X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Udenlandsk Xbox Live konto


Svar
KTCKTCSkrevet 12/06-10 13:51 
Jeg oprettede i sin tid en Xbox Live konto til den gamle Xbox. Det var en engelsk konto, og den fortsatte jeg med på min Xbox 360. Siden da har jeg købt masser af DLC og sager på Xbox Live med MS points uden problemer. Lige indtil i dag...

Jeg forsøgte at købe Duke Nukem, hvorefter jeg fik at vide at det ikke var muligt fra min nuværende placering. Som jeg kan læse i GOW2 tråden, er der lignende problemer med at bruge koden, der følger med spillet.

Er der andre herinde med udenlandske konti, som har forsøgt at købe noget på Live inden for de sidste dage? Hvis ja, gik det så godt, eller løb i også ind i samme problem?
Jeg har ellers tidligere kun oplevet problemet ved lejefilm, og det var jeg ret ligeglad med, men når det begynder at gå ud over mine købespil og DLC, så bliver jeg gal.

Det store problem er, at jeg i årevis har forsøgt at få ændret landet på min Xbox Live konto, men det kan Microsoft ikke hjælpe mig med. Jeg nægter at miste alt det DLC, koder fra spil og lignende, som jeg har registreret på min konto, hvilket vil ske hvis jeg bare opretter en ny konto. Her vil achievements, venneliste, beskeder og så videre jo også ryge.

Det kan da ikke passe, at Microsoft ikke tillader at man flytter til et andet land, hvis man vil bruge sin Xbox 360?
A small cog? Now that you mention it, I know a puzzle about an object that almost fits that description.
JmogJmogSkrevet 13/06-10 23:05 
KTC>
Det kan da ikke passe, at Microsoft ikke tillader at man flytter til et andet land, hvis man vil bruge sin Xbox 360?

Det gør det desværre. Jeg har selv prøvet at snakke med en MS supporter om at få flyttet min UK-konto, men det var åbenbart helt umuligt. Jeg måtte bare oprette en ny, var beskeden.

Min UK-konto holdt op med at kunne bruges til køb for tre år siden. Pludselig ville den ikke acceptere, at mit kreditkort tydeligvis havde en anden adresse end min Live konto. Så nu har jeg en dansk konto jeg bruger til at købe fra og en engelsk som jeg spiller fra. Dybt fjollet, men det fungerer.

Det mest åndsvage er, at mit årlige Live-gebyr kan den godt finde ud af at hæve på den engelske konto via mit danske visa. Jeg kan bare ikke købe noget nyt.
Nuclear DetergentNuclear Deter...Skrevet 16/01-13 15:45 
Så er der vist godt nyt til dem der er strandet i England!?

Microsoft Xbox Live Migration Program
You mechs may have copper wiring to reroute your fear of pain, but I've got nerves of steelSpiller nu: Killer 7
KonsolkongenKonsolkongenSkrevet 16/01-13 19:02 
Jesus fucking Christ, hvorfor har det taget dem så langt tid?
Spiller nu: Phantasy Star IV
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig