X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Genvinder troen på Nokia


Svar
JimPPJimPPSkrevet 10/05-04 16:30, rettet 10/05-04 16:31 
Er jeg naiv eller er der faktisk en mulighed for at Nokia har noget godt at byde på i det kommende år. Jeg må indrømme at de FÅ titler der er komemt hidtil generelt har været meget skuffende.

Men de titler de vil vise til E3 lyder da ikke helt skidt.

Titlerne beskriver Nokia slev således:

Pathway to Glory er Nokias længe ventede multiplayer og actionorienterede strategispil, som foregår under Anden Verdenskrig. Spillerne opbygger og kontrollerer deres egen gruppe af soldater, der skal fuldføre historisk tro missioner og deltage i real-time kamp med andre spillere fra hele verden.

Pocket Kingdom er verdens første rendyrkede online mobilspil. "Pocket Kingdom" udfordrer spillere over hele verden til at opbygge mægtige online riger. Spillerne skal udsende hære over landet Ulgress, udforske landet og erobre nyt territorium. I singleplayer vrimler det med NPC-modstandere, som man skal kæmpe mod og bruge til at høste erfaring. På N-Gage Arena vil spillere online møde tusinder af spillere fra hele verden og kæmpe mod hinanden for ære og sejr – alle kæmper for at vinde verdensherredømmet.

Ashen er et first-person shooter-spil med hurtigt gameplay og skrækindjagende fjender. I den kaosramte by Seven River City indtager spilleren rollen som Jacob Ward, og kæmper sig gennem storslåede miljøer. De mobile mulitiplayer features inkluderer 'deathmatch', 'minispil' og otte single/multiplayer kort.

Crash Nitro Kart sætter spillerne i førersædet og kører dem gennem vanvittige sving, veje og baner. Alt sammen for at frelse Jorden. Med 18 spilbare karakterer som Crash, Coco, Crunch, Cortex, Tiny og N.Gin samt over tre race spiltilstande kommer spillerne ikke til at standse for noget rødt lys. Spillere kan teste deres kørefærdigheder mod andre via Bluetooth trådløs multiplay i Arcade Race Mode, Versus Race Mode og Battle Mode, eller også kan de deltage via N-Gage Arena og her låse op for hemmelige karakterer gennem konkurrencer i shadow race.

I The Sims Bustin’ Out kan spillere vælge mellem en mængde af minispil, karrierer samt låse op for og indsamle hundrede af nye objekter. Med over 25 nye fantastiske figurer har spil, arbejde og livet aldrig været mere socialt! Det er dog også hårdt arbejde, da spillerne må tilfredsstille de otte traditionelle Simbehov som tørst, kontrol, hygiejne og sult.

Tom Clancy's Ghost Recon: Jungle Storm bringer spillerne ansigt til ansigt med Colombias værste narkokartel og udfordrer dem til at standse narkotrafikken og de meningsløse mord en gang for alle. Det action mættede spil har enestående missioner og spiltilstande udviklet eksklusivt for N-Gage. Samarbejds-spiltilstand og modspiller-spilstilstand med op til otte spillere er tilgængelig via Bluetooth.

Call of Duty, et action spil, der lader spillere genopleve de historiske slag under Anden Verdenskrig som en amerikansk, britisk og siden russisk soldat. Historien begynder som amerikansk faldskærmssoldat nedkastet bag fjendens linjer, siden er man på britisk SAS-mission langt inde på fjendens territorium, og senere i kampvognskamp på østfronten. N-Gage versionen giver en omfattende og realistisk oplevelse med autentiske våben, lyde, køretøjer og historiske momenter fra Anden Verdenskrig. De 11 missioner består af direkte kamp til 'stealth' og sabotage.

Bomberman, et action eventyrspil, der bringer spillere ind i en mørk verden, hvor de navigerer sig vej tilbage til civilisationen, alt imens de forsøger at redde den gyldne Bomberman statue fra en ondsindet tyv. Imens spillerne udforsker otte forskellige niveauer, møder de fjender, der bruger deres almægtige krafter til at bremse ethvert fremskridt. Bomberman tilbyder fem multiplayer kampindstilinger via Bluetooth forbindelse.

Operation Shadow bringer spillere i kamp mod ekstremistiske organisationer i landet Arawas. I dette actionspil bliver krigen udkæmpet i forskellige køretøjer fra helikoptere til kampvogne og jeeps. Som spillet skrider frem, vil fjenderne udfordre spilleren med stadig mere sofistikerede metoder takket være Operation Shadow’s avancerede AI. Operation Shadow understøtter op til fire spillere i ”deathmatch”-indstilling via Bluetooth.

Requiem of Hell kaster spilleren ind i den lidelsesfyldte verden i Dragon City, hvor de skal ødelægge den berygtede Dalu. Dette eventyrspil indeholder original designede karakterer og fjender, flere spilindstilstande og multiplayer action via Bluetooth.

Tiger Woods PGA Tour 2004 er den første sportsimulation, der understøttes af N-Gage Arena online services. Entusiaster svinger deres vej gennem de sværeste baner i denne ultimative golfoplevelse. Spillere kan vælge mellem seks forskellige kendte golfspillere eller skabe deres egen. Som spillerne udvikler sig fra amatør til mester, kan de vinde medajler og pengepræmier. Trådløs multiplayer understøttes af Bluetooth og N-Gage Arena.

Er det bare mig eller er der faktisk en mulighed for at Nokia kan få en fod indenfor?

Hele nyheden skrevet af undertegnet.
Im rendering obsoleteSpiller nu: Battlefield Vietnam, Football Manager 2006, Hitman: Blood Money
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig