X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

WWF Attitude


Hvor skal man starte, hvor skal man starte.. Nå jo.... WWF Attitude er simpelthen den værste omgang bæ numse jeg nogensinde har spillet på Dreamcast. Bæ numse, det er hårde ord, men jeg er i forvejen ikke den store wrestling fan, og samtlige af de wrestling spil jeg har set i min tid stinker big-time (inklusiv det her). Altid de samme problemer.. Wrestlere der føles som står de i kviksand til knæene, altid dårlig collision detection, de evige "hvilken wrestler angriber jeg nu" problemer og "hvorfor kan jeg trykke 7 gange på action knappen uden at min wrestler rør sig ud af flækken" problemer. Jeg mener, der går virkeligt bare altid ged i de wrestling spil eller skal de bare være sådan? Er det sådan man spiller wrestling, sådan lidt "jeg er inde i en budding og kan ikke komme ud" agtigt. Kort og godt, så fatter jeg ikke selv om man er den største wrestling fan at man gider ligge fingerne på denne type spil.
Anyway, så er jeg sikker på at WWF Attitude er dårligere en de andre dårlige, i hvert fald på Dreamcast. Det ligner for det første en omgang bæ gøj fra en anden verden, og hvordan de har fået sig selv til at lave et sådan mesterværk der for alvor går efter bunden fatter jeg ikke. Karaktererne er dårligt animerede og fyldt med polygon fejl. Deres hoveder er runde kugler med en mapping tvunget om kraniet og et hvilket somhelst spil til Dreamcast har gjort det bedre. Spillet er med officiel licens, så næsten alle de rigtige personer er med og har deres særlige kendetegn i påklædning og stil. Men hvad forskel gør det når man end ikke kan få sig selv til at røre joypad'et med en ildtang.?

På den positive side kan det siges at WWF Attitude har en masse forskellige game modes som jeg dog ikke har giddet røre ved. Jeg mener, har man først trådt i en lort, så går man ikke tilbage og træder i den igen med vilje vel?

Fuld respekt til dem der syntes det er whoopdidoodie and a bit of allright... yeah...

WWF Attitude (EU)
Anmelders vurdering
3.0/10

WWF Attitude   © Acclaim 1999   (N64)    1/3 WWF Attitude   © Acclaim 1999   (N64)    2/3 WWF Attitude   © Acclaim 1999   (N64)    3/3