X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

HeartCore - nyt spilsite


Svar
jaesjaesSkrevet 12/05-14 22:25 
Vi er 9 som i fællesskab har startet et nyt spilsite - de fleste, hvis ikke alle, har profiler på P:R - og efter et par forsinkelser og en blød start, hvor vi har lagt lidt indhold på sitet m.m., er vi nu klar til at invitere indenfor :)

Hovedkonceptet er frihed. Frihed for os bag sitet til at levere så meget eller lidt indhold vi vil. Og frihed til at bestemme over emne, format osv. Teorien er, at det (forhåbentlig) giver et site med lidt andet indhold end på de fleste spilsites, og hvor der er lidt ekstra plads til passionen og personligheden.

Frihedskonceptet har også åbnet op for et site, der ikke kun består af erfarne spilskribenter. Blandingen af skribenter og folk uden den store journalistiske erfaring, satser vi også på er en fordel, og ser det som et friskt pust. Skribenter er her bare en fællesbetegnelse - nogle poster er fx centreret omkring video.

Da vi ser sitet som en hybrid af en blog og et site, kommer der ikke umiddelbart indhold hver dag, men med tiden nok 2-3 gange om ugen. Følg os evt. på Facebook, Twitter eller RSS for nye poster på sitet.

Vi er 12 nu, og vil gerne være ca. 5-10 mere - da vi ikke har en redaktør, udvider vi per invitation, hvor blot en fra sitet skal sige god for personen (online-bekendte er også fint). Så hvis du evt. skulle få lyst til at hoppe på holdet, så tjek listen over teamet, og se om du kender nogen og hiv fat i dem.

Vi håber selvfølgelig, I vil besøge os, og evt. hjælpe med at sprede ordet :)

Links:
http://heart-core.eu/
https://www.facebook.com/HomeOfHeartcore
https://twitter.com/HomeOfHeartcore
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig