X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

http://www.playright.dk/billeder/prp03/xbx1.gif">
Microsofts Top Spin fik en pæn andel stemmer, men ellers stod det tidligt klart, at vinderen skulle findes blandt tre titler.

På en næsten delt andenplads endte Bizarre Creations' racerspil Project Gotham Racing 2 lige præcis bag Segas skydespil Panzer Dragoon Orta.

Med en tredjedel af stemmerne var det dog ganske suverænt, at BioWares Star Wars-rollespil Knights Of The Old Republic vandt prisen - ganske som forventet.

Blandt P:R-staben vandt Panzer Dragoon Orta afstemning foran Star Wars: KOTOR.

http://www.playright.dk/billeder/prp03/xbx.jpg">

Johannes Wørts >
Star Wars: Knights Of The Old Republic byder på alt det, som et ægte eventyr bør indeholde: en god historie, gennemført spildesign, og ekseptionel produktionsværdi. De gamle drenge fra Bioware har virkeligt formået at ramme hovedet på sømmet, med deres fortolkning af George Lucas' univers.

Xbox-konsollens kraft bruges fremragende, og grafik og lyd er af absolut topklasse. Samtidig har spillet flere memorable personligheder - hvem husker dog ikke den herlige selvmorderiske, krigsliderlige droid, som man kunne få med i sit party?

Selvom historien foregår lang tid før filmene, er stemningen på plads, og mange timer bruges i kampen mellem godt og ondt. Det bedste ved spillet er uden tvivl denne kamp, og hvordan spilleren selv forholder sig til den. Man har stor frihed, til selv at definere sin personlighed, og denne frihed er med til at gøre KOTOR til en af 2003's helt store oplevelser generelt.
Xbox prisen
http://www.playright.dk/billeder/prp03/xbx2.gif">