X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Football Fusion -noget nær det perfekte?


Svar
ComradeComradeSkrevet 25/07-03 15:33 
Det lyder måske lige farligt, at presse et manager spil og et almindeligt forbdboldspil ned i et produkt, men jeg tror at EA kan håndtere det.

Pressemeddelelsen:
TOTAL CLUB MANAGER 2004
Football Fusion

EA SPORTS er stolte af at offentliggøre, at den mest revolutionerende og innovative feature vil være inkluderet i to sportsspil.

· Football Fusion ændrer måden du spiller og opfatter fodbold på.

· Football Fusion giver fodboldfans mulighed for at spille og lede deres favorit fodboldklub.

· Football Fusion vil kunne benytte til PC, PS2 og Xbox versionerne af FIFA 2004 og Total Club Manager 2004.

Football Fusion er en unik og innovativ feature som vil gøre det muligt at spilleren kan spille TCM 2004 og kombinere det med FIFA 2004 når som helst. Der er et stort udvalg af features indeholdt i Football Fusion, de kan alle ses herunder.

Football Fusion 1

· Udover blot at lede en liga eller cup i TCM 2004, vil Football Fusion give spilleren mulighed for at spille hver en kamp i FIFA 2004.

· Spilleren kan herefter tage sin placering og sine points og med tilbage til TCM 2004 og fortsætte med at lede klubben.

· Spilleren kan vælge at spille alle kampene i FIFA 2004 eller blot udvælge et par af de største kampe.

· For PC brugere vil TCM 2004 benytte FIFA 2004 motoren, så det ikke er nødvendigt at overføre data til FIFA. Du spiller ganske enkelt kampen i TCM 3D kamp-motoren. Omskiftning af CD'er er ikke nødvendigt.

Football Fusion 2

· Skab et all-star hold i TCM 2004 og importer derefter holdet til FIFA 2004 via Football Fusion og spil mod CPU eller venner.

· Led for eksempel Manchester United og brug tid på at købe og sælge spillere, såvel som at sikre sejre i ligaerne og konkurrencerne.

Så snart spilleren forventer at hans/hendes Manchester Utd vil være uovervindeligt, vil Football Fusion tage det "nye" Manchester United med ind i FIFA 2004, og holdet kan nu spilles i FIFA.

· Bemærk dog at det ikke er muligt at tage holdet med tilbage fra FIFA 2004 og importere det til TCM 2004.

Football Fusion 3

· Tag et hvilket som helst hold fra TCM 2004, som ikke er i FIFA 2004, spil med holdet i FIFAs Tournament og Play Now modus, og led klubben til fremgang i FIFAs Career og Single Season modus.

· Total Club Manager 2004 til PC vil nu indeholde 50 imponerende ligaer - 30 mere end i FIFA 2004. Derfor kan spillerne ved brug af Football Fusion, tage deres favorit klub, som ikke findes i FIFA, og spille holdet i verdens bedst sælgende fodboldspil.
Spiller nu: Metal Gear Solid 4: Gun..., Grand Theft Auto IV, Race Driver: Grid
RonaldoRonaldoSkrevet 30/07-03 14:15 
Siden hvornår har FIFA 2004 og TCM været betragtet som gode spil? Jeg kunne forstå din reaktion, hvis det var en fusion i mellem Championship Manager og Pro Evolution Soccer.
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig