X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Karakterskala


Q: Hvordan bruges karakterskalaen?
A: For vurderinger bruges følgende karakterskala:

Forfærdeligt. Ingen kvaliteter overhovedet. 1/10
Gives til det spil, der absolut ikke besidder nogen kvaliteter. Det er ikke på nogen måde underholdende, tydeligvis ufærdigt og samlet set ikke spilbart.

Meget dårligt. Ingen nævneværdige kvaliteter. 2/10
Gives til det spil, der ikke besidder nogen nævneværdige kvaliteter. Det er ikke underholdende, ufærdigt og næsten ikke spilbart.

Dårligt. Åbenlyse mangler overskygger få kvaliteter. 3/10
Gives til det spil, der samlet set er så mangelfuldt, at enkelte kvaliteter alligevel ikke gør det underholdende.

Acceptabelt. På alle måder trivielt, omend spilbart. 4/10
Gives til det spil, der er acceptabelt, men som alligevel ikke formår at underholde. Det er spilbart, men trivielt og udskiller sig ikke fra mængden.

Middelmådigt. For genrefans, men bemærker sig ikke. 5/10
Gives til det spil, der samlet set ikke udskiller sig fra mængden. Spillet har egentlige kvaliteter, men kun deciderede fans af genren vil se igennem manglerne.

Godt. For genreinteresserede, men udskiller sig ikke. 6/10
Gives til det spil, som alle interesserede i genren vil lade sig underholde af, og som andre også vil kunne se kvaliteter i, omend det i sin helhed ikke for alvor udskiller sig.

Meget godt. For alle og udskiller sig tydeligt. 7/10
Gives til det spil, der kan underholde alle. Det besidder mange og tydelige kvaliteter, men er ikke helt på niveau med genrens bedste.

Fremragende. Eksemplarisk demonstration af genren. 8/10
Gives til det spil, der kan underholde alle, og som samtidig er blandt det bedste genren har at byde på. Eventuelle svagheder er stærkt begrænsede og nærmest ikke nævneværdige.

Fantastisk. Nær perfekt og sætter standard for mediet. 9/10
Gives til det næsten perfekte spil, som er det bedste genren har at byde på. Det har ingen reelle svage sider, vil tiltale alle og er et mønstereksempel af mediet.

Enestående. Perfekt og en milepæl indenfor mediet. 10/10
Gives til det perfekte spil, som er det bedste mediet har at byde på. Det har absolut ingen svage sider, og står som en milepæl for mediet som helhed.