X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Kvalifikation til VM i FIFA 2009


Svar
Per SPer SSkrevet 12/03-09 19:02, rettet 12/03-09 19:03 
Pressemeddelelse 11. marts 2009

Verdens største virtuelle fodboldturnering sparkes i gang i Tivoli.

Den 12. april lægger Tivoli virtuelt græs til den danske VM-kvalifikation til FIFA Interactive World Cup 2009. Alle de største danske spillere er klar til kamp om officiel anerkendelse, samt muligheden for at vinde 20.000 dollars og en ny bil i finalen der afholdes i Barcelona.

Når Tivoli fra den 12. til 14. april afholder Copenhagen eSport Challenge *, bliver en af de største begivenheder den danske afdeling af FIFA Interactive World Cup, hvor e-sport udøvere fra hele Danmark dyster i computer-fodboldspillet FIFA.

Alle de største spillere i Danmark stiller op til den eneste FIFA-godkendte virtuelle turnering, og det tegner allerede til igen at blive en stor succes:

”FIFA Interactive World Cup har været en stor succes siden første fløjt i 2003, hvor tusindvis af deltagere fra seks kontinenter konkurrerede om finalepladserne. Turneringen er blevet både større og mere prestigefuld år efter år og indfrier således fuldt ud FIFAs mål om, at bringe fodboldspillet ud til nye fans og spillere - alle de største spillere har meldt deres ankomst og vi regner helt klart med fuldt hus igen i år,” siger Jakob Meng fra Electronic Arts, der står bag turneringen i Danmark.

I år afholdes den danske afdeling af FIFA Interactive World Cup ved Copenhagen eSport Challenge søndag den 12. april. Her vil 256 deltagere dyste i fodbold- og computerspillet FIFA 09 om retten til at repræsentere Danmark i FIFA Interactive World Cup finalen, der afholdes i Barcelona den 2 maj.

Her vil den ultimative sejrsherre eller -kvinde få anerkendelse for at være den bedste virtuelle fodboldspiller i verden af virkelighedens fodboldforbund FIFA. Herudover vil vinderen modtage en invitation til FIFA World Player Gala, en kontant præmie på 20.000 dollars og en helt ny KIA ´soul´.

Turneringen afholdes i 19 forskellige lande, som herefter hver især kan stille med en deltager i finalen. Derudover findes der 13 ekstra pladser i en online konkurrence, mere info forefindes på www.FIFA.com
Spiller nu: -, Prince Of Persia: The F..., GoldenEye 007: Reloaded
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig