X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Historie


Q: Hvad er Play:Rights historie?
A: Play:Right startede ud som selvstændigt forum den 3. marts 2003, efter Konsolforum.dk lukkede ned for bestandigt. Siden da har Play:Right oplevet stor interesse for forummet og tilgang af mange nye brugere. Forummet er løbende blevet forbedret, med nye funktioner som det private beskedsystem og meget andet. Brugerne har også haft stor indflydelse på forummet, og alle forslag er blevet taget op til kyndig overvejelse.

Den 1. juli 2003 lancerede Play:Right den største opgradering siden har set til, og Play:Right bestod herefter af følgende større underafdelinger:

Arkiv
Arkivet indeholder den største samling af danske spilanmeldelser der findes. Fra de første titler til hjemmecomputere og konsoller blev anmeldt for tyve år siden, til de nyeste anmeldelser til de nulevende platforme. Anmeldelserne stammer fra danske blade, aviser og websites, som alle har medvirket til arkivets eksistens. Hovedparten af anmeldelserne kan læses direkte i arkivet, mens de nyere tekster skal læses på de respektive websites. Desuden har arkivet en statistikfunktion, der giver et hurtigt og præcist overblik over alle anmeldelserne for de enkelte titler. En anmeldelse siger meget om et spils kvaliteter, men fem anmeldelser siger endnu mere.

Forum
Et forum om konsoller og konsolspil, hvor man kan føre seriøse diskussioner med forskellige danske spileksperter eller helt almindlige spilinteresserede. Et forum hvor alle meninger er tilladte, sålænge man kan argumentere for sin sag. Et forum hvor vi alle jævnligt bliver lidt mere kloge og lidt mindre fordomsfulde. Kort sagt et godt forum.

Info
Info er en samling af informationer om mange forskellige spilrelaterede emner. Under Begivenheder findes eksempelvis de største begivenheder i spilhistorien, komplet med en lille kommentar så det er let at danne sig et overblik. Brug Info som et opslagsværk hvis du komme i tvivl om noget, det kan jo være du også går hen og lærer noget af det.

Samler
Her har du muligheden for at oprette hele din konsolsamling, alle konsoller, spil og tilbehør, så du kan holde styr på hvad du egentlig har stående derhjemme på hylderne. Samtidig har du muligheden for at lade alle andre Play:Right brugere se din samling, og du kan også ønske dig nye spil.

Online
Har du Xbox Live eller spiller du andre onlinespil på konsoller, kan du her finde andre brugere, du kan dyste imod.

Den 7. november 2003 blev der udviddet med følgende sektion:

Vurder
Her kan brugerne vurdere alle spiltitler og læse andres vurderinger. En vurdering er en minianmeldelse med tilhørende karakter.

Den 30. januar 2004 kom følgende sektion til:

Handel
Her er det muligt at købe, sælge og bytte spil og andre spilrelaterede varer i et annoncebaseret system.

Den 1. juni 2004 blev Play:Right udviddet med:

Rare
Her findes en oversigt over alverdens obskure og mærkelige konsoller, spilmaskiner og udvidelser, fremtil spil der aldrig blev udgivet.

Museum
Her findes det officielle site for Sporup Arcade Museum, der er verdens største samling af gamle arcadespil.

Seneste tilføjelse kom 18. juni 2004:

Retro
Her ser redaktionen på nogle af de gamle spil, der stadig er værd at bruge tid på i dag, eller de titler, som andre forbigår og overser, selvom de er mere interessante end hovedparten af de udgivne titler.

De ansvarlige for siden kan du finde her.