X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Game Boy Advance-pakke

Salgsannonce


Profil Jmog (+29/-0)
Platform Game Boy Advance
Levering Fragt inkluderet
Betaling Bankoverførsel
Bytte Nej
Udløber Udløbet
Prisniveau DKK 400,-
Game Boy Advance
Beskrivelse
JmogJmogSkrevet 25/02-14 22:50
Gameboy Advancen er AGS-101 modellen, hvilket betyder det er med den gode backlight, der er sammenlignelig med en DS Lites skærm. Det er den sølvfarvede med tribal motiv. Som der kan ses på billederne er der nogle skrammer og ridser på toppen/låget. Det samme gælder undersiden. Skærmen er stort set perfekt. Batteri er testet ved at lade maskinen stå tændt natten over uden at det gik død. Lader følger med.

Der medfølger de 5 nævnte spil, som alle er cart-only (ingen af dem er bootlegs) bortset fra Sonic Advance 3 som kommer i den oprindelige GBA papæske med manual. Der er lidt slid på dens hjørner, men ellers i fin stand. To af de øvrige spil, efter købers eget valg, vil få hver sin Nintendo DS-æske, hvor jeg printer GBA cover ud til dem. Se billede for eksempel.

Der lægges 40kr oveni budprisen, hvis der skal sendes. Er man i Kbh kan man komme hjem til mig (Bellahøj) og hente dem eller komme forbi min arbejdsplads ved Rådhuspladsen på en hverdag mellem 9-17.
Følgende medfølger:
Game Boy Advance SP [Tribal Edition]EU God CIB
Bratz: Forever DiamondzEU Meget god C
Legend Of Spyro, The: A New BeginningEU Meget god C
Tomb Raider: LegendEU Meget god C
Alienators Revolution ContinuesEU Meget god C
Ejer af købebrude.dk

 1/4  2/4  3/4
 4/4
Svar
JmogJmogSkrevet 17/01-14 03:35 
Hovsa. Der gik et et eller andet galt i oprettelsen, så jeg fik ikke Sonic Advance med i listen. Så bare lige for at der ikke er nogen tvivl. Alt hvad der står i teksten ovenfor er gældende. Sonic Advance 3 CIB følger også med i pakken.
JmogJmogSkrevet 25/02-14 22:50 
Annonce aktiveret.
Login for at byde
Profilnavn
Kodeord
Husk mig