X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Dreamcast DIVERS 2000 CX-1


Fuji Television Divers 2000 Series CX-1 - en imponerende titel, og et endnu mere imponerende stykke Sega-hardware.

Denne meget specielle version af en Dreamcast, kom med alt hvad man som seriøs bruger kunne få brug for. En fjernbetjening (til tv-funktionen), en controller, keyboard, Vibration Pack, internet- og telekonference-software, et headset og en instruktionsvideo. Og selvom skærmen, med den indbyggede Dreamcast, er forholdsvis lille, er den af en formidabel kvalitet.

Enheden er designet til at blive brugt hver dag, så selv antennen er designet til også at kunne holde headsettet når det ikke er i brug. Ned langs siden af skærmen sidder to rækker LEDs, der lyser op når enheden er i brug - hvilket jo kun gør denne særprægede konsol endnu mere interessant.

Spillene loades fra toppen, ganske som en almindelig Dreamcast. Der er desværre hverken inkluderet et slot- eller tray-loading drev, hvilket ellers ville have gået godt til hele "Sonic hoved/iMac"-designet.

Denne udgave af Segas sidste konsol, blev udgivet omkring midt i Dreamcastens korte officielle liv, og er af mange anset som Segas sidste bidrag til Dreamcast-samlere verden over.
Dreamcast DIVERS 2000 CX-1   © Sega 2000   (DC)    1/1
Dreamcast DIVERS 2000 CX-1   © Sega 2000   (DC)    1/2 Dreamcast DIVERS 2000 CX-1   © Sega 2000   (DC)    2/2