X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Everybody's Golf (PS4)


Svar
BeanoBeanoSkrevet 20/04-17 17:08 
Så kom der endeligt en dato på spillet: d. 30. august i Europa.

Jeg håber ikke der går for meget Home i løjerne men bliver nok et instabuy for mit vedkommende :D

Trailer:
https://youtu.be/8xUJJtyFOaE

Info:
https://blog.eu.playstation.com/2017/04/20/e...-ps4-on-30th-august/
BeanoBeanoSkrevet 11/05-17 13:33 
Man kan ansøge om at deltage i betaen her:

https://beta.software.eu.playstation.com/EverybodysGolfBeta
BeanoBeanoSkrevet 25/05-17 14:05 
Beta koder sendes ud nu :D
BeanoBeanoSkrevet 30/05-17 09:36, rettet 30/05-17 09:44 
Mine indtryk fra den korte beta i weekenden er positive. Betaen indeholdte kun 9 huller og online gameplay, ingen golf cart racing eller fiskespil. Jeg prøvede det kun i online Open Course (free-roaming), dvs. der rendte andre spillere rundt i golfområdet (oplevede op til 42+) og golfede samtidig med mig og man konkurrerede på scores/ranking. Der var også en holdbaseret Turf War game-mode som jeg aldrig nåede at prøve. Open Course systemet fungerer udmærket da man både kan starte events via menuen eller ved at rende ud til tee-stederne osv. Der er daglige ranked turneringer som man aut. deltager i ved at spille i denne mode, og belønnes for. Hver dag er der små bonuses at finde på golfområdet i form af items og in-game valuta til brug i shoppen.
Har man tidligere spillet en titel i serien, vil man helt sikkert føle sig hjemme - golf gameplayet er stadig super solidt, det er "blot" indpakningen, ekstra aktiviteter og features som er nyt/anderledes.
Grafisk er det pænt og holder stilen fra tidligere spil, men også lidt at arbejde på inden release i august - jeg savnede noget AA for det var en smule groft at se på.
Jeg er pt. optimistisk mht. spillet som jeg syntes var hyggelig at prøve en tynd skive af, men også mange uafklarede spørgsmål - skal man spille det online, eller er der også klassiske offline modes? Og tilføjer golf cart racing og fiskespillet noget fornuftigt?

1½ time gameplay fra betaen:
https://www.youtube.com/watch?v=OaRI-0BpPZk
BeanoBeanoSkrevet 29/08-17 15:03 
Så er det i morgen spillet udkommer. Andre end mig som er på?
EltanEltanSkrevet 29/08-17 17:19 
Ja, jeg er klar.
BeanoBeanoSkrevet 29/08-17 19:34 
Super :D
BeanoBeanoSkrevet 01/09-17 09:19 
Sødt bamsekostume til betatesterne :D
https://www.youtube.com/watch?v=YW0gsNrDLA4

Jeg har spillet det de sidste par dage og er vild med det - grundlæggende det velkendte uhøjtidelige gameplay men forbedret og udvidet mange steder. Solid offline single-player del som man kan bruge mange timer på, vanedannende "sans for progression" (som vi siger i Jylland) og online open-course konceptet holder også (afvikles på stabile dedikerede servers). Største skuffelse er dog de private online rum man kan oprette og spille i - de lukkes automatisk ned efter endt spil i stedet for at lade deltagerne starte en ny omgang - dumt. Derfor enormt upraktisk at spille med vennerne online, jeg håber det forbedres via patches.
Der er tilsyneladende ikke golf cart race events eller lign, blot låser man golf cart muligheden op (det tager et stykke tid) så man kan komme hurtigere rundt på banerne - virker ret ligegyldigt imo. Fiskespillet skal også låses men det et er jeg ikke nået til endnu (er lige startet på rank 4 efter ca 15 timer). Ser heldigvis fornuftigt ud, vurderet ud fra de nye videoer jeg har set :)
Grafisk er det nydeligt men performance halter på nogle baner, Alpina området er værst af det jeg har set. På PS4 Pro er der forskellige grafiske settings så man kan cappe frameraten til 30, outputte i 4K 30fps eller 1080p 60fps.
EltanEltanSkrevet 05/09-17 23:51 
Så modtog jeg spillet og er klar :)
BeanoBeanoSkrevet 06/09-17 09:49 
Yay :D

Jeg faldt lige over denne video, Mario laver en condor ...
https://www.youtube.com/watch?v=IQ940A45niY
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig