X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Bump og quotes


Svar
Play:RightPlay:RightSkrevet 01/08-03 13:54, rettet 01/08-03 13:55 
Selvom vi har brugt enhver lejlighed til at sige det, er det åbenbart gået henover hovederne på mange, at vi for et par måneder siden indførte nye regler for bump og quotes.

Flere føler sig personligt forfulgte, fordi de får henstillinger og i nogle tilfælde advarsler, men det er ikke tilfældet. Det sker for alle, der ikke kan finde ud af at overholde reglerne.

Kort sagt må man kun bumpe emner der har været inaktive i 24 timer og man må kun quote, hvad der er nødvendigt for at forståelsen går igennem.

Det er regler der er lavet, for at gøre forummet mere behageligt at bruge for folk, der godt kan finde ud af tingene. Det er regler, som vi håndhæver.

Alternativet er - fordi nogle enkelte misbruger funktionerne - at forbyde bumps og fjerne muligheden for at quote. Det er heller ikke en god løsning.

Derfor bedes dem, der nu engang får disse henstillinger og advarsler, tage det seriøst og rette op på tingene, så det hele kan køre ordentligt. Der er absolut intet personligt eller magtmisbrug over det.

Tak.

Moderatorerne.
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig