X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

DM i FIFA - gratis adgang


Svar
Per SPer SSkrevet 27/03-08 21:54 
Pressemeddelelse, 27/3 2008 (arrangør: EA)

Positive takter i dansk nederlag til Rusland i computerspillet FIFA 08

Danmark tabte knebent 11-9 til Rusland i påskens landskamp i computerspillet FIFA 08, som blev afviklet i København. Det lover godt for de kommende kvalifikationskampe til EM. Spillerne mødes igen allerede i weekenden ved DM i FIFA

Hæderligt nederlag til de danske fodbold-drenge

Det var lige ved og næsten for det danske landshold, der var oppe imod FIFA-stormagten Rusland i påskens venskabskamp på Gaming School i København.

Efter lodtrækningen stod det klart, at de to holds anførere havde trukket hinanden, som dagens modstander. Symptomatisk for den tætte kamp, så scorede den russiske anfører sit sejrsmål i kampens 90. minut. Men både Danmark og anfører Jonas Salomonsen kom godt igen – Jonas Salomonsen vandt sin anden kamp, og den samlede landskamp sluttede med en kneben sejr til Rusland på 11-9.

”Det tegner bestemt lovende for de kommende kvalifikationskampe til EM,” siger Jonas Salomonsen og fortsætter:

”Rusland hører til i top 3 i Europa, så selv om vi lige nu er lidt skuffede, så bør vi egentlig være ganske godt tilfredse”.

Mød FIFA-toppen ved DM i FIFA allerede på lørdag den 29. marts

Allerede lørdag er alle de danske spillere i kamp igen ved Danmarksmesterskaberne i FIFA, som afholdes i Pressen i København. Feltet tæller top 500 danske FIFA-spillere inklusiv landsholdsspillerne – hvor Dennis Nordensbøl er forsvarende Danmarks mester fra 2007. I år kæmpes der igen om en første præmie på 25.000 kr.

”FIFA DM er et kolossalt flot udstillingsvindue for e-sport og computerspil i almindelighed. Alle der besøger DM i FIFA 08 vil derfor både kunne opleve professionel e-sport på top-niveau og en lang række helt nye spil, der ikke blot kræver gode fingre, men også balance, koordination, koncentration og sågar hele kroppen for at spille,” fortæller Thomas Koed fra Electronic Arts, der er medarrangør af FIFA DM.

Kom ind og oplev stemningen – det er gratis og der er masser af underholdning for hele familien!

Danmarksmesterskaberne i FIFA 08 foregår lørdag d. 29. marts, kl.08:30 - 19:00, i PRESSEN, Rådhuspladsen 37, 1785 Kbh. V.
Spiller nu: -, Prince Of Persia: The F..., GoldenEye 007: Reloaded
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig