X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Indmelding i Støtteforening


Det kræver aktivt medlemskab at besøge Spilmuseet og prøve samlingen. Er man medlem, kan det gøres så længe eller ofte man vil, indenfor åbningstid. Dvs. der er ingen indgangspris.

Selvom det endnu ikke er muligt at besøge, så åbnes der nu op for at man kan indmelde sig. Det kræver udfyldelse af nedenstående formular, og indbetaling af det valgte beløb.

Der er tre typer medlemskab:

* Bronze medlemskab (kun studerende og pensionister): DKK 250,-
* Sølv medlemskab: DKK 500,-
* Platin medlemskab: DKK 5.000,-

Betaling af kontingent giver ét års medlemskab for én person. Medlemskabet begynder, når det er muligt at besøge samlingen. Betalingen fornyes IKKE automatisk.

Bemærk at arcademaskinerne i samlingen stadig kører på mønter (poletter), som skal købes for at spille på dem. Dette er for at efterligne den originale arcadestemning, og "værdien" af hver credit. Alle maskiner koster én polet. Forvent at en gennemsnitlig besøgende vil bruge ca. DKK 100,- i poletter per besøg. Poletter til samme værdi er inkluderet i kontingentet, således at man ikke forventes at skulle købe poletter ved første besøg i året, hvor de inkluderede poletter udleveres.

Platin-medlemskab giver gratis adgang til poletter til eget forbrug, og mulighed for selv at tænde og slukke maskiner.

Det skal bemærkes at priserne ikke er sat ud fra et økonomisk aspekt, men ud fra et forsøg på at fokusere på de besøgende, som er oprigtigt interesserede og værdsætter samlingen. Vi ønsker ikke at være et legeland, hvor børn parkeres. Hvis vi senere finder ud af at priserne skal nedjusteres, så tilpasses længden på nuværende medlemskaber.

Betaling kan foretages på én af følgende måder:

* MobilePay: 53 20 17 30
* Bankoverførsel: 1687 3222956284
* PayPal: rune.keller@playright.dk

Venligst noter dit navn ved overførslen.

Spørgsmål kan stilles til rune@spilmuseet.dk
Information
Navn
Adresse
E-mail
Betaling
Jeg forstår betingelserne
Accepter