X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Xbox 360 nøgletal / cirka / deromkring


Svar
Per SPer SSkrevet 28/05-09 20:23, rettet 28/05-09 20:24 
Uden at præcisere de danske tal, kommer denne pressetekst fra Microsoft:

Xbox 360 forudser rekordhøj vækst i 2009

Væksten stiger hos Microsoft Corp. idet Xbox 360-konsollens salgstal nu er oppe på 30 millioner på verdensplan og Xbox LIVE community er oppe på 20 millioner brugere. Også det danske marked mærker det øgede salg af konsoller.

København - 28. maj 2009 - Microsoft Corp. har i dag offentliggjort, at salget af Xbox 360 konsoller har passeret 30 millioner på verdensplan, og Xbox LIVE har mere end 20 millioner aktive medlemmer. I 2008 havde Xbox 360 sit største salgs år i sin historie, men nu har Xbox 360 nået nye højder med den højeste procentvise vækst i salg af konsoller i det seneste år. Salget viser en stigning på 28 % i forhold til året før 2008[1]. Danmark er et af de lande, hvor det øgede salg er mest udtalt. Herhjemme ligger salgskurven af Xbox 360 over det globale gennemsnit, og konsollernes forskelligartede underholdstilbud bliver flittigt benyttet i mange danske hjem.

Succesen med Xbox LIVE kan måles på tværs af hele branchen, hvor Xbox LIVE nu betragtes som verdens største globale underholdningsnetværk. Et større ønske fra forbrugerne om at mødes med venner på nettet, hente og se blockbusterfilm og tv-shows, og forlænge livet af deres favoritspil har været den primære årsag til væksten. Derfor forsætter Xbox med at udvide deres services.

"Vi har altid været overbevist om, at Xbox 360 tilbyder mere underholdning end nogen anden konsol på markedet, og de seneste tal viser, at forbrugerne er enige," udtaler Don Mattrick, Senior Vice President for Interactive Entertainment Business i Microsoft. "Vi forventer, at vores vækst fortsætter med at accelerere. Vores nyheder på E3 i næste uge vil understrege vores forpligtelse til at bringe blockbusteroplevelser til alle, og øge og videreeksponere Xbox som underholdningskonsol på globalt plan."

I løbet af denne konsols generation, har amerikanske forbrugere alene brugt $ 14.5 milliarder[i] på tværs af alle Xbox 360s forskellige kategorier for underholdning1. Dette tal afspejler en stor interesse i et omfattende tilbud af underholdning, der giver mulighed for at socialisere med andre og downloade underholdning, om det så er spil, tv-shows og film. Til dato har forbrugere hentet næsten 1 mia. spil og underholdningstilbud på Xbox LIVE Marketplace, herunder en bred vifte af premium high- og standard-definition film og tv-udsendelser[2].

Hertil kommer, at Xbox 360 forsat er den foretrukne platform for branchens bedste spiludviklere, og det betyder, at der til dato $ 5,9 milliarder i salg i USA for tredjeparts spilfirmaer, hvilket er mere end den nuværende generation af konsoller tilsammen. Xbox 360 er også den konsol, der bliver indkøbt flest spil til, hvilket er et gennemsnit på 8,3 titler per forbruger1.

Aktiviteten på Xbox Live, branchens førende online-spil og underholdning service, er steget som følge af lanceringen af den nye Xbox Experience i november 2008. Siden da har Xbox LIVE haft en 136 % stigning i nye medlemmer. Tv-og film downloads er mere end fordoblet, og køb af spil, Game Add-ons og Xbox LIVE Arcade steget med 70 % . Xbox LIVE er i 26 lande verden over, og er nu i flere hjem end nogen anden satellit-tv udbyder2. Inden udgangen af året vil antallet af Xbox LIVE medlemmer overgå antallet af abonnenter på den største kabeludbyder.

Marketing Manager for Xbox 360 i Danmark, Steffen Kristensen, fortæller at danskerne kan glæde sig: ”Forbrugerne kan forvente flere spændende annonceringer fra Microsoft i næste uge, når Xbox 360 har kick off på Electronic Entertainment Expo (E3) med pressemøde mandag den 1. juni i Los Angeles.”

[1] NPD Group Inc.

[1] Microsoft internal research
Spiller nu: -, Prince Of Persia: The F..., GoldenEye 007: Reloaded
DarkbeatDarkbeatSkrevet 28/05-09 22:55 
Jeg glæder mig til at se salgs tal på E3. Af en eller anden grund lykkedes det hvert år hver af de 3 firmaer at sælge mere end de andre :D
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig