X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Xbox [Crystal Limited Edition]

USA
2004


480i2.0 Stereo


Denne flotte, gennemsigtige Crystal Xbox udkom med to matchende controllere og alle kabler. Det var en Limited Edition-model kun til det europæiske marked - et meget sjældent syn. Senere blev den dog også udgivet i US og Japan, og endda genudgivet i Europa til en lavere pris med en enkelt controller.

Officiel kommentar:

"Hold et øjebliks pause, og kig på den nye Crystal Limited Edition Xbox. Et klart design og en rå personlighed - med sin sammensmeltning af ydeevne og ynde, er den uundværlig til hjemmeunderholdningen. Hvis du elsker stil, får du det til overflod med Crystal Xbox.

Det krystalklare kabinet gør det muligt at se lige gennem hjertet af Xbox-konsollen; et design, der er gennemført helt frem til de to krystalklare controllere, der følger med. Og til 1599,- DKK* er Crystal Limited Edition Xbox det ultimative inden for det sejeste seje og den mest tjekkede måde at spille på. Den er klart i en klasse for sig."
Udvikler Microsoft
Udgiver Microsoft
Udgivelse
Platform Xbox
Udgave
Serie Moderne konsol
Spillere 4
Xbox [Crystal Limited Edition]
Xbox [Crystal Limited Edition] (XBX)   © Microsoft 2004    1/8 Xbox [Crystal Limited Edition] (XBX)   © Microsoft 2004    2/8 Xbox [Crystal Limited Edition] (XBX)   © Microsoft 2004    3/8