det var den der boks du modtog der gik i stykker. Det kan jeg da også godt huske nu.

Heldigvis kan det ikke ses når den står på hylden hvor den, grundet den mørkeblå farve med meget svag skrift, faktisk er ret anonym :p
There are five lights.Spiller nu: Fallout 76
DarkenDarkenSkrevet 29/09-15 17:44, rettet 29/09-15 17:45 
Når nu man venter på de ugentlige afsnit af de serier man følger med i (World Trigger er aaaaalt for langtrukken!!), så kan det ske at jeg klikker på en eller anden random serie, fordi billedet har gjort mig nysgerrig.

Fornyligt var det Squid Girl (shinryaku ika musume), det er en meget "let" anime og humoren burde være noget man hurtigt blev træt af (som hendes måde at snakke på), men jeg endte med at se begge sæsoner og begge ova i små bider (en del episoder består af 3 korte historier).

Når jeg mener let anime så føler jeg det er sådan en serie man er underholdt mens man ser den, men er glemt så snart man har slukket for den (hvis det giver mening). Anyways den kan godt anbefales hvis man lige mangler et eller andet at se, uden man ønsker at gå igang med noget man ikke bare kan slå væk fra.

Squid Girl på Crunchyroll
"Watch your back, conserve ammo, and never cut a deal with a Dragon"
NaieraNaieraSkrevet 29/09-15 17:53 
Det der afsnit hvor mini-Squid Girl følger hende pigen til hun bliver gammel og dør er sgu da mega rørende :) Så det er ikke udelukkende en "let" serie.

I samme genre er Umaru-chan dog langt bedre :)
There are five lights.Spiller nu: Fallout 76
DarkbeatDarkbeatSkrevet 29/09-15 18:08 
Enig. Når det kommer til de dér anime hvor der reelt set ikke rigtig sker noget, så er Umaru-chan rigtig god :)
NaieraNaieraSkrevet 30/09-15 05:11 
Der sker en hel masse i Umaru-chan!
There are five lights.Spiller nu: Fallout 76
DarkenDarkenSkrevet 30/09-15 10:58 
Hmn, indrømmer at det gav et lidt for stort moe indtryk til at jeg ville se den, men nu er jeg jo nød til at give den en chance hehe. Og ja, havde glemt det med mini-squid girl, men det var også lidt det jeg ville ind på, for mig var det en serie hvor handlingen i de individuelle afsnit hurtigt var glemt, men karakterene og deres være måde var det der lavede et indtryk på mig.
"Watch your back, conserve ammo, and never cut a deal with a Dragon"
DarkbeatDarkbeatSkrevet 13/03-16 19:36, rettet 13/03-16 19:37 
Anime-anbefalinger søges


Der er en kickstarter igang for en (regionsfri) Blu Ray release af Riding Bean
https://www.kickstarter.com/projects/madover...dition-anime-blu-ray


Neros77 shoutout! https://youtu.be/x1NAhlVRaZ4
nerosnerosSkrevet 13/03-16 22:52 
Haha vildt!!! :D Det er fandme sejt..!
Bashful Neophyte
DarkbeatDarkbeatSkrevet 21/03-16 09:54 
Bedste anime i nyere tid :D

https://youtu.be/OAD_XZwuQuQ
SkyblazeRSkyblazeRSkrevet 05/08-16 23:30, rettet 05/08-16 23:31 
Hmm, noget i mig anbefaler lidt modvilligt dette ufokuserede rod af en anime-serie. Den endte dog med at være (noget af) det mest forfriskende, jeg har set på området de sidste 20 år. Ny sæson er også bekræftet.

Konosuba

Fuld titel: Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku o! (KonoSuba – God’s blessing on this wonderful world!!)

Jeg ved ikke, om den kan kaldes for en kæk (skingrende skør) parodi på RPG'er. Den har i hvert fald en masse "kant", man nok enten vil elske eller hade. Glem alt om et medrivende plot, og se den for, "hvad den (måske) er" (kortfattet synopsis følger):

SPOILER-TEKST:
Dreng dør på åndssvag måde, genoplives af gudinde, gudinde giver dreng mulighed for at blive en helt i en alternativ verden (at dræbe The Devil King), dreng siger OK (på den betingelse, at han må "tage gudinden med sig")
.

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=17123

http://konosuba.com/
»In my restless dreams, I see that town... Silent Hill«Spiller nu: Resident Evil: Revelati..., Legend Of Zelda, The: T..., Bloodstained: Ritual Of...
DarkbeatDarkbeatSkrevet 01/10-16 19:46 
The Disastrous Life of Saiki K.

Dette er en 4koma gag serie omhandlende Kusou Saiki som er født med psykiske kræfter, hvilke han prøver at skjule for sine klassekammerater og idiotiske venner. Virkelig sjov.

Anime-anbefalinger søges
SkyblazeRSkyblazeRSkrevet 06/12-16 20:50 
Darkbeat...enig, men i mindre doser for mit vedkommende :)

Er det bare mig, eller kører anime meget på "psykiske kræfter" i øjeblikket (eller har måske gjort længe, og jeg har bare undgået dem)?

Jeg fik langt om længe kastet mig ud i Dragonball. Det er for mig lidt ligesom med One Piece - har undgået noget godt alt for længe :( Det giver jo masser af indhold at kaste sig ud i - næsten uoverskueligt meget.

Dragonball overraskede mig dog med sin finurlighed, så jeg hænger på indtil videre. Den kører måske lige lovlig meget på det perverterede (der kom mest på bag på mig!). Den gamle perverse karate-geezer tilfører p.t. serien noget "ekstra kant" må man sige... ;)

Nogen der ved, om Dragonball ændrer stil gevaldigt undervejs eller kører konsekvent samme stil i udseende og indhold (jeg er oppe på lidt over 20 eps)?
»In my restless dreams, I see that town... Silent Hill«Spiller nu: Resident Evil: Revelati..., Legend Of Zelda, The: T..., Bloodstained: Ritual Of...
SkyblazeRSkyblazeRSkrevet 10/06-17 02:10, rettet 10/06-17 02:12 
(Skriver det her fra mobil så har ikke lige tålmodighed til kommaer :P) Næsten til vejs ende med Dragon Ball GT der har givet noget af serien sin charme tilbage fra første Dragon Ball (Dragon Ball Z sled sig selv lidt op IMO).

Ser frem til den nyere Super Dragon Ball (ser ud til at være oppe over 90 eps så der er jo nok at gå i gang med til den tid!).

Andet der er set/ses for tiden:

Uchouten Kazoku/The Eccentric Family (sæson 2 startede i foråret - sæson 1 sneg sig ind på livet af mig med sin meget japanske stil, masser af charme, humor, idiotiske indfald og samtidig en seriøs tone - et afsnit der foregår i et helvedesmiljø inde i et maleri af "Helvede" pudsigt nok gjorde den her serie til noget af det mest dragende anime jeg længe har set)

Berserk (var først ikke fan af tegnestilen i den nye serie men selve Berserk-atmosfæren er svær ikke at blive indfanget af...og fedt med samme komponist og musikmæssige klang fra den gamle serie)

Atom - The Beginning ("Mega Man"-agtigt univers men på en mere "afdæmpet og seriøs måde")

Granblue Fantasy The Animation (den lidt specielle ikke-polerede og ru tegnestil kan kræve lidt tilvænning men ellers en episk oplevelse der burde være noget for enhver RPG-tilhænger)

Shingeki no Bahamut/Rage Of Bahamut - Genesis (sæson 1 - fandt den høje produktionskvalitet overraskende, meget episk, eventyrlig fortælling med en helt særlig charme, der er svær ikke at holde af) + Virgin Soul (sæson 2 aktuel nu - måske endnu mere charmerende opfølger..samme høje animationskvalitet)

Gin no Guardian/The Silver Guardian (korte 10-13 min afsnit om fattig ung knøs der er en vaskeægte power player og bruger det meste af sin tid på noget der bliver mere end virtuel gaming).

Seikaisuru Kato/KADO: The Right Answer (original teknologifokuseret anime-serie med et spændende koncept som jeg håber filmatiseres af Hollywood ved lejlighed...kunne måske blive den nye "Contact" eller noget?)
»In my restless dreams, I see that town... Silent Hill«Spiller nu: Resident Evil: Revelati..., Legend Of Zelda, The: T..., Bloodstained: Ritual Of...
SkyblazeRSkyblazeRSkrevet 24/06-17 21:11, rettet 18/09-17 23:22 
Til listen ovenfor kan lige tilføjes...

Alice & Zoroku (en animeficeret udgave af Alice i Eventyrland, men her et "ukendt væsen", der har manifesteret sig i menneskelig form og kan materialisere alt, hun tænker på - rørende, komisk, charmerende, eventyrlig og magisk anime på en syret måde, der distancerer sig fra en masse andet "typisk" anime)

My Hero Academia (måske arvtageren til Dragon Ball? - spænder dog bredere med dybere kampe, større persongalleri og mere følelsesladet drama sammen med komiske indfald...hvis jeg havde en personlig top 10 over anime, så ville den meget muligt ligge i toppen)

AoT (næsten selvsagt, for den kender de fleste vel, men bør for god ordens skyld lige nævnes i tråden - se evt også de to realfilm for nysgerrighedens - og de horrible effekters - skyld og uden forventninger om plotmæssige afsløringer, der har en fløjtende fis at gøre med anime-serien :)).
»In my restless dreams, I see that town... Silent Hill«Spiller nu: Resident Evil: Revelati..., Legend Of Zelda, The: T..., Bloodstained: Ritual Of...
JmogJmogSkrevet 24/06-17 21:29 
Hedder den ikke Attack on Titan?
FancyPantsFancyPantsSkrevet 24/06-17 21:35 
Jmog: Jep!

De to sæsoner af Knights of Sidonia på Netflix er også et kig værd - hvis serien ikke allerede er blevet nævnt i tråden. :)
PEW PEW PEWSpiller nu: Mass Effect: Andromeda, Overwatch: Origins Edit..., Warframe
SkyblazeRSkyblazeRSkrevet 18/09-17 23:47, rettet 18/09-17 23:49 
@Jmog

Rettet til AoT ;)

Anime-anbefalinger søges

Made in Abyss - "Ico" indenfor anime? Dunno, men MiA er noget af det mest gribende, jeg har set i nyere tid. Nogen må simpelthen udvikle et "Metroid/Castlevania"-ish spil baseret på den :) Kan desværre pt ikke findes på Netflix eller Crunchyroll, men dem der vil se den, skal nok finde ud af, hvordan det kan gøres ;) Amazon streamer den via Amazon Strike, men det kræver en US-adresse...

https://www.amazon.com/dp/B073S2MKR2
»In my restless dreams, I see that town... Silent Hill«Spiller nu: Resident Evil: Revelati..., Legend Of Zelda, The: T..., Bloodstained: Ritual Of...
DarkbeatDarkbeatSkrevet 08/01-18 20:02 
Pop Team Epic animéen er startet.

Den er ligeså bizar som manga'en

Anime-anbefalinger søges
NaieraNaieraSkrevet 19/01-19 20:16, rettet 19/01-19 20:19 
Nu kommer en af de største klassikere fra firserne snart på Blu-ray i USA. Den findes ikke engang på blå i Japan, og ham der laver skiverne (komprimering osv.) er den bedste i sit felt derovre.

Anime-anbefalinger søges

Wow HD har endnu ikke lagt den op, men der er også lige over to måneder til udgivelsesdagen. Den første film og OVA'erne kommer i et senere sæt.

KOR
There are five lights.Spiller nu: Fallout 76
JmogJmogSkrevet 20/01-19 02:25 
Til marts kommer Perfect Blue. Den har tidligere været udgivet på BD men efter sigende en skuffende udgivelse. Den til marts skulle være en ny transfer, så det lover godt. Fik aldrig opgraderet fra min dvd, så dette er den perfekte lejlighed.
DunwichDunwichSkrevet 20/01-19 10:21, rettet 20/01-19 10:31 
Perfect Blue, det glæder jeg mig til, og vidste ikke en ny BD var på vej. Har osse stadig min gamle Unrated Director's Cut US DVD på hylden, og den trænger til en opgradering.

Hvem udgiver filmen på den nye BD?

Edit: Kan læse det er Shout Factory som udgiver den. Hmm. Deres udgivelser er låst til region A, og det er ikke altid de udgiver de flotteste billede transfers. Håber feks Arrow eller et andet selskab, jeg har bedre tiltro til, udgiver den på et tidspunkt. Selskaberne låner jo efterhånden al materialet af hinanden, så hvis Shout's er god, skal der nok være nogle andre som får stillet samme transfer til rådighed også.

De allerede tilgængelige BD's af Perfect Blue, ser egentligt ikke helt dumme ud. Dem kunne jeg sagtens leve med:

https://caps-a-holic.com/c_list.php?c=2585
JmogJmogSkrevet 20/01-19 11:04 
Ser ud til UK versionen har den bedste komprimering/bitrate.
JmogJmogSkrevet 20/01-19 11:08 
99kr for UK versionen på cdon. Fristende:
https://cdon.dk/film/perfect-blue-blu-ray-import-31803548
NaieraNaieraSkrevet 04/05-19 03:40 
Så kommer en af de sjoveste serier nogensinde ever endelig på Blu-ray.

Link...
There are five lights.Spiller nu: Fallout 76
DarkenDarkenSkrevet 05/05-19 23:35 
Naiera er den meget langsom om at komme igang? Har nu set en håndfuld episoder (grundet dine rosende ord), men indtil videre synes jeg blot den er ok (men den bedste landbrugsskole anime jeg har set hehe :P ).
"Watch your back, conserve ammo, and never cut a deal with a Dragon"
NaieraNaieraSkrevet 06/05-19 01:27 
Hvis du ikke kan lide den nu, så tror jeg ikke den bliver bedre for dig.
There are five lights.Spiller nu: Fallout 76
DarkenDarkenSkrevet 11/05-19 02:37, rettet 11/05-19 02:40 
åh jo! Anden sæson er milevis bedre end den første, men ok den havde jo også travlt med at introducere karakterer og koncepter. Jeg er lige nu blevet færdig med sidste episode og det er lidt synd der ikke er flere sæsoner. Hvor i den første sæson mange ting var "løst" igennem hovedpersonen, så bær den anden langt mere vægt på virkelighedens realiteter og ikke alting går som man håber. Serien er meget "wholesome" (sundt virker ikke som det rigtige ord på dansk) og på samme tid ret barsk, som når hovedpersonen lærer på den hårde måde hvorfor det ikke er en god ide at navngive bondegårdsdyr.

Jeg ved ikke om der er et navn for det, men jeg synes den har samme vibe som Hikaru no Go, hvor det er til at mærke at der er fokus på at lære seeren omkring det emne anime showet handler om, som en måde på at vække interesse for en given ting. Jeg lærte Go pga. Hikaru no Go og spillede det lidt online, samt Mahjong (andre anime), det var ikke en permanent ting for mig, men jeg følte det ret interessant hvorledes anime kan påvirke en.. ikke at jeg lige har løst til at sætte mig ind i at malke køer, men forstå mig ret :)
"Watch your back, conserve ammo, and never cut a deal with a Dragon"
NaieraNaieraSkrevet 11/05-19 13:43 
Nu mangler du bare at købe serien på Blu-ray ;)

Anime-anbefalinger søges
There are five lights.Spiller nu: Fallout 76
NaieraNaieraSkrevet 11/05-19 13:45, rettet 11/05-19 13:45 
Darken>
Jeg ved ikke om der er et navn for det, men jeg synes den har samme vibe som Hikaru no Go, hvor det er til at mærke at der er fokus på at lære seeren omkring det emne anime showet handler om, som en måde på at vække interesse for en given ting. Jeg lærte Go pga. Hikaru no Go og spillede det lidt online, samt Mahjong (andre anime), det var ikke en permanent ting for mig, men jeg følte det ret interessant hvorledes anime kan påvirke en.. ikke at jeg lige har løst til at sætte mig ind i at malke køer, men forstå mig ret :)

Du skulle måske tjekke Chihayafuru ud.

Link...
There are five lights.Spiller nu: Fallout 76
NaieraNaieraSkrevet 02/06-19 17:17 
Så er den endelig på vej til mig :)

Anime-anbefalinger søges

Fik du kigget på Chihayafuru, Darken? Jeg er ret sikker på at det er noget for dig, efter at du skrev om Hikaru No Go.
There are five lights.Spiller nu: Fallout 76
DarkenDarkenSkrevet 03/06-19 10:34 
Ikke endnu, jeg skifter normalt fra genre til genre, når jeg bliver færdig med en serie. Men den er på todo listen.

Har dog lidt problemer med at balancer min fritid efter jeg fik adgang til World of Warcraft Classic betaen >_<
"Watch your back, conserve ammo, and never cut a deal with a Dragon"
DarkbeatDarkbeatSkrevet 08/02 16:36 
Bandai har smidt Mashin Hero Wataru på youtube med engelske Subs. Det er animéen som PC Engine spillet af samme navn er baseret på og som udkom under navnet Keith Courage in Alpha Zone i USA

https://youtu.be/pbziz8CTOns
SkyblazeRSkyblazeRSkrevet 11/02 00:16 
Måske lidt oplagt, men bør nævnes...

Devilman Crybaby (Netflix)

Min oplevelse er dog noget ambivalent, men noget af en rutsjetur :)
»In my restless dreams, I see that town... Silent Hill«Spiller nu: Resident Evil: Revelati..., Legend Of Zelda, The: T..., Bloodstained: Ritual Of...
NaieraNaieraSkrevet 30/05 15:54, rettet 30/05 15:55 
Anime-anbefalinger søges
There are five lights.Spiller nu: Fallout 76
DarkenDarkenSkrevet 30/05 22:57 
Er der kun 2 film, har ikke set dem, men jeg synes bare i en periode jeg hørte om film film film, så jeg troede der var flere. Er de et must see?

Og foresten var Chihayafuru ikke lige mig, havde intet issue med hverken historien eller karakterene, men spillet i sig selv var ikke noget for mig, især fordi det ikke var nemt at følge med i (vide hvilke kort var hvad og kende digtene). Der er det noget nemmere i en sports anime (basketball, fodbold osv) eller brætspil som Go.

Af nuværende anime som kører i øjeblikket er der en del som er ret meh (synes ikke Tower of God lever op til hypen), men en jeg ikke havde regnet med jeg kunne lide var:
"My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom!"

Tænkte det var var endnu et isekai, en genre jeg synes allerede er godt slidt pt. Men den får mig tit til at smile, især når hun har sin interne dialog i hendes hoved og modsat mange andre anime, så er der en meget naturlig forklaring på hvorfor hun ikke fanger hvad der foregår omkring hende.
"Watch your back, conserve ammo, and never cut a deal with a Dragon"
NaieraNaieraSkrevet 30/05 23:05 
Der er tre Rebuild-film med en fjerde på vej. Alt efter hvem du spørger er det remakes eller efterfølgere. Altså remakes af eller efterfølgere til tv-serien.

De to film der nævnes herover er direkte relateret til tv-serien og kom ud umiddelbart efter.
There are five lights.Spiller nu: Fallout 76
JmogJmogSkrevet 31/05 08:58 
Death kan skippes vil jeg mene. Den har nogle få nye scener, men er primært en recap af serien. End derimod er udelukkende nyt materiale og med et filmbudget, så den ser fremragende ud sammenlignet med serien.

For det tilfælde at man ikke kender Evangelion: Serien SKAL ses inden End. Det er bogstaveligt talt en alternativ version af seriens to sidste episoder, så den giver ingen mening set for sig selv.

Så se serien, derefter End og hvis du har lyst til mere, Rebuild-filmene. Serien og End er på Netflix i rigtig fin kvalitet. Bold dig fra de engelske stemmer. De er ikke gode. De japanske er fremragende.
240 emne(r).
« < 1 2 3 4 5

Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig