X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

PSP GO


Svar
happyEDhappyEDSkrevet 30/05-09 19:37 
Så kom der nogle billeder der måske er den nye PSP GO

Den ser godt nok ikke behalig ud at holde

http://kotaku.com/5273208/rumor-qore-lets-slip-the-first-look-at-psp-go... Se hele indlægget
Spiller nu: Alan Wake, League Of Legends, Super Mario Advance 3: ...
70 emne(r).
« < 1 2

Svar
DarkbeatDarkbeatSkrevet 04/10-09 23:37 
Ja, jeg tror også at jeg selv lige venter og ser tiden an for som det er nu er det som med den første Mac Mini der kom på markedet. Den fylder væsentligt mindre men er et dyere produkt der kan mindre end dens større forgængere.

Hvis de på et tidspunkt laver et touch screen interface og en browser der ikke løber tør for ram bliver den sikkert lækker.

Nintendo har jo trods alt selv taget chancen med en DS 1,5 i form af deres DSI så Sony kunne måske kigge på at have nogen PSPGo 2 specifikke touch screen spil.
Nuclear DetergentNuclear Deter...Skrevet 04/10-09 23:59 
Netop software-delen virker virkeligt mangelfuld i forhold til det marked maskinen skal konkurrere med. F.eks. browseren, som rent faktisk ikke umiddelbart kan bruges til at browse særligt mange hjemmesider, og som har et stærkt mangelfuldt interface (tekst-input).

Så ja: PSPGo 2 med touch screen, og noget forbedret software ville være rigtigt spændende - og så kunne de altså godt have inkluderet noget wireless/G, i stedet for at spise os af med den oldnordiske wireless/B standard. Det er trods alt meningen at man skal kunne hente ret store spil direkte på maskinen.
You mechs may have copper wiring to reroute your fear of pain, but I've got nerves of steelSpiller nu: Killer 7
CoreCoreSkrevet 05/10-09 21:00 
Jeg har lige et hurtigt indspark, jeg skal nok komme med flere meninger, når jeg har mere tid ;)

MEN, Sony skal have points for hurtig respons. Jeg købte min PSP Go i fredags, og koderne til mine 4 gratis spil (Gran Turismo + 3 "Upgrade-bonusser") tikkede ind i indbakken idag. Sammenlignet med tidligere lignende kampagner (PSP/Spiderman-UMD, PS3/Casino Royale-BD), så er det da hurtigt.

Sidst skal det lige nævnes i farten, at jeg altså (på trods af tidligere skepsis) er rigtig glad for min PSP Go. Jeg brugte da også den gamle PSP som MP3-afspiller, så det var bestemt pengene værd at få den ned i størrelse, op i hukommelse og godt pumpet med gadget-bling.
Spiller nu: Mass Effect 3, Twisted Metal (2012), SSX (2012)
Nuclear DetergentNuclear Deter...Skrevet 05/10-09 22:41 
For en skeptiker, kunne det være rigtigt interessant at hører dine umiddelbare årsager til et køb - og selvfølgelig også bare dine indtryk :)
You mechs may have copper wiring to reroute your fear of pain, but I've got nerves of steelSpiller nu: Killer 7
CoreCoreSkrevet 05/10-09 23:05, rettet 05/10-09 23:12 
Jeg er ikke overordnet PSP-skeptiker, jeg var bare skeptisk dengang de annoncerede en ren download-konsol. Og skeptisk forstået på den måde, at jeg så det tvivlsomt at jeg selv nogensinde ville have sådan en.

Umiddelbare årsager til køb, var for det første at muligheden bød sig på en meget fordelagtig måde.

Fristelsen til at bide på, kom som sagt fordi at jeg før brugte den gamle PSP som MP3-afspiller (jeg ved godt at det måske heller ikke er det smarteste, men jeg bruger ret meget tid i bil, og har ikke så stort et behov for musik på farten - i høretelefoner i hvert fald). Derfor gjorde størrelsen og hukommelsen den lidt mere attraktiv.

Derefter kom de 4 gratis spil, hvoraf GT-tilbuddet jo udløber 10 dage efter release, hvilket gjorde at der ikke var tid til tøven. Dette kombineret med den allerede lurende fristelse afgjorde det stort set.

Sidst fik min gamle PSP et kæmpe revival, dengang FFVII kom på PSN-store, så med dette og to andre (Crash Bandicoot & Driver), havde jeg spil at smide derover på alligevel.

Og så er den bare lækker, og jeg er for nysgerrig til at kunne undvære ;o)

Der er dog andet end gode ting at sige om den. Som jer andre syntes jeg også at det er noget fis, at man ikke har forbedret browseren. Især den meget begrænset hukommelse irriterer mig, da streaming jo er så godt som umuligt. Det irriterer mig også at den stadig ikke er mere fleksibel med filtyperne mht. videoafspilning. På den anden side kunne den gamle heller ikke disse ting, og jeg vidste fra start af, at GO ikke bød på nogle nye tiltag. Så jeg kan næsten ikke tillade mig at være skuffet.

Sidst ærgrer det mig at jeg ikke har mulighed for at ændre rækkefølgen hvorpå spillene vises i dashboardet. Her kan jeg kun sortere dem efter download-rækkefølge eller efter udløbsdato (for de få titler der har sådan en - vist nok kun demoer). Dette er efter manges mening nok en petitesse, men jeg syntes det er sjusket. Især når DLC-numrene til Rock Band Unplugged ligger sig som en fil i listen over spil, og ikke i en data-mappe ligesom på PS3. En sorterings-mulighed ligesom på PS3, syntes jeg ikke er for meget at forlange (men dette kunne den gamle jo heller ikke).

Min gamle PSP er i forvejen en 1000-model, så jeg har siddet de nye oplag overhørig længe nok, til at jeg syntes jeg fortjener en opgrade ;o)

Jeg har pt følgende spil liggende på den:

PS1 Classics (disse havde jeg allerede købt i forvejen):
Final Fantasy VII, Driver, Crash Bandicoot.

Gran Turismo (Gratis pga. lokke-kampagnen).

Pursuit Force: Extreme Justice, Resistance: Retribution, Syphon Filter: Logans Shadow (Disse er dem jeg valgte mellem de gratis spil i "Upgrade-kampagnen"). Meget fjollet, for jeg har alle 3 på UMD'er i forvejen, og Pursuit Force har jeg endda allerede gennemført, men det var alligevel dem på listen, som jeg syntes er bedst.

Rock Band: Unplugged (Kostede kun 30 kr. fordi at der i DL-versionen kun er 5 numre - resten købes løse som DLC). Dog var Glados: Still Alive gratis, mens Dream Theater: Constant Motion allerede er online til en 10'er (YEP, det var faktisk på grund af dette jeg købte Rock Band).

Så med 40 kr. brugt, og tre spil indkøbt for længst, har jeg nu 8 spil liggende på den, så nu kan der godt gå længe før jeg føler behov for flere PSN-indkøb til den (med mindre MGS eller RE2 dukker op som PS1 Classics).

EDIT: Men jeg NÆGTER nogensinde at give 300 kr. for en fil, så der må jeg bare vente på at spillene nedsættes. Men Manhunt 2 for en hund frister alligevel lidt, for det gider jeg alligevel ikke at spille på hverken PS2 eller Wii.
Spiller nu: Mass Effect 3, Twisted Metal (2012), SSX (2012)
Nuclear DetergentNuclear Deter...Skrevet 05/10-09 23:23, rettet 05/10-09 23:24 
Med skeptiker henviste jeg mest til mig selv, men det er da fint at få med, at du selv har været skeptisk.

Jeg tror vi har nogenlunde de samme tanker, men jeg ville så bare aldrig købe maskinen på baggrund af de samme argumenter :) Særligt prisen på DLC PSP-spil er fuldstændigt vanvittig, og man er umiddelbart underlagt sony's vold, modsat et marked med mange spillere og mange forskellige priser.

Med det sagt, kan jeg da sagtens se mig synes om hardwaren/designet, men der er bare for mange kritikpunkter til at jeg vil udskifte min gamle PSP-1000 model.
You mechs may have copper wiring to reroute your fear of pain, but I've got nerves of steelSpiller nu: Killer 7
PalleJensenPalleJensenSkrevet 21/10-09 13:12 
PSP Go sælger under 1.000 stk. i Australien i den første uge på markedet... Det kan vel næsten betegnes som absolut ingenting...

Edge: First Week Australian PSPgo Sales Just 1,000
Spiller nu: L.A. Noire (360) - Child of Eden (360) - DiRT 3 (360)
BeanoBeanoSkrevet 21/10-09 13:28 
Den arkiverer vi under "Så ka' de lære det!" :D
DarkbeatDarkbeatSkrevet 03/12-09 10:06 
Going full circle:

Der er nu rygter om at Logitech er ved at lave et eksternt UMD drev til PSP Go

http://www.digitalspy.co.uk/gaming/news/a189716/pspgo-to-get-external-umd-add-on.html?=
millenniummillenniumSkrevet 17/06-10 09:28, rettet 17/06-10 09:29 
Er der nogen som har købt PSP Go endnu? - Og som vil dele lidt erfaringer med den??

Jeg har det nemlig lidt ambivalent med konsollen: På den ene side er det tosset at alle mine gamle UMD spil ikke kan benyttes på den. (Og jeg har ikke så få af dem + en del gamle UMD film).

Men på den anden side, fortæller mange tendenser mig at fremtiden ER wifi. Det kræver blot en smertefuld overgangsfase hvor forbrugerne skal finde alternativer til de gamle lagringsmedier. (Tænkt blot, en gang blev disketter også afskaffet. - Vi overlevede).

PSP go er mere wifi optimeret - og derfor måske også mere fremtidssikret, selvom salget lige pt ser sløjt ud. Men med det seneste kampagnetilbud (få 10 spil gratis) bliver det mere attraktivt.

Synes dog stadig at Sony burde skære en 2 - 300 kroner af prisen.

Link...
The medium is the message.
BeanoBeanoSkrevet 17/06-10 09:36 
Jeg har slet ikke prøvet den men mon ikke der kommer en større prisnedsættelse senere på året - evt. op til jul?
Tror ikke på at Sony's 10-spil deal gør det store ved salget.

Hvordan er PSPgo mere wifi optimeret?
millenniummillenniumSkrevet 17/06-10 09:39, rettet 17/06-10 09:41 
Eller "optimeret" er måske det forkerte ord... Nærmere "designet til wifi" er bedre. Eller "wifi-tvang".
Med den indbyggede 16GB harddisk er formålet med konsollen mere klar: UMD er så 2005-agtigt. :)

Men den har da fået Bluetooth.
The medium is the message.
HulleHulleSkrevet 17/06-10 09:47, rettet 17/06-10 09:48 
Wifi optimeret vil jeg ikke kalde den. Wifi, men ikke optimeret.. Der er klager på nettet omkring at det indbyggede netkort er for langsomt, når nu det er en download-only konsol.

Jeg syntes der er en forskel fra overgangen disketter/CD til fysiske medier/ingen.. Min største bremseklods består stadig i, at jeg ikke føler jeg ejer varen, på samme måde som når den er fysisk.
Samtidig er prisen helt hen i vejret. Selv på udgivelsesdatoen er de fysiske medier billigere end download. Det giver ingen mening.

Fremtidssikret vil jeg heller ikke kalde PSP Go. Det er en overgangs-maskine. Sony har jo lovet at UMD formatet fortsætter så længe PSP 1 eksisterer, så den er lige så fremtidssikret.

Den dag de laver en "download only" konsol (måske PSP2?), så må vi se om markedet er klar til det. Som det ser ud nu, så virker det ikke sådan. (iPad og iPhone tæller ikke helt, det er ikke kun til spil.. Jeg er dog klar over at markedet er sindsygt stort.)

I mine øjne, og den står helt for egen regning, så er PSP Go et flop.

Jeg har den gamle PSP, og fortsætter glædeligt med den. Kunne ikke drømme om at skifte til Go.

Men det var jo slet ikke det du søgte, det var jo egentlig erfaringer. Men dem har jeg ingen af :)

EDIT: Du nåede selv at rette "optimeret" ;)
Signing off Play:Right 17/11-12Spiller nu: Monster Hunter Freedom ..., Battlefield: Bad Compan..., V.Smile
BeanoBeanoSkrevet 17/06-10 09:56 
Jeg håber bare at Sony har lært det af PSPgo fiaskoen, at markedet ikke er klar til en DL-only konsol og at PSP2 vil få en form for fysisk medie også.
Boykot i store dele af detailleddet pga. DL-only har de forhåbentligt taget til efterretning. Den alt for høje pris har heller ikke hjulpet.
millenniummillenniumSkrevet 17/06-10 10:11, rettet 17/06-10 10:12 
Jeg tænker umiddelbart heller ikke at udskifte min PSP - det har jeg for mange UMD spil til. Men hvis PSP Go, isoleret set, var en god mobil-konsol, så kunne det være interessant. De praktiske erfaringer jeg mangler er netop; transfer-tid, batterilevetid, skærmkvalitet, analogknappens placering, nye funktioner, generisk potentiale, etc etc...

En ting som irriterer mig med den gamle PSP er netop når man skal have UMD spillene med... De kræver næsten deres egen taske :)
The medium is the message.
BeanoBeanoSkrevet 17/06-10 10:16 
Min PSP-2000 er knækket og jeg ripper spillene til memorystick. Det er super praktisk på ferier og ture, og spillene loader hurtigere. Men ikke ligefrem noget Sony syntes vi skal gøre :)
Nuclear DetergentNuclear Deter...Skrevet 17/06-10 10:18, rettet 17/06-10 10:19 
Jeg synes PSPGO har flere problemer, der får mig til at holde godt fast i min PSP1000:

-Der er tale om en download-only konsol, som bruger WiFi med -B standarden - en fuldstændig hovedløs beslutning i mine øjne. Det betyder laaaange download tider, for selv normale PSP-spil, medmindre man bruger en PC, og det nægter jeg, når nu brugerfladen er tilgængelig på konsollen.

-Udgivelser på shoppen kommer senere end de fysiske udgivelser, f.eks. Little Big Planet.

-Der mangler stadig en del titler fra psp-kataloget, især niche-titlerne er ikke på shoppen.

-INGEN import. Der er så vidt jeg ved ingen muligheder for at tilgå den amerikanske shop, og hente spil derfra.

-Ingen mulighed for at bruge/flytte UMD-spil over på maskinen. Dette er ultimativt hvad der afholder mig fra at hoppe over på PSPgo.

Ovenstående er simpelthen for store "men'er". Den største fordel jeg kan se, er at altid at have sit spil-bibliotek på maskinen. Derudover minimere man de ofte irriterende loadtider, umd-mediet bringer med sig.
You mechs may have copper wiring to reroute your fear of pain, but I've got nerves of steelSpiller nu: Killer 7
KonsolkongenKonsolkongenSkrevet 17/06-10 12:05 
Jeg kan godt lide designet af PSP GO da den virker mere komfortabel at spille på. Her tænker jeg især på den elendige analogpind på de gamle modeller.

Ellers er jeg helt enig i alt hvad Echelon skriver. Når maskinen bliver hacket og den bliver så billig at man får den smidt i nakken så køber jeg en for at flæske mine allerede købte spil over på den :)
Spiller nu: Phantasy Star IV
BeanoBeanoSkrevet 17/06-10 12:12 
Også her :)
Nuclear DetergentNuclear Deter...Skrevet 17/06-10 12:36 
Konsolkongen>
Jeg kan godt lide designet af PSP GO da den virker mere komfortabel at spille på. Her tænker jeg især på den elendige analogpind på de gamle modeller.

Helt sikkert - den er mere komfortabel :)
You mechs may have copper wiring to reroute your fear of pain, but I've got nerves of steelSpiller nu: Killer 7
70 emne(r).
« < 1 2

Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig