X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Game Master


Game Master var endnu et af mange forsøg på at konkurrere med Nintendos Game Boy - og som de fleste andre fejlede den totalt. Maskinen ligner fysisk mest GameGear, men minder teknisk klart mere om Game Boy med den simple monokrome grafik. Udover den normale Game Master findes der en række kloner der teknisk er ens, men har andre udformninger og navne. Delplay Game Plus er den eneste af disse kloner der er teknisk anderledes, hvilket medfører nogle kompabilitetsproblemer med spillene. De forskellige Game Master-maskiner blev primært produceret i Tyskland og Frankrig, og Vesteuropa var generelt platformens eneste marked.

Hjertet i Game Master er en 8 bit VLSI cpu, der bringer liv i den 64 x 64 pixel store monokrome skærm. Den bippende lyd er ligeledes på Game Boy-niveau. Maskinen har det sædvanlige styrekryds og de traditionelle knapper. Der er udgang til hovedtelefoner og mulighed for at indstille skærmens kontrastniveau. Selvom maskinens cartridges med det blotte øje er identiske med ditto til Supervision så er de ikke kompatible.

Der findes så vidt vides kun en lille håndfuld spil til Game Master, hvoraf der ikke er nogen, der skiller sig ud. Det mest udbredte spil til konsollen er efter alt at dømme Falling Block. Det er en klokkeklar kopi af det vigtigste Game Boy-spil fra den periode: Tetris.
Forkortelse GM
Firma Hartung
Debut 1990
Covers 1
Spil 19 fysiske
Tilbehør 0
Søg
Game Master
Mest populære spil
# Titel Udvikler Udgiver Udgivelse Sortering
1.
Super Game
- -
2.
Virella Electronics Game Master 2001
- -
3.
Videojet Game Master
- -
4.
Game Tronic
- -
5.
Delplay Game Plus
- -
6.
Game Master
Hartung Hartung 1990