X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Casio Loopy


Dette er et meget interessant stykke konsol historie, da det er en af de første konsoller nogensinde, der blev markedsført direkte til piger. Efter Casios enorme nedtur med deres infotitel.php?id=29347, vendte de tilbage med dette - en påklædnings-klistermærke-konsol.

I bund og grund er dette ikke meget mere end en dukke-simulator, hvor man i de forskellige spil havde adgang til én eller flere dukker, som så kunne klædes på efter ens ønsker. Meget mere var der ikke i nogen af spillene. Men der er dog en enkelt ting der alligevel kan vække interessen ved nogen, nemlig at der indbygget i konsollen var en klistermærke printer, der gjorde ejeren i stand til at printe direkte fra skærmen og ned på klistermærker - klar til at blive sat på skoletasker, penalhuse og des lige.

Endnu mere interessant bliver det med den inkluderede add-on kaldet The Magical Shop Word Processor, som med dens A/V ind gjorde Loopyen i stand til at blive koblet til andre produkter så som videomaskiner, DVD afspillere og videokameraer. Fra disse kunne man så også lave og printe klistermærker, og endda tilføje tekst. Denne skulle dog skrives på Kanji.
Casio Loopy   ©  1995   (CLO)    1/1
Casio Loopy   ©  1995   (CLO)    1/3 Casio Loopy   ©  1995   (CLO)    2/3 Casio Loopy   ©  1995   (CLO)    3/3