X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Golden Sun


På Super Nintendo var RPG-genren en af de mest populære, og derfor har Nintendos første RPG titel til Gameboy Advance været meget ventet. Golden Sun har været over et år undervejs, og det er lang tid for et Gameboy Advance spil, men der skal ingen tvivl herske om, at spillet bestemt har været al ventetiden værd.

Fantastisk stort!

Det mest fantastiske ved Golden Sun er størrelsen af spillet. Hvis du spiller spillet fejlfrit er der omtrent 20 timers spilletid i det. Det er rigtig meget, særlig for at Gameboy Advance spil. Historien er også utrolig stor, og det vil være synd for spillet hvis jeg afslørede den her, men jeg kan sige så meget som, at det er en klassisk historie om kampen imellem det gode og det onde. Du bliver ikke bare smidt hovedkuls ud i en historie, du spiller historien i gang. Det lyder måske lidt indviklet, men det betyder blot, at du starter på hvad du tror er spillet, men det viser sig så blot at være en indledning til den egentlige historie.

Gå, slås, gå....

Sådan oplever mange RPG spil, og det er jo ikke helt forkert. Derfor virker Golden Sun også lidt tamt i starten, men man bliver hurtigt smidt ind i en meget kompleks historie, og derfra virker
kampene meget mere spændende. Jeg har før ikke været til RPG spil, men Golden Sun kan ikke andet end fange en. Spillet er virkelig perfekt til lange togture eller bilture igennem Europa, for tiden flyver af sted i selskab med Golden Sun.

Visuelt imponerende!

Det er altid svært at bedømme et GBA spil når man lige har siddet og spillet Xbox eller PlayStation 2. Men det er ikke svært at se, at Golden Sun er et imponerende flot spil til en håndholdt konsol. Jeg har ikke set så flotte farver og detaljer på noget andet GBA spil, og selvom det ser lidt kedeligt ud når du går rundt i 2D, så kompenserer de flotte kampscener til fulde for dette.

Lyden er også rigtig god. Musikken passer godt til de forskellige steder i spillet og lydeffekterne er også rigtig gode. Desværre er der ingen stemmer, men det kan man ikke forlange af et GBA spil.

Et af de bedste GBA spil!

Golden Sun er uden tvivl et af de bedste GBA spil overhovedet og netop det faktum at det er på en håndholdt konsol gør det kun bedre. For som tidligere nævnt, så er lange rejser perfekt til at fordybe sig i et RPG spil med. Hvis du mangler underholdning til at tage med på farten kan jeg ikke anbefale Golden Sun nok.

Golden Sun (EU)
Anmelders vurdering
10/10

Golden Sun   © Nintendo 2001   (GBA)    1/5 Golden Sun   © Nintendo 2001   (GBA)    2/5 Golden Sun   © Nintendo 2001   (GBA)    3/5