X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Film 2004


Svar
Star SoldierStar SoldierSkrevet 03/01-04 00:58, rettet 03/01-04 00:58 
For mig var 2003 et extremt dårligt år vedr. film, holy moses hvor har jeg set mange dårlige, det ser desværre ikke ud til at 2004 bliver bedre, men heldigvis kommer der nogle uventede juveler en gang imellem (dog sjældent), i er velkomne til at skrive alle de film i har store forventninger til her i 2004.
360 grader..., så er du tilbage hvor du startede.... suckers...
FozferFozferSkrevet 03/01-04 01:11 
Jeg glæder mig til Kill Bill vol. 2. og The Last Samurai. Ellers ved jeg faktisk ikke rigtig så meget om hvilke film der kommer i år. Hvor kan man se det?
Zzap!Zzap!Skrevet 03/01-04 01:26 
Jeg synes da jeg har set to gode film i år.

Pirates of the Caribian var okay, lige bortset fra slutningen, som jeg bare helst vil glemme. Den var især god, hvis man er Monkey Island fan. :)

Finding Nemo (org. vers.) var rent guld.
(Husk for guds skyld at det skal være org. vers. den danske eftersynkronisering er som at få skyllet ørene med flammende napalm (det gælder IMO alle eftersynkroniseringer til dansk)).
Born to kill space
MadsMadsSkrevet 03/01-04 01:41 
Nu var 2003 også et ekstremt hypet filmår.

I det nye år er der som sagt Kill Bill vol. 2, som jeg også glæder mig til.

Der er også et Dawn of the Dead remake, men efter at have set traileren er de få forventninger jeg havde fjernet totalt. Endnu en klassikker der ryger i Hollywoods vaskemaskine :/

Og når vi nu er ved DotD så er der jo mulighed for en ny George A. Romero film, The Ill. Selvom Bruiser skuffede, så skal vi kun en film tilbage, The Dark Half som IMO er en fremragende film.

For ikke at nævne en evt. ny Jodorowsky film, en af mine absolutte yndlingsinstruktører, så det ser jeg meget frem til.

Hmm, derudover de tvivlsomme, men alligevel noget der skal ses:

Spider-Man 2
Chronicles of Riddick (fortsættelsen til Pitch Black)
Van Helsing
Alien vs. Predator
The Village
The Passion of the Christ
Resident Evil (selvom jeg synes 1'eren SUX(!!))

Og man kan jo håbe på der bliver noget nyt ud af Return of the King EE.

Herudover er der selvfølgelig en række asiatiske film, som jeg dog ikke lige har overblik over.

Der kommer nok også nogle film dumpende som jeg ikke har læst om, eller glemt at jeg har læst om. Lad os da håbe det, ellers ser det lidt tyndt ud ;)
"cinema replaces our gaze with a world in harmony with our desires"
MadsMadsSkrevet 03/01-04 01:44 
Zzap! >
Finding Nemo (org. vers.) var rent guld.
(Husk for guds skyld at det skal være org. vers. den danske eftersynkronisering er som at få skyllet ørene med flammende napalm (det gælder IMO alle eftersynkroniseringer til dansk)).

Nu har jeg set begge versioner, hvilket jeg selvfølgelig også går udfra du har iflg. dine udtalelser.
Vi kan hurtigt blive enige om at originalversionen selvfølglig er at foretrække, men den danske eftersynkronisering er alligevel nu rigtig god, og det gælder nu mange større animationsfilm idag.
"cinema replaces our gaze with a world in harmony with our desires"
RJKRJKSkrevet 03/01-04 13:10 
Barrett >
For ikke at nævne en evt. ny Jodorowsky film, en af mine absolutte yndlingsinstruktører, så det ser jeg meget frem til.

Er han virkelig dygtig?

Jeg har aldrig set en af hans (få) film. Jeg selv og mange andre kender ham jo først og fremmest som tegneserieforfatter, hvor han sammen med Moebius har lavet den fremragende John DiFool-serie.
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
ViolatorViolatorSkrevet 03/01-04 13:25 
Glæder mig til at se Alien vs. Predator, dog er mine forhåbninger ikke for store - jeg forventer faktisk at det bli'r en rigtig lortefilm...
NaieraNaieraSkrevet 03/01-04 13:27, rettet 03/01-04 13:27 
Ikke fordi jeg overhovedet har styr på hvad der kommer, men det er jo selvfølgelig AvP jeg ser mest frem til, sammen med Van Helsing, efter at have set Flash-tingen på siden der linkes til, i en anden tråd.

Dawn of the Dead ser godt nok lidt underlig ud :-S Mon ikke de blander for meget Resident Evil og 28 Days Later, ind i det hele?
There are five lights.Spiller nu: Fallout 76
millenniummillenniumSkrevet 03/01-04 14:15 
Jeg syntes i mange af de seneste film at man har være goode til at vælge intruktører der har haft en lidt alternativ tilgang til filmene.

Tidligere kultfilmsinstruktører, har fået chancen indenfor store Hollywood produktioner, som eksempelvis Peter Jackson, Sam Raimi og Brian Singer. (Sam Raimi fortsætter også med Spiderman 2)

Jeg håber det er en udvikling der fortsætter, for der er indtil videre kun kommet godt ud af det. Lad de nye kræfter komme til...
The medium is the message.
la0sla0sSkrevet 03/01-04 14:27 
Well 2003 har for mig været et rimeligt til godt år.
Især med Kill Bill, Dogville, Punc Drunk Love, Mystic River, FearX og mange andre har jeg været rimelig tilfreds. Faktisk nød jeg også de fem benspænd, selvom den mistede lidt til sidst. Og Deconstruction ikke mindst.. fantastisk kærlighedsfabel. Og så husker jeg iøvrigt, at Pollock dukkede op.Fantastisk film ligeså.

Næste år siger mig ikke meget. AvP ligner for mig en spand hø, Van Helsing tør jeg ikke sige noget om udfra den side. Troy er jeg direkte arrig over, men amerikanerne plus Wolfgang skal vel ødelægge den klassiker.
Jeg glæder mig til dansk præmiere på 21 Grams. Lost In Translation dukker pludselig op nu, mens jeg skriver og den kan sikkert være underholdende.

Jeg vil ikke lige gå igennem mine imdb ting. Men jeg har ikke nogle film der ser ud til at blive helt interessante, men sådan var det sikkert også sidste år. De skal nok komme.. det regner jeg da med. Ellers er der jo så mange gamle film at nyde... jeg vil nok snart give Barry Lyndon et gensyn.. fantastisk film, måske mandens bedste. I hvert fald den smukkeste.
Hvad sker der?
RJKRJKSkrevet 03/01-04 14:32 
millennium >
Tidligere kultfilmsinstruktører, har fået chancen indenfor store Hollywood produktioner, som eksempelvis Peter Jackson, Sam Raimi og Brian Singer.

Er jeg den eneste der foretrak den "gamle" Raimi? Og jeg synes altså ikke, at han _fik_ chancen. Han kæmpede hårdt for den (For Love Of The Game...).
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
WehnerWehnerSkrevet 03/01-04 14:33 
Jeg ser klart mest frem til Troy. Ingen tvivl om det. Selvfølgelig bliver den lidt amerikaniseret, men hvis man er vokset op med Illiaden og Odysséen og i øvrigt mindes Oldtidskundskab med glæde, så tror jeg den kommer til at rykke max.
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
kidcaffeinekidcaffeineSkrevet 03/01-04 14:37 
RJK >
Er jeg den eneste der foretrak den "gamle" Raimi?

Bestemt ikke
la0sla0sSkrevet 03/01-04 14:53 
Wehner >
Jeg ser klart mest frem til Troy. Ingen tvivl om det. Selvfølgelig bliver den lidt amerikaniseret, men hvis man er vokset op med Illiaden og Odysséen og i øvrigt mindes Oldtidskundskab med glæde, så tror jeg den kommer til at rykke max.


det er NETOP disse ting der gør at jeg frygter den.. også Wolfgangs sidste film (i flertal) har heller ikke været for gode
Hvad sker der?
Per SPer SSkrevet 03/01-04 15:53, rettet 03/01-04 16:11 
Til Rune

Det må siges at være en mangel at du ikke har stiftet bekendskab med Jodorowsky's film tidligere. Få gjort noget ved det hurtigst muligt. :)

Sidste gang jeg nævnte Jodorowsky og en af hans bedste film (Santa Sangre), der samtidig er en af mine egne favoritter, skabte det et ramaskrig herinde fordi jeg var træt af, og stadigvæk er det, at man absolut skal nævne David Lynch, hvis en tilfældig film er bare en smule anderledes og ikke følger Hollywood normen.

Det kan være en dejlig nem måde at beskrive en "skæv" film på, men den er bestemt ikke tilfredstillende hver gang.

- nærmere betegnet i en tråd om Donnie Darko.

Selv ikke i Santa Sangre anmeldelsen hos Uncut.dk slipper man for en sammenligning med David Lynch. Jeg har intet imod David Lynch, eller hans film. Tværtimod, Blue Velvet er et mesterværk, men det er irriterende at han er den eneste man kan finde på at nævne, når det netop er Jodorowsky der tager førstepræmien, for "skæve" film.

At David Lynch er mere alment kendt er selvfølgelig en formildende omstændighed.

Igen må jeg fremhæve Santa Sangre (1989) som en fremragende filmoplevelse, der indeholder alle de elementer som de fleste (herinde) efterlyser i nyere film. Grænseoverskridende er en passende beskrivelse her.

DVD coveret vil være det samme som coveret der blev lavet til den sidste UK VHS udgivelse. Det samme som vises i anmeldelsen på Uncut.dk.

En uncut PAL version dukker op på DVD i første kvartal. Da den dermed bliver lidt nemmere at få fat i, får den derfor en stor anbefaling med på vejen herfra.

Anmeldelse af Santa Sangre
Spiller nu: -, Prince Of Persia: The F..., GoldenEye 007: Reloaded
MadsMadsSkrevet 03/01-04 18:55 
Ja, som Per også siger, det er virkelig en fejl i opdragelsen at du ikke har set en Jodorowsky-film, selvom det ikke lige er noget forældrene har præsenteret for mig, tværtimod ;)

Santa Sangre er også min yndlingsfilm fra hans hænder, derudover er der den ultimative kultfilm El Topo som du burde have set! Holy Mountain og Fando and(y) Lis skal bestemt også fremhæves som værende mesterværker. Jeg har ikke set flere end de fire film fra ham, men nu er det heller ikke lige film man falder over hver dag.

Jeg har de tre førstnævnte på original VHS, Fando and Lis har jeg desværre kun på i en overspillet version, men jeg ville købe originalen hvis jeg fandt den.
Jeg ved, som du (Per) også siger, at Santa Sangre skulle udkomme 26. januar. Men du skulle vel ikke have et link til hvor der kan købes nogle respektable DVD-udgaver af hans andre film med originalsprog(?), i så fald må du meget gerne sende mig en besked med link. Jeg synes mest man finder åbenlyse kopier, eller eftersynkroniserede udgaver på eBay.

Hvis man er til sådanne film der er så langt væk fra Hollywood-produktioner som muligt, skal man bestemt gå efter Jodorowsky. Som han selv siger: "I ask of film what most North Americans ask of psychedelic drugs". Han bruger meget hans familie i hans film, og de gør det ofte sjovt nok langt bedre end de gængse Hollywood skuespillere.

Grunden til at det altid er David Lynch der bliver nævnt når der snakkes skæve film, er vel bare at han er langt mere kendt i offentligheden pga. bl.a. Twin Peaks - så når mainstream publikummet har set en af hans film, tror de at de har været langt ude filmisk, fordi de distancerer fra deres normale filmoplevelser. Jeg er nu også selv ret vild med David Lynch, også udover Blue Velvet, bl.a. Lost Highway, Wild at Heart og den nyere Mulholland Dr.
Kan vel heller ikke komme uden om at jeg holder af Twin Peaks, men det gør de fleste jo.
"cinema replaces our gaze with a world in harmony with our desires"
RJKRJKSkrevet 03/01-04 19:00, rettet 03/01-04 19:02 
Barrett >
Ja, som Per også siger, det er virkelig en fejl i opdragelsen at du ikke har set en Jodorowsky-film,

Det er så NU at jeg ikke skal sige, at jeg heller aldrig har set en David Lynch-film? ;pp

(Det passer så godt nok heller ikke helt - jeg er kommet i tanke om, at jeg har set en enkelt (Blue Velvet), som dog (på daværende tidspunkt) sagde mig så lidt, at jeg har glemt alt om den. Måske har jeg også set Wild At Heart, men i så fald led den samme skæbne ;))

Sådan er det vel. Vi kan ikke alle have set alting... Selvom det er skidt fra et opdragelses-synspunkt ;pp Til gengæld kan jeg (måske) stikke jer begge i elendige amerikanske straigt-to-video b-gysere...
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
MadsMadsSkrevet 03/01-04 19:10 
Du stikker højst sandsynligt mig i amerikanske straigt-to-video b-gysere, selvom at jeg da er ved at komme efter dem. Jeg elsker dem også! =))

For at kunne lide David Lynch så se Lost Highway. Så kan du se de andre bagefter, men kan man lide beskidte og halvperverse film der ikke henvender sig til det helt brede publikum, er da altså ingen vej udenom.

Nå ja, det er også en fejl du ikke har set (mere) David Lynch ;PP
"cinema replaces our gaze with a world in harmony with our desires"
RJKRJKSkrevet 03/01-04 19:11, rettet 03/01-04 19:12 
Kan det redde mig, at jeg har set alt David Cronenberg? ;)

Af en eller anden grund, begynder jeg altid at snakke om Cronenberg, når nogen snakker om Lynch...
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
MadsMadsSkrevet 03/01-04 19:20, rettet 03/01-04 19:21 
Han er da også en genial mand, også en af mine favoritter (dem er der efterhånden nogle stykker af).

Ham har jeg ikke set alt fra, men som du selv siger kan vi ikke have set alt. Jeg er så mere undskyldt fordi jeg er yngre ;P

Det er mest hans nyere fra nu til slutningen af 80'erne jeg mangler at se, eXistenZ(?) har jeg dog set da 3+ (mener jeg det var) viste den en dag. Men jeg skal nok få arbejdet mig op.

EDIT: Nå ja, Spider har jeg også.
"cinema replaces our gaze with a world in harmony with our desires"
kidcaffeinekidcaffeineSkrevet 03/01-04 19:29 
Nu hvor Cronenberg bliver nævnt, vil jeg lige skynde mig at anbefale Shivers... En god film ifølge de fleste? Næppe... En underholdende film? Bestemt :)
MadsMadsSkrevet 03/01-04 19:47, rettet 03/01-04 19:51 
En god film ifølge mig i hvert fald.

Den er måske ikke så filmteknisk visuelt imponerende som hans senere film, men når man ser udover det så er det da intellektuelt stimulerende film, som går lige i kødet på 70'ernes seksuelle frigørelse.

Som sagt er den produktionsmæssigt noget møg, men idé og handling frem for teknisk udfoldelse. Den var forud dens tid, og den seksuelle/skræmmende side Cronenberg viser deri er da stadig virkelig chokerende.

Metaforisk set ligger vi jo op af syfilis som var den store sygdom dengang, Cronenberg hæver således skræmmende fingeren overfor de folk som hensynsløst og uovervejet kastede sig ud i den dengang seksuelle revolution.

Gode film skal læses mellem linierne.
"cinema replaces our gaze with a world in harmony with our desires"
RJKRJKSkrevet 03/01-04 21:05 
Jeg har nu heller ikke set ALT af ham... Vil anbefale Videodrome herfra.
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
-AbbadOn--AbbadOn-Skrevet 03/01-04 22:33 
Personligt ved jeg bare at jeg skal se Kill Bill Volume 2 i 2004. Ud over det plejer jeg at tage det som det kommer.

Af film der blevet lavet i 2003 var mine favoritter klart Kill Bill og Trillingerne fra Belleville (er ikke sikker på at den er lavet i 2003 though..)

Ud over det springer der ikke umiddelbart nogle udprægede "must see" film fra 2003 op i mit hoved, men det kan være de kommer senere.


Hvad angår Lynch så vil jeg nok sige at den blødeste start ville være Mulholland Drive. Lost Highway er underholdende, ja, men osse utroligt nørklet. Mulholland Drive har man en mulighed for selv at se hoved og hale i uden at have brugt et år eller fem på filmstudiet.

Twin Peaks er dog klart min favorit Lynch "film". Stemningen er usammenlignelig, selvom slutningen på serien dog skuffer de fleste. Jeg tror aldrig jeg har set så mange genrer blandet sammen til noget så genialt. Der er ikke det Twin Peaks ikke har.
Don't sweat the petty things and don't pet the sweaty things
Fox McCloudFox McCloudSkrevet 03/01-04 23:06 
-AbbadOn- >
Hvad angår Lynch så vil jeg nok sige at den blødeste start ville være Mulholland Drive.

Jeg tror nu at den blødeste introduktion til Lynch må være The Straight Story, men den er jo også meget atypisk for stilen i hans øvrige film.

Man kan selvfølgelig også bare kaste sig ud i Eraserhead fra start af, hvis man gerne vil se hans trademark surrealisme i højeste gear ;)
(...)
Zzap!Zzap!Skrevet 03/01-04 23:10, rettet 04/01-04 02:02 
Ang. Cronenberg: Af hans tidlige film jeg har set, synes jeg personligt, at det er The Brood der fungere bedst.
Den kølige 70er stemning, kombineret med følelsen af at man får revet tæppet væk under sig gang på gang, og i betragtning af filmens alder, ikke alt for ringe effekter, giver tilsammen en film man sent glemmer.


Mere ontopic: På samme tid frygter jeg, og ser frem til filmatiseringen af Hitchhikers Guide to the Galaxy.
Det er spørgsmålet, om den når at udkomme i 2004, men chancen er der...
Jeg har desværre kraftigt på fornemmelsen, at det ender med dét, som Douglas Adams for alt i verden ville undgå, og derfor gang på gang udsatte filmprojektet af samme grund, nemlig at det bare bliver "Star Wars with jokes".
IMO fortjener forlægget langt mere, end det talent der er blevet skudt efter det (se IMDBs side om filmen).
Born to kill space
MadsMadsSkrevet 04/01-04 01:49 
-AbbadOn- >
Hvad angår Lynch så vil jeg nok sige at den blødeste start ville være Mulholland Drive. Lost Highway er underholdende, ja, men osse utroligt nørklet. Mulholland Drive har man en mulighed for selv at se hoved og hale i uden at have brugt et år eller fem på filmstudiet.

Jeg vil mene for en person som Rune, er det en rigtig tilgang til hans univers, den er også unægteligt mere personlig end Mulholland Dr.

Det er min personlige Lynch-favorit, men objektivt sammenlignet er den bedre end Mulholland Dr. Mere skræmmende, flere genrer, kreativt brug af symboliseringer og så mange flere ting at opdage anden gang du sætter den på.
"cinema replaces our gaze with a world in harmony with our desires"
MadsMadsSkrevet 04/01-04 01:52 
Fox McCloud >
Man kan selvfølgelig også bare kaste sig ud i Eraserhead fra start af, hvis man gerne vil se hans trademark surrealisme i højeste gear ;)

Man finder da netop Eraserheads surrealisme i Lost Highway.
"cinema replaces our gaze with a world in harmony with our desires"
kidcaffeinekidcaffeineSkrevet 04/01-04 11:21, rettet 04/01-04 11:26 
Barrett, jeg vil lige starte med at sige, at jeg personeligt også synes at Shivers er en glimrende film. Men som jeg sagde, ifølge det fleste, er det næppe en god film. De fleste af dem jeg har snakket med/set den sammen med, har været meget hurtige til at kalde den ynkelig rent produktionsmæssigt, og for sleezy til at blive taget seriøst... Dog kan langt de fleste blive enige om, at den var underholdende. Det er en skam at folk har så svært ved at se ud over det seksuelle tema, og derfor ser den som en halvpornografisk b-film, som der i forvejen er så mange af fra 70'erne.

Angående Lynch, så er Lost Highway ikke bare min favorit film af Lynch, men muligvis også min absolutte favorit blandt alle de film jeg har set. Jeg har set den et utal af gange, og jeg kunne ikke finde på at sige nej til at se den igen :) Selvom jeg ikke kender Rune personligt, vil jeg også anbefale Lost Highway som et godt sted at starte. Den har mange af de filmiske træk der er karakteristisk for Lynch og handlingen er genial, uden dog at blive helt så kryptisk som Eraserhead. Selvom jeg synes det er en glimrende film, tror jeg der er mange der ville blive sat af med det samme ved at se Eraserhead. Det er bestemt ikke en film for alle. Man kunne som nævnt også starte med at se The Straight Story, men så får man ikke et ordentligt indtryk af det, der er så specielt ved Lynch's stil.

EDIT: Det var vist noget i stil med det Fox McCloud sagde tidligere, kan jeg se :)
Fox McCloudFox McCloudSkrevet 04/01-04 12:28 
Barrett >
Man finder da netop Eraserheads surrealisme i Lost Highway.

Ja, det er rigtigt, men som Kid også siger, så er Eraserhead endnu mere kryptisk og krævende af seeren.
Det var egentlig også bare for at lave en sammenligning mellem The Straight Story, som jeg kaldte den blødeste introduktion til Lynch, og Eraserhead, som vel må være den mest brutale ;)
(...)
MadsMadsSkrevet 04/01-04 15:24 
KidCaffeine >
Barrett, jeg vil lige starte med at sige, at jeg personeligt også synes at Shivers er en glimrende film. Men som jeg sagde, ifølge det fleste, er det næppe en god film. De fleste af dem jeg har snakket med/set den sammen med, har været meget hurtige til at kalde den ynkelig rent produktionsmæssigt, og for sleezy til at blive taget seriøst... Dog kan langt de fleste blive enige om, at den var underholdende. Det er en skam at folk har så svært ved at se ud over det seksuelle tema, og derfor ser den som en halvpornografisk b-film, som der i forvejen er så mange af fra 70'erne.

Udfra dit indlæg ville man nok læse det som at det var din egen mening også, du skulle nok gøre det mere tydeligt hvis du beskrev hvad det almindelige filmpublikum mener.

For det er da ikke noget nyt, sådan er det jo i alle film med dybere meninger. Så står størstedelen af.

Men du skal i hvert fald have ret i at det er en fremragende film, Videodrome som Rune anbefaler må og siges at være et mesterværk, hvis ikke hans største.
"cinema replaces our gaze with a world in harmony with our desires"
CronossCronossSkrevet 04/01-04 15:36 
I mine øjne er det uden tvivl Dead Ringers der er Cronenberg's bedste film. Fremragende historie, fantastiske skuespillerpræstationer, og en generel overdreven fed stil og stemning.
kidcaffeinekidcaffeineSkrevet 04/01-04 16:18, rettet 04/01-04 16:18 
Barrett >
For det er da ikke noget nyt, sådan er det jo i alle film med dybere meninger. Så står størstedelen af.

Det er måske lige voldsomt nok at påstå, at folk ikke kan lide Shivers p.g.a. en dybere mening i filmen. Det er jo ikke en film der afhænger af, at seeren er i stand til at forstå og tolke den. Den kan sagtens ses som enhver anden "overfladisk" horror film, og stadig være en glimrende film. Jeg tror nærmere, som tidligt nævnt, at folk bare ikke er villig til at give den en chance grundet blandt andet produktions-niveauet og sex scenerne. Der er bare tale om meget mere end en sexploitation film, og det er ikke alle der ser det

EDIT: Og Videodrome er bestemt helt fantastisk, enig :)
T.REXT.REXSkrevet 07/01-04 12:37 
Sidste år kom da LOTR:3 en kæmpe stor film og i år glæder jeg mig helt vildt......for Harry Potter 3 har premiere d. 25/6 og jeg har fødselsdag d. 24 så jeg kan komme ned og se den d. 25 om natten når den har premiere (fed fødselsdags gave) :)
One PS2 to rule them all
Star SoldierStar SoldierSkrevet 07/02-04 02:02, rettet 07/02-04 02:03 
la0s>
Jeg glæder mig til dansk præmiere på 21 Grams. Lost In Translation dukker pludselig op nu, mens jeg skriver og den kan sikkert være underholdende.

Jeg kunne godt lide Lost in translation fordi den er utrolig virkelighedstro (der er lavet meget research kunne jeg se), det hele foregår i japan og mange af de ting der skete kunne jeg sagtens genkende, det var ligesom at være der igen, lige fra Suntory whiskey, deres tv programmer og nattelivet.

Jeg ville nok ikke have set den hvis det var en film om 2 mennesker i New York ;), der skal sikkert også være folk som syntes den er dræber kedelig.
360 grader..., så er du tilbage hvor du startede.... suckers...
HyakotakeHyakotakeSkrevet 07/02-04 09:13 
Kill Bill: Volume 2
(Mest ventede for mit vedkommende!)
Dawn of the Dead
(Jeg har ingen frygt for om denne film bliver noget zombiesjask. Selv med et ringe remake, kan jeg altid smide klassikeren i DVD'en og glæde mig over gode gamle Romero)
Hellboy
(Interessant action med en tegneseriehelt, som jeg desværre ikke kender meget til)
Resident Evil 2
(Selvom etteren kunne have været meget bedre, kan jeg ikke fornægte min fascination af zombier.)
Van Helsing
(Lægger sig tilsyneladende tæt op af Underworld i stilen, og det er jo ikke en dårlig ting.)
The Ring 2
(Must... get... daily dose... of chills...)
Alone in the Dark
(Meget få forventninger, ud over at det gamle spil var ekstremt stemningsfuldt.)
Constantine
(Endnu en tegneserie-æhm... helt (?) kommer på det store lærred.)
Spider-Man 2
(Y'know, webs and shit.)
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
(God børneunderholdning, som gør at jeg slipper for at læse bøgerne.)
Troy
(Et ord: Episk!)
Passion of the Christ
(Endnu et ord: Kontroversiel?)
Butterfly Effect
(Kan virkelig stinke.)
Jersey Girl
(Har Kevin Smith mistet sit flair?)
Kaena: The Prophecy
(Jeg er bare en sucker for CGI animation.)
I, Robot
(Robotter, doomsday... I'm there, baby!)
Alien vs Predator
(Aliens: Cool, Predator: Cool, PG-13 Rating: ikke helt så cool.)

plus alt for mange flere...

Og kommentarer til ovenstående:
Ja, Jodorowsky's "Santa Sangre" er gode sager!

At lade Lynch's "Mulholland Drive" være en "blød introduktion til hans univers" er som at sende spædbørn i kredsløb om jorden: fucking insane.

Cronenberg har vist set for meget Lynch på det sidste, hvis man dømmer efter "Spider".
Star SoldierStar SoldierSkrevet 07/02-04 12:43 
Nogle kommentarer til Tim Burtons Big Fish?
360 grader..., så er du tilbage hvor du startede.... suckers...
la0sla0sSkrevet 07/02-04 12:46 
For vores vedkommende LIGE NU, går der en del ting i biografen som jeg er interesseret i at se.

Matchstick Men.
Det er en lille film fra Ridley, og en lille historie, men det fine karatérskuespil er ikke at forglemme. Og jeg har en ting for små film.

Anything Else.
Det er utroligt, så mange mennesker som ikke nyder Woody film, men den her lyder som mere end en Hollywood Ending eller Curse of the Jade Scorpion.

Swimming Pool.
(udkom den i år?). Den kører stadigvæk nogle steder, og er helt klart et syn værd. Uden tvivl!

Tintin et moi.
En speciel sag, og jeg nød den selvom jeg ikke er vokset op med Tintin udover et tintin bind hist og her, og så er den jo dansk!

Shattered Glass.
Underholdning, og af den bedre slags.

Lost in Translation.
Simpelthen fantastisk nedtonet og dejlig. Som film er færreste (desværre) - og det betyder GOD!


det er hvad jeg har fanget i biffen... og på den vis vil jeg mene at 2004 tegner til at blive spændende.
Nu er jeg ikke den store superhelte fan, eller AvP osv. så den slags film kan jeg ikke spiderman-svinge mig op til at glæde mig til. Det ligner alle mere metervare fra formelskuffen, og det er for mig, ikke andet end små lyspunkter man falder over, og morer sig ved, men ikke glæder sig til!? :)

Angående Spider, så vil jeg mene at den er mere end en simpel pastiché som der antyder. Jeg synes den helt fungerer på sine egne (-og Cronenbergs ben), den er også langt fra så kryptisk som Lynch... men er mere beskrivende og har typiske Cronenberg touch hele tiden.
Hvad sker der?
la0sla0sSkrevet 07/02-04 12:49 
Star Soldier>
Nogle kommentarer til Tim Burtons Big Fish?

Ja! Jeg er skeptisk, og forbeholder mig retten til at blive overvældet. Det er en lille film, og jeg har sagt, at de glæder mig, men udover at det er Tim B ;), så siger idéen mig ikke meget. Det kan blive en lille perle af en rutsjebanetur i "eventyrland", og det er mit håb. Men udfra hvad jeg har set, ser den lidt for blød ud... men men Timmy kan jo udrette mirakler. Den skal helt sikkert ses, men ikke ventes!
Hvad sker der?
Star SoldierStar SoldierSkrevet 07/02-04 22:17 
Faldt lige over traileren til The Machinist, stemningen ser ud til at være ret god, en jeg vil kigge nærmere på.

Download, zipped
360 grader..., så er du tilbage hvor du startede.... suckers...
SøgAArdSøgAArdSkrevet 07/02-04 22:21 
Jeg glæder mig til at se 'The Last Samurai'..

Håber ikke jeg bliver skuffet..
Home is where the hardware is..
kidcaffeinekidcaffeineSkrevet 07/02-04 22:25 
Jeg så den i går aftes, og jeg blev bestemt ikke skuffet. Der er nogle enkelte minusser ved den, og jeg kan godt få øje på de ting der får nogle folk til at brokke sig. Dog er det slet ikke noget der ødelægger hverken stemningen, handlingen eller skuespillet, der alt sammen er et godt stykke over middel. Bestemt værd at se
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig