X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Hælp til indentifikation af gammel b&o


Svar
PlaykidPlaykidSkrevet 14/02-08 12:06 
I lang tid, har et gammelt b&o skab stående og taget plads i vores garage, som vi i dag har fået slæbt væk for at gøre lidt mere plads til bilerne.

Skabet har noget indbygget radio og pladeafspiller, jeg har ingen ide om noget af det virker, men jeg har nu mine tvivl :)

Det var meningen det skulle kasseres, men det så gammelt nok ud til at det kunne være noget værd, så jeg ville lige give det en chance og se om det ikke var muligt at finde information om det på internettet.
Jeg har dog ikke umiddelbart kunne finde noget.

Her er et par billeder fra det:

Hælp til indentifikation af gammel b&o

Hælp til indentifikation af gammel b&o

Hælp til indentifikation af gammel b&o

Hælp til indentifikation af gammel b&o

Hælp til indentifikation af gammel b&o

Hælp til indentifikation af gammel b&o

Hvis folk lå inde om noget information om enten skabet, eller ideer til nogle steder hvor man evt. kunne få at vide om det var noget værd, ville vi blive glade.
Det kunne være interessant at finde ud af om det er noget værd, ellers bliver det ret sikkert brugt som brænde, og resten smidt ud :)
Spiller nu: Halo 3
jaesjaesSkrevet 14/02-08 12:33 
Jeg kender ikke andet end produktnavnet, som står bag på :D men vil bare sige, at der er mange butikker, som specialiserer sig i køb og salg af brugt B&O. Men jeg ville da først undersøge, hvad det går for ved privatsalg. Evt. spørg på hifi4all.dk.
PlaykidPlaykidSkrevet 14/02-08 12:47 
Vil lige prøve hifi forummet så, bagefter må der kigges lidt butikker så :)
Spiller nu: Halo 3
scavengerscavengerSkrevet 18/02-08 19:55, rettet 18/02-08 19:57 
Prøv også www.beoworld.org.
Jeg spurgte en kollega der siger, at han ikke kender den eksakte model, men skyder den til at være produceret omkring 1960 +/- et par år. Han spurgte om du var helt sikker på at der var pladespiller i, fordi normalt betyder Beocord mærket at der er spolebåndoptager i. Billedet af bagsiden viser nemlig de to runde stikindgange hvor den øverste er til antennen og det nederste med tre huller er til pladespiller. Derudover sagde han, at du sagtens kan finde originale dele til den hvis den ikke virker. Sluttelig er det svært at vurdere om den er noget værd. Man hvis du ikke kan sælge den, vil Ringsted Tekniske Skole formentlig gerne have den, da de har et radio/tv-museum.
Nemo me impune lacessit
SumezSumezSkrevet 19/02-08 08:09 
Ligner noget fra Bioshock, hehe. :D
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig