X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Annonce


Q: Hvordan oprettes annoncer?
A: Annoncer oprettes med Opret Annonce fra menuen. Herefter vælges annoncetypen og den titel, der købes/sælges. For salgsannoncer kan der herefter tilføjes yderligere beskrivelse af varen samt sættes en pris. Ønsker man at bytte, sættes Bytte til Ja. Vil man udelukkende bytte, skal prisen ikke udfyldes. For købsannoncer kan der skrives en kommentar, som fx hvilken pris man vil betale for varen.

I det tilfælde, at man opretter en annonce med en titel, der ikke findes i systemet, skal denne først godkendes af en moderator, før annoncen vises. Normalt vil en titel altid være i systemet.

En standard annonce tilsvarer normalt én vare. Hvis der ønskes at oprette en annonce med flere varer - fx en konsol med tilhørende spil - bør annoncen i stedet oprettes som pakkeannonce. Her kan der sælges flere forskellige varer på én gang, dog kun af samme platform. Pakkeannoncer er som udgangspunkt kun til samlet salg.

Ønsker man at oprette mange ensartede annoncer som fx en lang række spil, kan det gøres med multiannoncer. Her kan adskillige annoncer hurtigt og let oprettes samtidig.