X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

PES3 Cup 2004


I weekenden 13.-15. februar mødtes små tyve deltagere i Silkeborg for at afgøre, hvem der var den bedste til Pro Evolution Soccer 3. Det var tredje år i træk turneringen blev afholdt. Sådan gik det...

Der var fire forskellige konkurrencer på programmet i løbet af weekenden. Fredag aften var der en lille opvarmningsturnering med det gamle ISS 2004 til Nintendo 64 og i løbet af lørdagen gik det så løs med de tre turneringer i Pro Evolution Soccer 3. Det var som sædvanligt Double Cup (2 on 2), Team Cup (4 on 4) og den altafgørende PES Cup (1 on 1).

ISS 2000

Der var ikke den helt store spænding indbygget i ISS Cupen af den ene grund, at tre mand (Cronoss, Chrono og Mxl Mxller) havde spillet det til udødelighed og de øvrige fem deltagere aldrig havde prøvet det før.

En tilfældig lodtrækning afgjorde at ingen af favoritterne mødte hinanden i kvartfinalerne. Mxl Mxller slog uden større problemer HN,

der straks konkluderede at Nintendo 64 var verdens ringeste konsol, med verdens ringeste controller. Kristensen var ikke meget mere positivt indstillet efter Cronoss slog ham 6-0.

Chrono havde utallige friløbere mod RJK, hvis målmand til gengæld dykkede ned og reddede næsten alt. Det blev alligevel til en forventet 2-1 sejr. Mellem de to newbees i den sidste kamp var Frigo overbevisende og tæskede Tazor 5-1.

Fætter-semifinalen mellem Mxl Mxller og Chrono blev en lige kamp, men sidstnævnte klarede sig igen videre med en smal 2-1-sejr. Noget overraskende blev cifrene de samme i en anden semifinale, hvor Cronoss allerede fik gummiben mod upåagtede Frigo. Samme problemer havde Mxl Mxller ikke, som sikkert tog bronzekampen med 2-0. Finalen endte som den mest lige kamp, hvor Cronoss var foran 2-1 indtil kort før tid, hvor Chrono fik udlignet. I overtiden scorede Chrono et golden goal til 3-2 og tog dermed sejren og den sidste selvtillid fra Cronoss.
Resultat ISS
1. Chrono
2. Cronoss
3. Mxl Mxller