X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Death Stranding fra Kojima Productions (PS4)


Svar
BeanoBeanoSkrevet 29/05 18:25 
Jeg syntes der manglede en tråd om spillet ;)

Det har endeligt fået en releasedato som hedder d. 8. nov. 2019, og en ny trailer som ser fantastisk spændende ud...
https://youtu.be/piIgkJWDuQg
SephSephSkrevet 29/05 19:09 
Næsten ni minutter lang trailer og jeg er stadigt ikke med på, hvad spillet går ud på. Men det ser da meget interessant ud.
"I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die..."
SumezSumezSkrevet 29/05 21:26 
Nicolas Winding Refn? Ok så.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Toki, Tetris Effect, Shadow Tower: Abyss
millenniummillenniumSkrevet 29/05 23:19 
Hvis Hideo Kojima hellere vil lave film, så giv dog manden et kamera. Vi er faktisk nogle som sidder med controlleren i hånden og venter på at spille.
The medium is the message.
HankyHankySkrevet 29/05 23:37 
Jeg er sikker på der er nok spil derude, til de der ikke synes det er fedt :-D
Spiller nu: Travis Strikes Again: N..., Mega Man 11, Wonder Boy: The Dragon'...
SumezSumezSkrevet 29/05 23:53 
Jeg tror heller ikke nogen køber det her spil uden at være velvidende om at de bare skal læne sig tilbage og nyde verdens dyreste B-film i spilformat. Det ser helt fantastisk uhumsk ud det her!
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Toki, Tetris Effect, Shadow Tower: Abyss
nerosnerosSkrevet 30/05 23:47 
Jeg synes det ser vanvittigt fantastisk ud! Har dog ingen ide om hvad det handler om men det ser vanvittigt interessant ud :D
Bashful Neophyte
DarkbeatDarkbeatSkrevet 31/05 00:57 
Der er en forklaring på hvad det går ud på, på spillets hjemmeside

Death Stranding fra Kojima Productions (PS4)
JmogJmogSkrevet 31/05 11:30 
Jeg er langt om længe hypet på spillet. Nu ved vi hvad det handler om og hvordan gameplay vil foregå. Det er lige mig.
SumezSumezSkrevet 31/05 13:44 
Death Stranding fra Kojima Productions (PS4)
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Toki, Tetris Effect, Shadow Tower: Abyss
JmogJmogSkrevet 01/06 00:51 
En større ulykke er sket (måske tilfældigt, måske eksperimenter fra Mads Mikkelsens side), som har åbnet vejen for at dæmoniske væsner fra en anden dimension kan krydse over til vores. En af de største rifter i virkeligheden er sket ved Arlington Cemetary, hvilket forklarer at hovedpersonen krydser over til forskellige slagmarker fra amerikanske krige. Dæmonerne er påvirkede af erindringerne fra ligenes liv og tager deres skikkelse.

Norman Reedus karakter er præsidentens svigersøn. Han er bitter og opgivende overfor muligheden for at samle landet der er blevet splittet ad pga dæmoner, der vandrer i områderne udenfor byerne. Han udfører kun missioner for præsidenten for at ære sin døde kones minde. Han bliver plaget af mareridt, hvor hun optræder. Kunne han have reddet hende? Han bebrejder sig selv. Det er kvinden i rødt i traileren.

Gameplayet har noget at gøre med at lave leverancer mellem de enklaver, der er tilbage af mennesker. Hvad end han fragter, er noget som lovløse elementer/organisationer, som ikke længere anerkender præsidentens autoritet, vil have fat i. Det er mændene i gult. Oveni det har vi en kult, som tilbeder dæmonerne som jesu genkomst og lever i en symbiose med dem, som har givet dem nogen af deres kræfter. Det er mændene med masker.

Antidæmonforskning måske startet af Mads Mikkelsen men i hvet fald fortsat og nu under ledelse af Guillermo del Toro har ledt til udviklingen af de kunstige babyer, som fungerer som en beskyttelse mod dæmonerne. Måske er de klonet af rester af en dæmon.

Det virker som ren Metal Gear gakkelak på den fede måde. Jeg behøver ikke vide spor mere om plot, motivationer og lore, for det vil være unødvendigt spoilende af et plot, der sikkert vil være fascinerende at komme igennem med masser af overraskelser. Kojima frigjort fra at skulle holde sig til årtiers kanon ser ud til at være lige så interessant, som jeg håbede på.
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig