X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Xbox Series X


Svar
GreaseballGreaseballSkrevet 13/12-19 11:32 
Så blev MS næste Xbox fremvist.
Meget godt lide designet. Der også kommet en trailer til Hellblade 2 som er eksklusiv på konsollen.
https://youtu.be/g76M2x2tQCA

Xbox Series X
417 emne(r).
« < 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Svar
PapandPapandSkrevet 20/05 17:16 
Jeg har virkelig været glad for min Series X, og det er selvom jeg har en monster pc stående på kontoret. Det har været dejligt at kunne skifte frit mellem kontoret og stuen for at fortsætte de fleste af mine spil, og med Gamepass Ultimate de næste 2 år har vi masser af spil til hele familien. Så det kan altså godt være en god oplevelse at have en series X. :D
Spiller nu: Mass Effect 2, Star Wars: The Old Repu..., League Of Legends
GreaseballGreaseballSkrevet 21/05 08:15, rettet 21/05 08:24 
Konsolkongen>
Greaseball>
Vil også gerne havde en PS5 en dag. Når den en gang udkommer til normal pris igen. Dog ville være det her havde været rart hvis Sony havde lavet den bagudkompatibel med PS4. På anden side, så har de valgt at gøre det nemt at se forskel på covers hvad der er 4 og 5.

Hvad snakker du om? PS5 er 100% bagudkompatibel med PS4-titler :D
Du kan endda installere spillene offline, hvilket ikke er muligt med Xbox One-spil på Series X. Endnu en form for DRM.

Det viste jeg så ikke, troede kun det var udvalgte titler lige som på Xbox. Men PS har ikke noget upgrade af gamle titler så. De køre bare som de altid har gjort. Men hvad med PS3, 2 og 1... noget der eller det køb digitalt igen?

Konsolkongen>
Ja, det er desværre også en faktor der afholder mig for at købe en Series X. Jeg venter til de er færdige med sidste generation :/

Eller til det nemmere at se forskel på hvad der One og Series udgivelser på disk. Lige der kunne de godt havde gjort det mere tydeligt. For nogen udgiver spillet på disk hvor Series version så er download ved siden af. Andre udgiver 2 udgaver på disk, en One og en Series udgave(hvis det giver mening). Og her er det bare ikke særligt tydeligt hvilken udgave der lige er hvad hvis man ikke ser sig for. Der kunne de godt havde lavet ny covers eller andet til Series only spil.
BeanoBeanoSkrevet 21/05 09:18, rettet 21/05 09:48 
Greaseball>
Det viste jeg så ikke, troede kun det var udvalgte titler lige som på Xbox. Men PS har ikke noget upgrade af gamle titler så. De køre bare som de altid har gjort.

En del PS4 titler er blevet patchet så de kører meget bedre på PS5, og mange upatchede titler hvor frameraten halter lidt på PS4, kører bedre på PS5 via BC.
KonsolkongenKonsolkongenSkrevet 21/05 10:34, rettet 21/05 10:37 
Faktisk kører flere PS4-titler bedre på PS5 end Xbox One-titler gør på Series X, simpelthen af den grund at forskellen i performance er større mellem PS4 Pro og PS5 end den er mellem Xbox One X og Series X.

Et spil som Sekiro kører nu låst 60 på PS5, hvor det svinger omkring 55 på Series X. Det skyldes at Xbox One X-versionen kørte højere opløsning end Pro der brugte checkerboard rendering. Men det betyder også at spillet stadig er for tungt for Series X, trods det ikke ser ret meget bedre ud end Pro-versionen.

At MS har lavet øget opløsning og FPS boost til enkelte BC-titler, uden de krævede patches fra udviklerne var totalt sejt.
Jeg er dog utrolig imponeret over hvor solidt det fungerer på PS5, for jeg havde regnet med en endnu mere barebone løsning fra Sony. Især da man op til launch blev bekendt med at AMD testede APU’en underclocket i specifikke PS4 og PS4 Pro modes. Havde derfor frygtet at det blot ville blive BC hvor spillene kørte identisk med den gamle hardware, men det har udelukkende været et failsafe for de titler der gav problemer hvis de kørte for hurtigt. Jeg kan ikke mindes at jeg har oplevet sådan et spil endnu.
Spiller nu: Phantasy Star IV
JmogJmogSkrevet 21/05 14:24 
Greaseball>
Det viste jeg så ikke, troede kun det var udvalgte titler lige som på Xbox.

?

Men det er jo heller ikke udvalgte titler på Xbox. Ja, Xbox 1 og Xbox 360 - det er udvalgte titler der virker på Series konsollerne, men alle Xbox One titler virker på en Series S/X.

Den nuværende generation (tæller ikke Switch med her) er fuldt bagudkompatibel med den tidligere. Hvilket giver mening, da de begge er gået fra AMD chips til kraftigere AMD chips.
GreaseballGreaseballSkrevet 22/05 15:43 
Ja, undskyld. Tænkte også på Xbox360 titler på Series X. Alle One er jo over på, er det også det samme med PS4 og PS5 så. Alle 4 titler virker på en PS5 konsol. Vi har ikke et PS3 til 4 scenarie her igen?
KonsolkongenKonsolkongenSkrevet 22/05 15:46 
Det skrev jeg tidligere. Du quotede det endda selv i dit tidligere svar :)
Spiller nu: Phantasy Star IV
GreaseballGreaseballSkrevet 22/05 16:28 
Må havde skrevet på det imens jeg var syg her sidste uge. Kan slet ikke huske det ^^; Men okay, har lige kigget tilbage. Har fået lidt af det rodet sammen kan jeg se. Men er med nu. Tak for det.
Bede-xBede-xSkrevet 23/05 15:11, rettet 23/05 15:11 
Tidligere VP of game publishing ved Xbox, Ed Fries, udtaler i et nyt interview, at en af grundene til at han forlod Xbox, var et større pres på at blive profitabel, frem for at gro deres first party og kvaliteten af spillene. Han er også nervøs omkring Game Pass på branchens vegne, selv om han elsker det som forbruger og laver en sammenligning med, hvordan Spotify påvirkede musikindustrien. Det er ved 1:38:44 og ca. seks minutter frem:

https://youtu.be/t0mPbwOnzR4
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
KonsolkongenKonsolkongenSkrevet 24/05 00:19 
Det var interessant at høre :)
Spiller nu: Phantasy Star IV
GreaseballGreaseballSkrevet 24/05 09:26 
Kan forstå hans bekymring omkring GamePass. Personligt fortrækker jeg fysiske udgivelser. Både hvad ang. spil og film. Jeg ser lidt streaming og Game Pass som en form for Blockbuster på abonnement. Man ejer ikke spillet/filmen. Man "låner" det bare. Selv digitale køb kan forsvinde og så det bare surt spildte penge. Stik mig et fysisk medie til enhver tid.
Bede-xBede-xSkrevet 20/06 12:14 
Er Microsoft ved at gøre klar til en revision af deres controllere eller er det normal komponent mangel, der gør at den er udsolgt overalt? Kiggede for nogle uger siden efter nye controllers, men synes ikke de var til at opdrive..
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
DunwichDunwichSkrevet 20/06 14:33 
Det er ikke bare dig. De er umulige at opdrive i butikkerne. Jeg skulle købe en til min nevø, og ikke engang Elgiganten havde dem på lager nogle steder - og min lokale butik havde dem endda næsten i overflod for ikke så længe siden. Er glad for jeg fik købt to sidste år, sammen med maskinen. De bliver passet godt på.
NaieraNaieraSkrevet 20/06 16:55 
I må sgu da bare til lommerne og køber nogle Elite-kontrollører!

Sarkasme kan være anvendt.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Xenoblade Chronicles 3
Bede-xBede-xSkrevet 20/06 17:53 
Jeg var faktisk begyndt at kigge på tredie parts controllere, fordi det kun var dem og Eliten, man kan få i Europa.
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
tastasSkrevet 21/06 18:09 
Ja, den er god nok.

Supply problemer
Space. It seems to go on and on forever. But then you get to the end and a gorilla starts throwing barrels at you.Spiller nu: Shadow Complex, Quake Live, StarCraft II: Wings Of ...
KonsolkongenKonsolkongenSkrevet 22/09 18:17, rettet 22/09 18:18 
Microsoft har fjernet online DRM ved installation af Xbox One-spil på Series X. Nice :)

https://www.flatpanels.dk/nyhed.php?subaction=showfull&id=1663682405

Der står i artiklen at dette har gjalt siden 2013 hvor Xbox One udkom, men det kan jeg ikke få til at passe. Jeg er ret sikker på at jeg flere gange har installeret offline på One og One X netop fordi det kunne tage adskillige timer hvis den skulle hente updates samtidig :/
Spiller nu: Phantasy Star IV
417 emne(r).
« < 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig