X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

20 års jubilæum


Nyhed
Tilbage i 2001 anskaffede vi vores første arcademaskine: et JK Fantasy Game-kabinet med Bomb Jack. Få dage senere løb samlingen allerede løbsk, da vi købte 30 maskiner mere... 11. maj 2002 åbnede vi for første gang dørene som Sporup Arcade Museum, og der er dermed 20 års jubilæum for denne begivenhed i dag.

I de mellemliggende tyve år arbejdede vi på at indsamle og bevare spilhistorien som Spilmuseet, hvilket med succes har resulteret i verdens største spilsamling. Vi arbejdede også for at sikre og tilgængeliggøre samlingen i statslig regi, hvilket uden succes har resulteret i at hele projektet stadig hviler på meget få og skrøbelige skuldre, der har gjort processen besværlig og langsom. Men nu er vi alligevel tæt på at være i mål med det meste af det planlagte, og regner med snarest at kunne annoncere beta-åbninger på vores nye udstilling ved Løgstør med 500 maskiner og 20.000 spil.

I mellemtiden et tak til de mange, som har besøgt og hjulpet os gennem de 20 år, som der kan ses et lille udsnit af på de følgende historiske billeder. Og det gamle JK-kabinet med Bomb Jack har været med hele vejen, og er i dagens anledning indsat i den nye udstilling.