X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Skærpning af regler i markedsforum


Svar
Play:RightPlay:RightSkrevet 17/12-03 15:18, rettet 17/12-03 16:28 
Da nogle brugere har lidt svært ved at forstå reglerne for markedsforummet, gentages en række af dem hermed. Herfra vil der så blive slået hårdere ned på disse, hvis de stadig ikke udbedres.

Overskrifter bruges som udgangspunkt KUN til objektivt at beskrive, hvilken vare man vil sælge/købe. Der må IKKE være reklameagtige og opmærksomhedskrævende beskrivelser overhovedet.

Man må ikke bumpe et emne, før det har været inaktivt i 24 timer. Det gælder også selvom man kalder det noget andet end "bump"... Ligeledes gælder det ikke at slette et mindre end 24 timer gammelt emne og oprette det samme igen eller andre varianter heraf.

Man skriver kun i markedsemner for at byde på eller spørge til en vare eller besvare spørgsmål herom. Kommentarer til prisen, varen eller lignende fra udenforstående holdes privat.

Man byder kun på en vare hvis man mener det seriøst og man foretager kun seriøse bud med reele budforhøjelser. Størrelsen heraf må være op til den enkelte vare, men generelt er budforøgelser på under kr. 20,- irrelevante.

Markedsforummet er KUN til handel med spilrelaterede produkter, samt film og musik. Alt andet hører som udgangspunkt til andre steder end på Play:Right.

Handel med promoer, piratkopier og udstyr til piratkopiering er IKKE tilladt og sådanne indlæg slettes. Herunder gælder også indirekte omtale ("der er også nogle spil med, som jeg ikke må nævne her") og lignende, samt links til varer på andre sider, som har samme problem. Multicartridges og lignende er at betragte som piratkopier.

Hjælp os med at forbedre markedsforummet ved at følge disse regler. Tak.
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig