X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Stand


Q: Hvad betyder beskrivelserne af standen?
A: Ny, forseglet
Spillet er nyt og stadig i den originale plastikforsegling. Det er uden nogen form for synlige skader.

Mint, komplet
Spillet er meget let brugt eller slet ikke. Det er uden fingeraftryk, folder, stødte kanter eller ridser. Manual, kasse og indlæg er perfekte. Indholdet er komplet og ved fx japanske spil skal spinecard og registreringskort medfølge i perfekt stand.

Mint
Spillet er meget let brugt eller slet ikke. Det er uden fingeraftryk, folder, stødte kanter eller ridser. Manual og kasse er perfekte. Spinecard, registreringskort og andre indlæg kan mangle.

Meget god
Spillet er brugt, men uden nærmere tegn på dette. Der er højest få og ubetydelige ridser. Manual og kasse ser stort set ubrugte ud.

God
Spillet er brugt, med tegn på dette. Der er højest lette ridser. Manual og kasse ser som minimum pæne ud, med højest små skader.

Middel
Spillet er brugt, med tydelige tegn på dette. Der kan være tydelige ridser, men spillet virker stadig perfekt. Manual og kasse ser som minimum anstændige ud, men kan have tydelige skader.

Dårlig
Spillet er meget brugt, med meget tydelige tegn på dette. Der kan være alvorlige ridser, men spillet virker stadig. Manual og kasse er i dårlig stand og kan have seriøse skader som manglende sider, omend de stadig er genkendelige og brugbare.

Defekt
Spillet virker ikke.