X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Forslag


Q: Hvordan foreslår jeg nye titler?
A: Mangler den titel man vil oprette som samlerobjekt, kan man foreslå denne som ny titel. Det gøres ligesom man opretter et normalt samlerobjekt, blot skal titlen udfyldes som tekst og ikke vælges. Hvis der både er en dansk og en engelsk betegnelse for objektet skal den engelske bruges.

Herefter oprettes samlerobjektet, men det markeres med en stjerne (*) og tæller ikke med i statistikken, før titlen er godkendt af en administrator.

Når man foreslår nye titler bør man først være helt sikker på, at titlen virkelig ikke er i systemet. Typisk mangler titlen nemlig slet ikke, men overses bare. Måske er stavemåden en smule anderledes eller nogle ord byttet om (fx titler startende med "The").

Titler i systemet er systematiseret på følgende måde:

Alle begyndelsesbogstaver skrives med stort. Fx "Kingdom Hearts".

"The", "A", "An" og lignende begyndelser sættes bagpå titlen. Fx "Sims, The".

Undertitler skrives efter kolon. Fx "Legend Of Zelda, The: The Wind Waker".

Nummereringer skrives som de fremgår af titlen. Fx "Final Fantasy VII", men "Capcom Vs. SNK 2".

Controllere, Memory Cards og andre lignende regionsuafhængige enheder gemmes udenfor format. Game Boy Advance-konsoller og spil samt lignende gemmes under deres respektive format, selvom de er regionsfrie.

Udstyr er originalt og officielle produkter, med mindre andet er nævnt. "Controller" til PlayStation 2 er altså en original Sony Dual Shock 2-controller. Uoriginalt udstyr markeres med "(unoriginal)". Fx "Controller (unoriginal)".

Gængse skrivemåder:

AV Lead Composite
AV Lead RGB
AV Lead S
Controller
Memory Card
PSU