X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Phantasy Star Universe til Xbox 360


Svar
Per SPer SSkrevet 20/04-06 19:14, rettet 20/04-06 19:14 
Dansk pressemeddelelse (uredigeret) med info :

SEGA’s Episke RPG Understøtter Xbox Live

SAN FRANCISCO & LONDON (19. April, 2006) – SEGA® of America, Inc. og SEGA Europe Ltd. Har idag annonceret, at Phantasy Star™ Universe udkommer til Xbox 360™. Det længe ventede rollespil (RPG) udkommer til efteråret 2006 også til PlayStation® 2 og PC. Phantasy Star Universe tilbyder to fuldkomne RPG oplevelser – et single player action adventure der strækker sig over flere planeter, og en robust online multiplayer del, der understøtter Xbox Live®.

Siden den spæde begyndelse I 1988, har Phantasy Star revolutioneret RPG genren ved at sætte nye standarder med dets innovative gameplay og online features. Phantasy Star Universe er en fængende historie, såvel online som offline, der genopbygger fundamentet for rollespil ved hjælp af betagende scener, skarpe karakterer og en fængslende fortællerstil. Dette spil genopliver Phantasy Star brand’et, uden at forråde spillets arv.

“Genoplivningen af dette elskede franchise til Xbox360 er endnu et skridt på vejen til next-gen føringen for SEGA”, udtaler Scott A. Steinberg, Vice President for Entertainment Marketing, Sega of America, Inc. ”Phantasy Star har en dybdegående historie, og med spillets support af Xbox360 og Xbox Live, kan gamere nyde en fantasy rollespilsoplevelse af hidtil usete dimensioner, såvel online med deres venner som offline i den robuste single-player del”.

Phantasy Star Universe, som er udviklet af SEGA Studios, giver PSU-fansene den single-player oplevelse, de så længe har vente på. Solo-eventyret indeholder mere end 40 timers gameplay, foruden en dragende historie, blændende cut scenes og et stærkt karakter-galleri med unikke personligheder. Spillets helt er Ethan Waber, en 17-årig kadet, der begynder sin episke rejse da han redder sin søster i GUARDIANS – en koloni, belejret af den mystiske livsform THE SEED.

I online mode får spillerne mulighed for at skabe deres egen karakter udfra et udvalg af racer. Fans kan rejse rundt imellem Gurhal systemets planeter, sammen med deres venner i et hold på seks, og de kan sammen træde ind i byer med hundredevis af andre spillere.

Nøgle-features:

Episk Historie: Phantasy Star Universe tilbyder et spændingsfyldt single player eventyr, som fans har hungret efter.

Phantasy Star Brand’et: Siden 1988, har brand’et udviklet sig, og der er til dato produceret syv serier – dette etablerer PSU som et af de mest vel-etablerede brands i RPG genren.

Real-time kamp hvor spillere vælger deres egne strategier: Vælg imellem over 200 våben-variationer I mere end 20 våbenkategorier til Melee, Technique, eller Ranged typer af kampe.

Musik I Verdensklasse: Soundtrack produceret af kendte orkestre og sangere fra Polen, Hollywood, og New York.
Online Gameplay: Det bedste fra to verdener.
Multiplayer: Udforsk universet og løs quests sammen med op til 6 andre spillere.

Endeløst gameplay: Foruden mere end 40 timers offline gameplay, kan spillere bruge talrige timer online på at opbygge karakterer, søge efter sjældne items, nå nye levels og møde venner I nye quests.

Variation i transport: Spiller-kontrollerede køretøjer giver en helt ny type gameplay til Phantasy Star serien.
Karakter-opbygning: Gå et skridt videre fra standard tilpasning af din karakter med præcise mål, endeløse farvepalletter og de vildeste kostumer.

Massive fjender: Mere end 70 unikke fjende-racer, der tilsammen giver mere end 220 fjende-variationer.
Phantasy Star Universe tilbyder en rig og konstant udviklende verden, der vil give fans af serien månedsvis af underholdning.

Spillet er sat til release i efteråret 2006.
Spiller nu: -, Prince Of Persia: The F..., GoldenEye 007: Reloaded
ckruseckruseSkrevet 20/04-06 22:45 
I'm lovin it.
SeventhSunSeventhSunSkrevet 27/04-06 04:39 
Hvis bare de kan fixe den noget kluntede kontrol fra Xbox versionen af PSO saa er jeg paa.
forude venter en teknisk og videnskabelig triumfSpiller nu: Horizon: Zero Dawn, Legend Of Zelda, The: B..., Plants Vs. Zombies: Gar...
JAAJAASkrevet 27/04-06 07:04 
Efter at have spillet PSO i årevis var jeg også meget overrasket over, at lock on i Xbox versionen fungerer så dårligt. Det virker fint i alle PC versioner, Dreamcast og på GameCube, så jeg forstår ikke helt, hvordan de lavede fejl her.
3of193of19Skrevet 27/04-06 17:15 
Hmm, lagde selv aldrig mærke til at den var anderledes på XBox end i DC v2...
KonsolkongenKonsolkongenSkrevet 27/04-06 18:27 
Det gjorde jeg heller ikke.
Spiller nu: Phantasy Star IV
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig