X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

FIFA World Champion 2009 kåret


Svar
Per SPer SSkrevet 04/05-09 22:41, rettet 04/05-09 22:42 
Ubeskåret pressetekst fra EA:

FIFA Interactive World Cup-finale

Franske Bruce Grannec kåret som FIFA Interactive World Champion 2009

Bruce Grannec fra Frankrig vandt lørdag den 2. maj FIFA Interactive World Cup 2009-finalen i Barcelona og blev dermed kåret som FIFA Interactive World Champion 2009. Verdens 32 bedste virtuelle fodboldspillere mødtes i Port Olympic i spanske Barcelona for at kæmpe i den store finaleturnering som afslutning på endnu en utroligt spændende virtuel fodboldsæson.

Efter en dag fyldt med talent og taktik i EA SPORTS™ FIFA 09 til PLAYSTATION®3, vandt Bruce Grannec over den karismatiske mexicaner Ruben Zerecero med 3-1 i en spændende finale foran et talstærkt publikum ved Port Olympic. Udover æren ved at blive kronet som FIWC09-mester modtog Bruce Grannec også 20.000 dollars og en helt ny KIA ‘Soul’. Han vil også modtage sit FIFA-diplom ved den næste FIFA World Player Gala, hvor han vil slå følge med de største stjerner fra virkelighedens fodboldverden.

”Jeg er meget stolt over denne sejr,” sagde en lykkelig Bruce Grannec efter sin fortjente finalesejr. ”Det betaler sig at spille time efter time, hvilket forberedte mig på at træde ind på den helt store scene. Det beviser bare at du kan få succes, hvis du arbejder hårdt.”

”FIFA anerkender de ultimative præstationer i fodboldverdenen, og i dag har vi hyldet de bedste virtuelle fodboldspillere,” sagde medlem af FIFA’s eksekutivkomite, Chuck Blazer. ”Jeg var meget glad for at se de utrolige tekniske færdigheder, der blev vist af de 32 deltagere, der havde kæmpet sig frem til finalestævnet i konkurrence med ikke mindre end 500.000 FIFA-spillere. Solen, alle de andre former for underholdning og de smukke omgivelser gjorde den store finale til et fantastisk FIFA-arrangement.”

Den store finaleturnering gav spillerne mulighed for at optræde på den store scene foran 8.000 tilskuere, der begejstrede fulgte med i begivenhederne under verdens største virtuelle fodboldturnering.

“Tillykke til Bruce, som sikrede sig titlen som mester i FIWC 09 i konkurrence med mere end 500.000 deltagende spillere, det er en ret fantastisk præstation ,” sagde Matt Bilbey, VP for international markedsføring hos EA SPORTS. “Med den fantastiske vækst i antallet af deltagere har FIWC 09 været en kæmpemæssig succes for alle involverede parter. Vi ser meget frem til at udvide turneringen de kommende år, ikke mindst i forbindelse med FIFA World Cup 2010, når den afvikles næste år i Sydafrika.”

“Finalekampene i Barcelona har været en passende afslutning på det, der på alle måder har været en bemærkelsesværdig turnering,” sagde Darren Carter, VP for forbrugermarkedsføring hos Sony Computer Entertainment Europe. “Vi vil gerne videregive vores varmeste lykønskninger til dette års vinder, Bruce Grannec, som, ved at slutte først i konkurrence med mere end en halv million konkurrenter, har vist enorme færdigheder og en uovervindelig beslutsomhed på sin vej mod titlen. Det er disse færdigheder, som gør FIFA Interactive World Cup så unik, og vi ser frem til at fortsætte vores involvering i denne fantastiske turnering næste år.”

Blandt den øvrige underholdning ved det store finalestævne var optræden af fodboldjonglørerne Komball og John Farnworth. Tilskuerne fik også mulighed for at deltage i en mini-strandfodbold-turnering, som blev styret af Spaniens strandfodbold-stjerne og FIFA Beach Soccer World Player 2008, Ramiro Amarelle. Spilområdet og underholdningsområdet var fyldt hele dagen, mens tilskuere og deltagere prøvede kræfter med de seneste spil fra EA SPORTS og de nyeste næstegenerations underholdningsprodukter til PlayStation-konsollerne.

Efter syv måneders kvalifikationsturneringer med mere end 500.000 deltagere både online og ved de 19 live-turneringer over hele verden inklusive New Zealand, Sydafrika, Danmark, Brasilien og Indien, markerede den store finale afslutningen på den femte og hidtil mest succesfulde FIFA Interactive World Cup til dato.

Yderligere information om FIFA Interactive World Cup, inklusive en liste over det 32 finalister kan findes på: www.FIFA.com/fiwc
Spiller nu: -, Prince Of Persia: The F..., GoldenEye 007: Reloaded
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig