X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Nyt på Steam


Svar
Bede-xBede-xSkrevet 12/05-14 13:33, rettet 12/05-14 13:41 
Med Steams størrelse og udbredelse er vi vist langt overskredet den dato, hvor en tråd dedikeret til nye udgivelser burde være oprettet, for der kommer virkelig mange perler på servicen, som man nemt kan overse. Her er håbet, at tråden her kan hjælpe med at øge opmærksomheden omkring dybden af spilbiblioteket og måske føre til selvstændige tråde omkring de spil, der er populære nok til at beretti... Se hele indlægget
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
88 emne(r).
« < 1 2

Svar
SumezSumezSkrevet 08/06-15 15:47, rettet 08/06-15 15:47 
Easly Access er absolut ikke positivt for andre end udgivere der vil tjene hurtige penge. Jeg synes det er en virkelig trist udvikling.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Rush: Remastered, Shadow Tower: Abyss, Progear No Arashi
DarkbeatDarkbeatSkrevet 08/06-15 15:53 
Jeg har prøvet at spillet et par spil i Early Access og det er træls at brænde ud på det inden det er helt færdigt, så jeg er begyndt at droppe at købe spil på den måde... Med mindre de er på tilbud.
PapandPapandSkrevet 08/06-15 15:57 
Så langt vil jeg ikke trække den, Sumez. For der er jo dem som klarer det og formentlig aldrig var kommet frem uden Early Access. Rust, som jeg nævnte, er jo faktisk rigtig godt og har faste ugentlige updates.

Solstrålen er Prison Architect som er aldeles fremragende. Udviklerne er meget aktive i dialogen med brugerne og også her er faste månedlige updates. Det havde med garanti aldrig eksisteret uden Early Access.

Early Access er vel også chancen for udviklere der har en god ide', som ingen udgivere vil finansiere. Der er så bare alt for mange, som ikke kan realisere de ideer de har og efterlader køberne snydt. Det er ikke mit indtryk at etablerede udgivere (mis)bruger dette... endnu.

Prison Architect
Spiller nu: Mass Effect 2, Star Wars: The Old Repu..., League Of Legends
Bede-xBede-xSkrevet 08/06-15 18:52, rettet 08/06-15 19:09 
Med de enorme risici der er forbundet med spiludvikling i dag, kan der opstå et behov for både at kunne bedømme efterspørgsel samt at i nogen tilfælde at være økonomisk sikret inden udviklingen afsluttes. Det vigtige er at finde en måde at forhindre udnyttelse af modeller der muliggør dette, hvilket ikke rigtigt er lykkedes nogen. Når man backer på Kickstarter ved vi at der har været tilfælde, hvor backerne aldrig kommer til at se et færdigt produkt. Og fordi Minecraft kunne klare en længere early access periode (omend uafhængigt af Steam) er det ikke sikkert, at det samme er tilfældet for andre lignende spil. Ligeledes er der ingen garanti for, at det spil man køber på Steams EA, nogensinde bliver færdiglavet og det er svært at se, hvordan man skulle håndhæve en sådan.

Problemet med Valves specifikke udgave er deres hands-off approach. Som altid vil de helst ikke gå i vejen for udviklerne eller opsætte forbud og restriktioner, men konsekvensen af det er, at gud og hver mand forsøger at udnytte systemet med halvfærdige produkter, der aldrig har været tænkt at skulle færdiggøres og det er til gene for forbrugerne.

Ligesom med Kickstarter kan problemet løses ved aldrig at købe/støtte spil, der er i EA og vente til de er færdiglavet, men det er en ringe løsning for noget, der potentielt kunne vendes til noget positivt. Valve har flere gange nævnt, at de arbejder på en større reformation af systemet og man må bare håbe at der efter det sker, stadig efterlades plads til de spil der vinder eller har behov for en EA periode.
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
KroeboCopKroeboCopSkrevet 08/06-15 19:37 
Papand>
ARK er det seneste i rækken af survival spil som har ramt early acces siden 2013. DayZ, Rust, WarZ, Nether, Stranded Deep, The Forrest, Life is Feudal, H1Z1, 7 Days to Die, Project Zomboid osv. osv. Fælles for dem alle er at de har haft ideerne og populariteten har været enorm de første uger efter release. Men for DayZ, som for alvor startede det hele, så ser det knap så godt ud her 1½ år efter. Spillet er stort set ikke kommet videre siden det udkom i julen 2013 og mod'en med Epoch i spidsen er stadig langt foran. Nu styrtdykker populariteten.

Visse klarer sig fortsat udmærket (Rust, som startede helt forfra for et års tid siden er faktisk rigtig godt). Mens andre var et cashgrab som derefter døde - Nether, WarZ blandt andre.

Early acces er et rigtigt interessant fænomen, som formentlig snart også finder vej til konsollerne. Men det er altså ikke ensbetydende med at være positivt for spillerne eller branchen som helhed. For hvor mange flops vil folk mon finde sig i?

Om ARK klarer sig på lang sigt genstår at se. Løbende updates, hurtigt håndtering af kritiske problemer, optimering og fornuftig anticheat har hidtil været punkter som har knækket en række early acces spil.

Jeg er også kørt død i DayZ. Jeg opgraderede i min PC til at kunne køre det bedre, men da jeg satte mig ned for at spille det igen, føltes det kedeligt for mig. Det minder lidt om den gang CODMW kom frem, spillede også de tre første mega meget (online), men er helt fra den serie nu. Syntes det er vildt kedeligt.
Hoid to colony C05 where the computer is...Spiller nu: Fire Emblem, Darkest Dungeon, Ultra Street Fighter IV
HankyHankySkrevet 08/06-15 22:16 
Hanky>
Jeg vil lige give et shoutout til ARK, som også kom op i Earlie Access for nogle dage siden. 25 timer har jeg spillet siden fredag.

34 timer, and counting :D
Spiller nu: Astro Bot: Rescue Missi..., Travis Strikes Again: N..., Wonder Boy: The Dragon'...
Bede-xBede-xSkrevet 09/06-15 07:55 
Der står det har fuld controller support, men bevæger man sig ned i teksten nævnes det, at det er noget de arbejder videre på. Virker det i den nuværende form udmærket med joypad?
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
Bede-xBede-xSkrevet 12/06-15 17:47 
Toukiden: Kiwami får Steam udgivelse i denne måned:

https://twitter.com/koeitecmoeurope/status/609343165754028032
https://www.youtube.com/watch?v=rXYIZJl17bE&feature=youtu.be
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
Bede-xBede-xSkrevet 21/07-15 23:21, rettet 21/07-15 23:42 
Knights of the old Republic II får en større update med bla controller understøttelse, Linux/SteamOS/Mac support og Steam Workshop integration:

Support for up to 5K resolution
Widescreen Support
Controller Support
Steam Achievements
Steam Cloud
Steam Workshop Support - including Sith Lords Restored Content Mod -- a mode that completes KOTOR 2, which had missing chunks at launch and Story elements

Edit - Update and Workshop content is now available

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1082492

http://youtu.be/NLah8VCK5nE

EDIT: Misforstod og troede det første havde fået samme behandling.
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
WehnerWehnerSkrevet 22/07-15 00:42 
Når jeg ser sådan noget, så kan jeg ikke lade være med at overveje, om ikke min næste pc skal kunne køre bare helt basale spil - og vel dermed ældre spil med alle sliders til højre.
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
Bede-xBede-xSkrevet 05/08-15 20:21 
Hvis man kun har lavet begyndelsen af et spil, kan man bare udsende det og gøre bane et umulig at gennemføre, mens man fra sidelinjen påstår, at der findes masser af baner i spillet:

http://youtu.be/8LBG51Pafig

Udvikler, mød Steam Refunds :)
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
OdinOdinSkrevet 05/08-15 20:46 
Hvis man kun har lavet begyndelsen af et spil, kan man bare udsende det og gøre bane et umulig at gennemføre, mens man fra sidelinjen påstår, at der findes masser af baner i spillet:

Det samme skete med den dovne eksterne udvikler min forhenværende arbejdsplads havde hyret til at lave PC-porten af Harald Hårdtand. Han øgede sværhedsgraden så meget, at ingen opdagede, at han aldrig have lavet den sidste tredjedel af spillet færdigt. Der gik angiveligt over et år før man fandt ud af det. Desværre fandtes internettets pøbeljustits ikke dengang.
WehnerWehnerSkrevet 05/08-15 22:53 
Det er ellers ret godt fundet på!
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
Bede-xBede-xSkrevet 26/08-15 20:24 
De to første Turok spil bliver remasteret til Steam (og Gog): http://www.gamespot.com/articles/dino-games-...sters-/1100-6430062/
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
Bede-xBede-xSkrevet 26/08-15 21:45, rettet 26/08-15 21:51 
I kølvandet på de to sidste Mighty Switch Force udgivelser på Steam, har WayForward smidt et nyt udspil i serien op på Early Access:

http://store.steampowered.com/app/350210/

Herligt så meget local coop man ser på Steam for tiden.

Mighty Switch Force! Academy trailer
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
Bede-xBede-xSkrevet 27/08-15 20:52, rettet 27/08-15 20:56 
Nu kan det være svært at sammenligne med andre formater direkte, da der er store udsving i prisen, men Steamspy påstår at der blev solgt over 107 millioner spil på Steam i de sidste fire måneder (gratis/F2P tæller ikke med, men indie bundles og andre Steam kode spil gør):

https://mobile.twitter.com/Steam_Spy/status/630819775615225858

Samtidigt er der nu ifølge dem over 137 millioner aktive brugere. Valve kommer nok først med tal i januar, med mindre vi får nogen ifm. Steam maskinernes udgivelse. Under alle omstændigheder virker der til at være enorm vækst for servicen, hvilket også afspejles i antallet af udgivelser/år, hvor antallet af udgivne spil allerede er oversteget samme antal sidste år.
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
Bede-xBede-xSkrevet 09/09-15 13:03, rettet 09/09-15 13:06 
Sayonara Umihara Kawase + kommer i næste måned:

http://www.gamasutra.com/view/pressreleases/...C%20October_2015.php

SNES og PS1 udgaverne er også på vej.
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
Bede-xBede-xSkrevet 15/10-15 21:09 
Xanadu NEXT, Little King's Story og Senran Kagura Shinovi Versus udkommer snart på Steam:

http://www.animenewsnetwork.com/news/2015-10...c-in-the-west/.94264
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
Bede-xBede-xSkrevet 16/11-15 22:56, rettet 16/11-15 22:57 
Lige siden Dark Souls udkom på Steam og solgte flere kopier end konsoludgaverne til trods for for det var en legendarisk ringe port, der tilmed kom en del senere end de andre udgaver, er det som om det pludselig er gået op for japanske udviklere, at der er en platform de fuldstændigt har overset. Resultatet er en del udgivelser der ville være svære at forstille sig for bare få år tilbage. Seneste er Disgaea:

New to Disgaea PC (It's not just a port!):
Updated UI and textures
Keyboard/Mouse and controller support
Includes all content from Disgaea: Afternoon of Darkness
New Steam features, such as Achievements, Cloud Saves, Badges, and trading cards

http://store.steampowered.com/app/405900
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
Bede-xBede-xSkrevet 06/12-15 15:30, rettet 06/12-15 16:26 
Der er dukket lidt nye titler op på Steams helpdesk site og Steamdb:

Everybody's gone to the rapture
Journey
Criminal Girls
Danganronpa 1 + 2
Steins;Gate
Final Fantasy X/X-2 HD
Guilty Gear Xrd -Sign-
Earth Defense Force 4.1
Stranger of Sword City
Bad Rats Show
Hellblade
Space Pirates VR
Arslan Musou
Phantom Brave
Ray Gigant
Code of Princess
Xblaze: Code Embryo

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=188126052&postcount=584

Mother effin Earth Defense Force!!!
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
Bede-xBede-xSkrevet 08/12-15 23:32 
Nu har Steams helpdesk jo allerede lækket nogen af de Ark System Works titler, der er på vej, men der er flere endnu bla Melty Blood Actress Again Current Code i en engelsk udgivelse. Første spil i morgen og fem inden sommeren 2016:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1152788
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
jaesjaesSkrevet 06/01-16 22:12 
Final Fantasy IX udkommer som genudgivelse/remaster på Steam "Early 2016". Formentlig er det også på vej til Android og iOS.
http://store.steampowered.com/app/377840/

"Additional Features
・Achievements
・Seven game boosters including high speed and no encounter modes.
・Autosave
・High-definition movies and character models."
Bede-xBede-xSkrevet 23/03-16 16:30, rettet 23/03-16 16:33 
Nogen har lavet Wonder Boy the musical. Ok, så det er en klon og det ser på ingen måde fantastisk ud, men som fan af både Wonder Boy og musicals kunne jeg ikke lade være med at wish-liste det. Udkommer på Steam i morgen, dog vil det ikke være på engelsk pga sangene:

You might have noticed that the store page says that the only language in which this game is available is Brazilian Portuguese. Unfortunately, you read that right. No, this is not a database error, it is the naked truth. There is no English version currently available.

We do want to release an English version eventually, but right now, we can't. It would take a great amount of time and money to make it happen, because the whole game is dynamically sung-through like a musical, and we'd need native singers and lyricists with a good sense of comedic timing and all that jazz.

http://youtu.be/9XuQK2MC3QA

A Lenda do Herói
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
Bede-xBede-xSkrevet 01/06-16 16:44, rettet 01/06-16 17:25 
Gog introducerer i dag Gog connect, hvor igennem man kan linke sin Steam account til sin Gog account og få de spil man har købt på Steam tilføjet til Gog, så man ejer dem begge steder:

https://www.gog.com/news/introducing_gog_connect

https://www.gog.com/connect

Der er tale om tidsbegrænsede tilbud udvikleren skal indvillige i og i mange tilfælde er spillene i forvejen DRM fri på Steam, men det er stadig cool, da man så ikke er afhængig af en enkelt service og det giver muligheden for at få spillene hos Gog også, hvis man er mere investeret i deres klient.
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
PapandPapandSkrevet 01/06-16 18:20 
Fedt tiltag! Gog er stadig et stykke fra at blive min foretrukne spilhub, men de er i høj grad med til at præge udviklingen og forholde sig relevante.
Spiller nu: Mass Effect 2, Star Wars: The Old Repu..., League Of Legends
Bede-xBede-xSkrevet 02/06-16 05:51, rettet 02/06-16 05:52 
Jeg foretrækker dem pga. hvor forbruger venlige de forsøger at være, men har også måtte sande, at de stadig mangler meget hvis de nogensinde skal kunne ses som en ligeværdig konkurrent til Steam. Særligt på klient siden føles det mangelfuldt, hvor man stadig ikke kan udlåne sit spilbibliotek, der er ingen broadcasting features, multiplayer funktioner er begrænsede, ingen Big Picture mode så ens PC føles som en konsol osv. Og så skal de altså have åbnet for sluserne mht. udgivelser, så der ikke afvises spil folk i communitiet har lyst til at købe.

Køber dog stadig fortrinsvis mine spil der, med mindre multiplayer/klient siden er vigtig. På det område er Steam for langt foran til at vælge det fra.
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
Bede-xBede-xSkrevet 12/10-16 23:18 
Steam får fuld Dualshock 4 integration:

At Steam Dev Days today, Jeff Bellinghausen with Valve Software said the company is slated to release an update that will expand Steam Controller configurability options to the PlayStation 4's DualShock 4 controller.

That means more options for players, allowing them to tailor the functions of the PS4’s touchpad and gyro features – options that aren’t available today when using the DualShock 4 with Steam.

Co-presenter Lars Doucet, developer of Defender’s Quest, explained, “Believe it or not, when you use the PS4 Controller through the Steam API, it’s exactly the same as a Steam Controller. You make the exact same API calls, you only get actions, not inputs, and the Steam API takes care of everything.”

http://www.gamasutra.com/view/news/283223/St...rt_in_new_update.php

Nyt på Steam

Nyt på Steam

Nice at have det som en fuldt understøttet option sammen med Xbox controllere, Steam Controllere og mus/keyboard.
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
slk486slk486Skrevet 13/10-16 09:00 
Ja, det er ret lækkert - har hidtil været nød til at bruge en adapter dims, hvor touchpad'en så ikke virker.
j/k
JmogJmogSkrevet 14/10-16 16:44 
Jeg kunne da egentlig rigtig godt tænke mig at bruge min DS4 istedet for min Xbox 360 controller til min PC. Men hvordan gør i helt præcist for at undgå at PS4 tænder hver gang i vil spille på PC'en. Den kan da ikke kommunikere over kabel, vel?

Eller har i bare en ekstra controller som er jeres PC controller (det er hvad jeg gør på Xbox 360.)
slk486slk486Skrevet 14/10-16 17:00, rettet 14/10-16 17:01 
Over kabel? Jo, da :)

Hvis jeg skal bruge den trådløst plejer jeg bare at nulstille den, hvis den har været tilsluttet min PS4 (share + PS).
j/k
JmogJmogSkrevet 14/10-16 17:42 
Ok, så man kan godt bruge den kablet uden at bruge homeknappen til at tænde controlleren? Jeg bruger min PS4 for tit til at det vil være rentabelt at skulle synce devices hver gang jeg vil spille PC. Det vil også betyde jeg skal tænde min PS4 hver gang jeg vil skifte fra den til PC.
slk486slk486Skrevet 14/10-16 20:17 
Altså nu har jeg jo ikke prøvet Steams driver, men en DS4 virker som en standard controller via USB - ihvertfald under Windows 10 - uden at tænde den.
j/k
JmogJmogSkrevet 14/10-16 22:23 
Herligt! Så skal det prøves.
Bede-xBede-xSkrevet 03/11-16 15:50, rettet 03/11-16 15:58 
Xanadu Next får endelig en officiel engelsk udgivelse (ud over N-Gage versionen) på Steam og Gog i dag. Humble skulle vist også få det. Alle steder til $19.99 med ti procents rabat i første uge. Gaf har en tråd til det, der giver et fint overblik over spillet, hvis man er interesseret:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1306499

http://store.steampowered.com/app/312560/

Gog har ikke fået en side op til det endnu..
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
Bede-xBede-xSkrevet 08/12-17 00:44, rettet 08/12-17 00:46 
Hvis man sidder vågen for at se The Game Awards, kan man vælge at se det gennem Steam, hvor de vælger 150 tilfældige personer hvert 15 minut, som vinder et spil til deres Steam account:

http://store.steampowered.com/sale/thegameawards2017/

Sakset fra Resetera:

This won't start till the shows starts (Geoff is probably going to announce it on Twitter at some point shortly as he teased)
150 Winners will be chosen every 15 minutes
You have to have a non-limited Steam Account
Each game has a set amount of copies available
If you are one of the 150 each round, you will win a random game from the list that you do not own, if you own all of them already - "tough shit son"

Spillene man kan vinde:

Prey
Hellblade
Cuphead
What Remains of Edith Finch
Please Knock on My Door
Hidden Folks
Nidhogg 2
Divinity OS 2
Tooth and Tail
Hollow Knight
Mr Shifty
Old Man's Journey
CSGO
Night In the Woods
NBA 2K18
Tekken 7
Xcom 2 + War of the Chosen

Regler: http://store.steampowered.com/prizes/rules/2155400271460724616
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
Bede-xBede-xSkrevet 12/06-18 00:58 
Valkyria Chronicles 4 på vej til Steam:

https://store.steampowered.com/app/790820/Valkyria_Chronicles_4/
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
Bede-xBede-xSkrevet 20/06 14:06 
Sommer udgaven af Steams spil festival har kørt i denne uge og gør det et par dage til. Er ret fedt sat op med livechats, livestreaminger og AMA'er med udviklerne og over 900 demoer, så man har mulighed for at prøve kommende spil:

https://store.steampowered.com/sale/gamefestival

På Resetera er der en tråd med impressions af demoerne:

https://www.resetera.com/threads/steam-summe...-demos.228931/page-7
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
Bede-xBede-xSkrevet 14/10 20:10, rettet 14/10 20:27 
For at fejre deres 60 års jubilæum, har Sega fra i morgen og de kommende dage en række utraditionelle Steam udgivelser, der kun kan fåes i ultra kort tid. Der er fx et cancelled Golden Axe reboot, som udsendes med en enkelt bane:

Nyt på Steam

Nyt på Steam

https://youtu.be/SZGf5KhIb1c

https://www.gematsu.com/2020/10/golden-axed-...8-for-a-limited-time

https://store.steampowered.com/app/1368460/G...Cancelled_Prototype/

Endless Zone der er en (sikkert tvivlsom) hyldest til Fantasy Zone:

Nyt på Steam

https://www.gematsu.com/2020/10/endless-zone...6-for-a-limited-time

https://store.steampowered.com/app/1368450/Endless_Zone/

En cross-over af Yakuza og Streets of Rage kaldet Streets of Kamurocho:

Nyt på Steam

https://www.gematsu.com/2020/10/streets-of-k...7-for-a-limited-time

https://store.steampowered.com/app/1368430/Streets_Of_Kamurocho/

Army of Heroes som er et retro tank spil med moderne Company of Heroes assets:

Nyt på Steam

https://www.gematsu.com/2020/10/armor-of-her...5-for-a-limited-time

https://store.steampowered.com/app/1368440/Armor_of_Heroes/

Det hele er vist gratis, men kun tilgængeligt i få timer, hvor de specifikke tidspunkter for hvert enkelt kan ses i de forskellige links.
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
88 emne(r).
« < 1 2

Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig