X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Bidrag til Rare


Nyhed
Som annonceret på Play:Right den 31/9, i tråden forumemne.php?id=13253, er det nu muligt at uploade covers og screen til alle titler i systemet, og hermed opnå point der bliver talt sammen på profilerpoint.php.

Hvis du har fundet noget sjældent hardware et sted, har taget nogle billeder af det, eller måske endda selv ejer noget der kunne passe ind på Rare siderne, er du meget velkommen til at kontakte undertegnede direkte. Jeg vil så sørge for at oprette titlen i systemet (hvis den ikke allerede findes) og du kan så selv uploade info og billeder af hvad du har fundet. (naturligvis vil jeg dog også kunne stå for denne side af sagen)

Så hvis du har noget sjældent pakket godt sammen derhjemme i samlingen, er det nu du skal se og få det pakket op, taget et par billeder af det og sendt disse til Play:Right. Hvis du selv ejer konsollen, tilbehøret eller hvad det nu måtte være, og det er sjældent nok til at komme i Rare, så vil du endda kunne få dit navn sat på titlen, så alle kan se hvor informationen og billederne kommer fra.

Venligst
infoprofil.php?id=11