X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

TrickStyle


Vi skal i dag ser nærmere på et noget anderledes spil, nemlig Trick Style fra Criterion. Spillet er nærmest en blanding af de to PlayStation spil: Tony Hawk's Pro Skateboarding og WipeOut 3. Det lyder måske lidt underligt, men faktum er, at det holder!

Du starter med at skulle vælge personer, eller "skatere" om man vil. Derefter kommer man til VeloDrome. Her kan man øve kontrol af boardet og tricks. Denne træning er næsten noget af sværeste af spillet! Men når man har gennemført den, så er man også godt udrustet. Efter den gennemførte træning, så kan man vælge at "køre" på tre forskellige kontinenter, USA. Japan og UK. I hvert kontinent er der 5 baner. De er heller ikke nemme! Efter at have gennemført alle 5 baner på et kontinent, så skal man konkurrere mod en "boss". Det minder meget om VeloDrome træningen… Men det fungerer faktisk ret godt!

Grafisk er TrickStyle en sensation. Grafikken er noget af de bedste vi har set på vores elskede Dreamcast. Den er både hurtig og detaljeret. Desuden er banerne rigtig godt lavet, holdt i den "gode gamle, futuriske stil". Lyseffekterne er også noget af det smukkeste jeg nogensinde har set i et computerspil. Til tider falder man sådan i svimer over grafikken, at man slet ikke ser hvor man kører. Som prikken over i'et, så er animationerne i top! Desværre er de ret ens fra person til person, surt…

Lyden er desværre ikke helt så suveræn som grafikken. I fremtiden høres der åbenbart kun techno, jeg kunne ellers godt have brugt den lækre rock fra Tony Hawk's.
Lydeffekterne er dog for det meste i orden, så der er ikke noget at komme efter. Men som i så mange andre spil, så får man ofte en uendelig stor trang til at gøre noget meget slemt med kommentatoren. Han er simpelthen så irriterende at høre på...

Som om ovenstående ikke var nok til at købe spillet, så har Criterion også udviklet et Visual Memory spil. Det hedder TrickStyle Jr. Det viser sig dog hurtigt, at det blot er et smart navn for Snake, det spil der bl.a. findes i Nokia mobiltelefoner. Hvad har det med TrickStyle at gøre?

TrickStyle er alt i alt et rigtig godt spil. Dog ikke det ultimative spil det ellers havde potentialet til. Bl.a. er 2 player delen absolut ikke noget at skrive hjem om… Der er også et par andre små fejl, som går hen og bliver irriterende i længden. F.eks. klarer modstanderen altid et sammenstød bedre end dig selv. Dvs. han kører videre, mens du også bevæger dig hurtigt, men det er ud i rabatten!

Spillet er heller ikke specielt langtidsholdbart, det er absolut ikke ligeså sjovt at spille 2. og 3. gang. Og da det ikke tager så længe at gennemføre, så er 400-500,- meget! Man siger normalt, at gameplay kommer foran grafik, det gør det også, men en god grafik gør dog meget! Det viser TrickStyle tydeligt. Hvis du ikke kender til TrickStyle, så kan jeg oplyse, at det kan findes på demo GD'en, Dream On Vol. 1. Prøv den, er det lige dig, så vil du heller ikke blive skuffet over det endelige produkt. Hvis den derimod ikke siger der noget, så skal du nok ikke investere i TrickStyle.

TrickStyle (EU)
Anmelders vurdering
8/10

TrickStyle   © Acclaim 1999   (DC)    1/3 TrickStyle   © Acclaim 1999   (DC)    2/3 TrickStyle   © Acclaim 1999   (DC)    3/3