Betatest


Nyhed
Vi er nu kommet så langt, at vi prøver at lave betatest-åbninger. Vi mangler stadig at afslutte mange maskiner og detaljer, så den fulde åbning ligger stadig et stykke ude i fremtiden. Men for de særligt interesserede, som fint kan acceptere at meget endnu er ufærdigt, kommer muligheden 16. juli 12.00-16.00 og 30. juli 12.00-16.00.

Bemærk at deltagelse både kræver indmelding i støtteforening, tilmelding til den specifikke dato og bekræftelse herpå. Bemærk også at der er et begrænset antal pladser, men at der selvfølgelig forventes flere datoer i fremtiden, hvis alt går vel. Kontakt os for tilmelding eller spørgsmål. Læs følgende for flere detaljer.


Generelle regler:

1. Samlingen er privat, og kan kun besøges efter indmelding i støtteforeningen. Dette kræver oplysning af navn, adresse, kontaktoplysninger samt billed-ID eller CPR-nummer. Normalpris DKK 500/EUR 70 per år. Indmelding via: https://www.playright.dk/museum/medlem

2. Personer under 18 år kan kun få adgang til udstillingen som gæster, der skal være i selskab med voksne medlemmer under hele besøget, som er ansvarlige herfor. Der må højest være én gæst per medlem. Pris DKK 100/EUR 15 per gæst.

3. Der er adgang til at spille på tændte maskiner i udstillingen. Arcademaskiner kræver generelt betaling af én polet for ét spil.

4. Der kan fås ekstra poletter ved indgangen, betaling kun med MobilePay eller PayPal. Pris DKK 100/EUR 15 for 30 poletter, som typisk passer til ét besøg på to timer. Betaling af gæstebesøg og årsmedlemskab giver automatisk 30 poletter.

5. Der kan anmodes om at få en maskine tændt, hvis man ønsker at spille på den. Personalet afgør om ønsket efterkommes.


Betatest-regler:

1. Besøg kræver at man tilmelder sig besøg på en specifik dato, og får tilmeldingen bekræftet. Besøget kan aflyses af begge parter, men kun hvis det er nødvendigt. Der kan kun besøges på de specifikke dage, der meldes ud. Kontakt os for tilmelding.

2. Besøgende skal have indmeldt sig og indbetalt til støtteforening, før man kan tilmelde sig et besøg. Bemærk at indbetaling dækker ét år fra første rigtige åbning - beta-perioden får man således "gratis" med.

3. Udstillingen er endnu ikke færdig. Det skal forventes at en væsentlig del af maskinerne mm. endnu ikke er spilbare, eller har diverse mangler, som beta-testen skal være med til at afklare. Nuværende status på alle maskiner kan ses på website, men ændrer sig løbende. Der kan også være dele af udstillingen, som midlertidigt ikke kan tilgås eller lignende.

4. Medbring ekstra positiv attitude. Dette er et midlertidigt tilbud til de dedikerede, som forstår og omfavner hvad de går ind til - ikke en traditionel forlystelse. Eventuel kritik eller anker må vente til efter udstillingen er færdig.

Hvis man ikke er helt indforstået og med på ovenstående begrænsninger, så vent til vi åbner rigtigt på et senere tidspunkt. Hvornår er endnu uvidst.