X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

I'm A Beliver (Halo)


Svar
KalicolaKalicolaSkrevet 13/12-03 14:09 
Jeg har altid troet at Halo var et opreklameret spil, som har fået mere opmærksomhed end det sikkert har fortjent. Det var min mening INDEN jeg havde spillet spillet (de 5 min i merlin gælder ikke).

Nu har jeg så spillet en pc-demo, hvilket jo i bund og grund er det samme som på x-boxen. Og jeg må sige, at jeg er yderst imporneret! Jeg gennemførte singleplayer-demo-delen og det var j... Se hele indlægget
For The Love Of The Game
80 emne(r).
« < 1 2

Svar
ValkyrieValkyrieSkrevet 16/12-03 18:20 
KTC - Er det ikke noget med at OS ikke understøtter DirectX, som de fleste PC spil kræver den dag idag?
Well crucify the insincere tonight...
KTCKTCSkrevet 16/12-03 18:31 
DirectX er en Windows-ting, ja. Men derfor kan spil da sagtens portes til andre platforme alligevel...
A small cog? Now that you mention it, I know a puzzle about an object that almost fits that description.
ValkyrieValkyrieSkrevet 16/12-03 19:08 
.... Men det vælger mange udviklere ikke at gøre?
Well crucify the insincere tonight...
yokanabsteryokanabsterSkrevet 16/12-03 20:10 
Halo var jo også først et mac spil. Bungie der har lavet halo, står jo også bag marathon serien til mac!
Selve mac versionen skulle eftersigende også være en del bedre en pc versionen!
soon the world will be one big computer
ValkyrieValkyrieSkrevet 17/12-03 07:41 
Bare mindre optimeringskrævende, men det er jo også kommet ud senere.

Halo blev, dog først lavet som et PC/Mac produkt.

Ja, det er sandt at det allerførste gang blev vist på macworld i 99, men det var altid på vej til PC. Selv, før det da det allerførst var en engine til en sequel til RTS(5 programmøre arbejde på den), var der også planer og en PC release! Da det som blev til et RTS i sig selv og flere bungie folk kom på teamet, var det sikkert at det skulle til PC, da det blev lavet om til en 3 person shooter var PC versionen heller ikke skrottet, ligesom PC versionen!

Når du taler om marathon series(meget undervuderet FPS), så kom 2eren også til PC.

Bungie var en Mac udvikler, men de havde flere spil til PCen, som Oni, Myth: Fallen lords, codex, worlds of soulblighter....
Well crucify the insincere tonight...
yokanabsteryokanabsterSkrevet 17/12-03 13:49, rettet 17/12-03 13:50 
I know valkyrie...Men bungie har altid været et mac firma fo mig :) ...Foresten har jeg selv marathon, (mac) Men der var nogle der convertede det til pc på et tidpunkt, kan nogen huske hvilket website??

Noget andet, en hemmelig besked?: http://halo.bungie.net/site/halo/features/desktops01.html
soon the world will be one big computer
The GuardiansThe GuardiansSkrevet 17/12-03 14:52 
Mener du billedet "Anicent Halo"?
Ligner mest noget de har lavet for sjov, men man ved aldrig...
I have witnessed countless empires break before me.Spiller nu: Halo 2 [Limited Collect..., Elder Scrolls IV, The: ..., Battlefield 2: Modern C...
JinkJinkSkrevet 19/12-03 15:43 
Valkyrie >
Og tro mig... Når du ser Halos AI på legendary - Så er JFG ingenting...

Hvad er det lige der så godt ved Halos AI? Har ikke vildt meget forstand på AI, men kan altså ikke se noget vildere imponerende...
ValkyrieValkyrieSkrevet 19/12-03 16:37 
For mit vedkommende handler ikke god AI om hvor god modstand de gør. For hvis det var sandt ville Perfect Darks sværeste AI Sims nok stadig være det mest avvancerede indenfor computerspil.

Det er også kun min mening omkring Halos AI:)
Jeg synes bare aldrig jeg har set noget sådan før. At se hvordan de små Grunt aliens bliver beordret af de større Elites til at være Cannonfodder, og at de prøver at flanke en. Jeg har aldrig nogensinde i Halo, i de mange mange timer jeg har spillet at en fjende har sat sig fast.. Eller gået i hak, eller opført sig åndssvagt. De kan selv finde ud af at hoppe ind og ud af vehicles. De små Grunts løber efter hjælp når den er alene. Jeg synes personligt bare at det er utroligt dybt og genialt lavet. Men igen, så er det jo bare min mening.

-Val
Well crucify the insincere tonight...
JinkJinkSkrevet 19/12-03 17:14 
Okay, synes bare det er alle der siger det.
Spillede bare Halo igår på legendary selvom jeg kastede en granat som lå lige foran den stod den bare stille.

Eller da mit skjold var helt nede og der var to elites. Så skyndte jeg mig og gemme mig bag en box, men elitesne stod bare stille selvom de sagtens kunne tage mig hvis de havde stormet isteden for at stå stille.
ValkyrieValkyrieSkrevet 19/12-03 17:47 
Hvilken bane var det? Hvis det var marines i nærheden, kunne det godt være at de overvejde en anden situation.

Men ja, der er mange der siger det, og efter min mening er det også rigtigt:)

Jeg kan huske jeg engang læste en smadder god artikel om Halos AI! Tror DrXL postede den for lang tid siden!
Well crucify the insincere tonight...
Bede-xBede-xSkrevet 25/12-03 11:38 
Valkyrie >
For mit vedkommende handler ikke god AI om hvor god modstand de gør. For hvis det var sandt ville Perfect Darks sværeste AI Sims nok stadig være det mest avvancerede indenfor computerspil.

Forskellen på de to spil, ja egentlig forskellen på Halo og ethvert andet FPS, er at AIen føles simpel og scripted i PD(kun i forhold til Halo, selvfølgelig, den er glimrende sammenlignet med alt andet). Hvis man har spillet det nok, er selv Darksims lette at slå, fordi de reagerer efter særlige mønstre. De er fx for langsomme til at dreje sig, løber lidt ude fra væggen istedet for langs den og den ene Darksim handler på nøjagtig samme måde som den anden.

I Halo føles kampene mere dynamiske. Situationer opstår på samme steder i spillet, men de er forskellige fra gennemførsel til gennemførsel.

Der er selvfølgelig AI mønstre i spillet, men de tager længere tid at afdække.

Da Halo lige kom blev der snakket meget om The Halo Moments. Folk som havde oplevet forskellige ting i hvad der burde være ens situationer. Har man spillet mange FPS, vil det være tydeligt at se, at Halo skiller sig ud fra mængden.

Faktisk bør man efter min mening spille Halo som det sidste FPS, da det ødelægger det meste af genren. Man kan simpelthen ikke gå tilbage...
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
OkottaOkottaSkrevet 25/12-03 12:23 
Når en dag Bohemia får udgivet Operation Flashpoint, på Xbox, så vil du opleve AI som giver dig kamp til stregen.

Det var faktisk et af de sidste spil, som fortjente det 9 tal Edge gav det - så godt er det, og jeg håber spillet får den Xbox Live support (og netkode), som det fortjener.

Operation Flashpoint kan være direkte skræmmende at spille, når AI'en gør hvad den gør - fantastisk spil - og jeg regner da osse med, at 2'eren bliver ligeså godt, når det kommer, sidst i 2004.
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
Bede-xBede-xSkrevet 25/12-03 14:07 
Jeg har prøvet OF, men kun meget kort så jeg kan ikke bedømme det. Men jeg skal da nok kigge nærmere på det, når det kommer på Boxen.
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
WehnerWehnerSkrevet 07/01-04 00:03 
Jeg er også en believer!

Indtil i aften havde jeg kun prøvet spillet i multiplayer når vi er mødtes nogle stykker ovre hos Bede-X. Jeg har sagtens kunnet se, at det var godt. Det er ikke det.

Men efter for første gang at have spillet 'Campaign' her til aften på en sværhedsgrad, der passer til mig (normal, jeg suger til fps og alligevel tvinger Bede-X mig altid til Heroic ovre hos ham :) ) så kan jeg kun sige wow, Wow, WOW. Hold kæft hvor er det godt.
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
Bede-xBede-xSkrevet 12/01-04 16:24 
Der er bare ingen vej udenom spillet. Selv om du bør hæve spillets sværhedsgrad, det ved du jo godt Lasse :)
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
VictorVictorSkrevet 12/01-04 16:37 
Fatter ikke at min computer ikke kan køre det :-( Har en 2,8 Ghz, 512 MB DDR Ram og Geforce 4 kort :@ Kan flippe ud over sådan noget!
WehnerWehnerSkrevet 18/08-07 00:20 
Jeg har lige spillet de to første baner i Halo: Combat Evolved aka Halo 1 igennem med min kæreste på Legendary. Vi har i lang tid planlagt at gå igennem de to første spil igen for lige at varme op til nummer tre.

Jeg må tilstå, at jeg lidt havde frygtet, at tidens tand var begyndt at melde sig, og spillet skulle op til revurdering. Det lader dog ikke til at være tilfældet - heldigvis.

Det skal siges, at vi spiller spillet i 480p via component og VGA-boks på min monitor, og det giver virkeligt grafikken et flot løft. Markant og synlig forskel sammenlignet med CRT + RGB.

Men det er godt nok utroligt med selve gameplayet. Det er stadig AI'en, der virkelig giver en en oplevelse ud over det sædvanlige. Sammenlignet med langt de fleste moderne spil, så virker AI'en meget mere skarpt og realistisk - inden for spillets egne præmisser.

Jeg kan i hvert fald stadig give det mine varmeste anbefalinger. Hvis det skulle interessere nogen :)
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
nerosnerosSkrevet 18/08-07 00:33 
Sjovt jeg har faktisk gået rundt med de samme tanker om at genopleve de to første Halo spil inden Halo 3's ankomst. Men jeg har nu aldrig været i tvivl om at 1'eren, som jeg stadig synes har den bedste singleplayer oplevelse ikke ville skuffe selv om det er et gammelt spil osv. og så skal det jo spilles på den aller sværeste sværhedgrad ;-)! Jeg har endnu ikke spillet FPS shootere, som kommer tæt på Halo's AI. Det er og bliver den bedste oplevelse for mig indtil Halo 3 naturligvis :D!
Bashful Neophyte
KillercowKillercowSkrevet 19/08-07 19:51 
Jeg er selv i gang med samme opvarmning til Halo 3, og man må sige, at Halo virkelig holder sig godt. Single player er så også noget sjovere end i Halo 2, som bestemt også har sine gode sider, men i det store hele er det bare ikke lige så skægt som det første.

Fra at være moderat interesseret i Halo 3 er jeg dog røget helt op at ringe over de sidste par måneder (beta + Bungie blogs + videoer + 4-player co-op). Det skal blive godt. Rigtigt, rigtigt godt.
ValkyrieValkyrieSkrevet 31/08-07 21:31 
Argh!!! Den her tråd er gammel. Jesus, har vi virkelig været her så længe?:S
Jeg kan slet ikke genkender mig selv i de posts. Var jeg så optaget af breed? Og brugte jeg så mange "...."!? HAHAHA, jeg havde også glemt alt om KTC og Bateman, og Halo 1 på XBC.

Uha. Ventetiden på Halo 2 var virkelig svær. Det var 3 hårde år at vente.
At vente på Halo 3 har slet ikke været ligeså svært. Nu må vi bare se om det hele bliver afsluttet med en stor finale som det hele fortjener.
Men før, Bungie fuldstændig vil forlade Halo universet, så ville jeg gerne have, at de opdaterede Halo 1 og Halo 2's campaigns, med Halo 3 features, og grafik, så hele trilogien kunne føles "perfekt". Ingen grund til de tidligere spils multiplayer komponent, da alle vil spille Halo 3(forhåbentligt)!
Well crucify the insincere tonight...
WehnerWehnerSkrevet 01/09-07 10:39 
Valkyrie>
Men før, Bungie fuldstændig vil forlade Halo universet,

Jeg vil godt sætte penge på, at der kommer flere Halo-spil end tre.
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
BeanoBeanoSkrevet 01/09-07 11:03 
Det vil jeg også gerne ;)
HeroldHeroldSkrevet 01/09-07 11:29, rettet 01/09-07 11:33 
Ja, Halo Wars :P

Selvom det reelt ikke er fra Bungie...
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
WehnerWehnerSkrevet 01/09-07 14:01 
Jeg vil også godt sætte penge på, at der kommer flere Halo-spil fra Bungie, hvis det nu endelig skal være.
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
HeroldHeroldSkrevet 01/09-07 14:37 
Ja, det er ikke en død franchise. Men jeg kan godt forstå hvis de vil lavet noget andet nu, og holde en lille pause.
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
WehnerWehnerSkrevet 01/09-07 14:48 
Microsoft vil gerne snart tjene penge på deres lille spilforetagende, hvilket blandt andet kræver, at der når at komme to Halo-spil til Xbox 360. Jeg er sikker på, at Halo VI allerede nu er i pre-production.
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
nerosnerosSkrevet 01/09-07 15:08 
Ja det ville egentlig være mærkeligt hvis det ikke skete :-)!
Bashful Neophyte
ValkyrieValkyrieSkrevet 01/09-07 16:30 
Wehner>
Microsoft vil gerne snart tjene penge på deres lille spilforetagende, hvilket blandt andet kræver, at der når at komme to Halo-spil til Xbox 360. Jeg er sikker på, at Halo VI allerede nu er i pre-production.

De har sagt at trilogien er slut. Der vil ikke komme flere spil om denne konflikt.
Spin offs, prequels etc, men de har gjort et stort nummer ud af at nu er det altså at man... finish'er this fight!
Peter Jackson har også et i udvikling. Måske kommer der noget med med Chief!(for satan da. De er begyndt at lave Mountain Dew med Master Chief!)
Men jeg tror ikke der kommer et spil der hedder Halo 4! Det håber jeg heller ikke. Jeg vil gerne have at de wrapper det op i Halo 3! Vi får en fed slutning, også spiller vi Halo 3 online til vi allesammen dør af alderdom! Punktum, færdig!
Well crucify the insincere tonight...
HeroldHeroldSkrevet 01/09-07 17:35 
Wehner>
Microsoft vil gerne snart tjene penge på deres lille spilforetagende, hvilket blandt andet kræver, at der når at komme to Halo-spil til Xbox 360. Jeg er sikker på, at Halo VI allerede nu er i pre-production.

Ja, der er nok noget på tegnebordet, men hvis Valkyrie har ret, så bliver det nok nærmere et spin-off af en art. Jeg håber dog for Bungie at de får lov til at prøve kræfter med noget andet i mellemtiden, for at bevise at de er mere end Halo. De burde de have kapacitet til, inden de laver mere Halo.
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
80 emne(r).
« < 1 2

Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig