X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Eiga søger 4 (betalte) skribenter


Svar
SkyblazeRSkyblazeRSkrevet 17/02-06 04:58 
Hej,

Play:Right's søstermagasin http://www.eiga.dk]Eiga[/LINK]" target="">Eiga søger 4 faste skribenter - mod godkendt prøveanmeldelse - til at skrive anmeldelser af og artikler om asiatisk film og anime. Der er for tiden et specifikt behov for at udvide webmagasinet med...

2 faste anmeldere af asiatisk film.
2 faste anmeldere af anime.

Der anmeldes dvd og biograf (UMD kan forekomme). Dette inkluderer egen samling, tilsendte distributørfilm, almene biografforestillinger og pressescreeninger på for eksempel filmfestivaler (Copenhagen International Film Festival, Natfilm, Berlinale Internationale Filmfestspiele ...).

Det er muligt for anmelder at skrive om både asiatisk film og anime, men der kræves målrettethed indenfor mindst ét af disse områder.

Betaling/honorering af faste skribenter vil forekomme.

Der er desuden altid brug for entusiatiske gæsteskribenter, der kan bidrage positivt til Eiga på den ene eller anden led med anmeldelser og artikler indenfor asiatisk film og anime.

Kommentarer og spørgsmål er velkomne. Mail eller send venligst besked for nærmere detaljer, såfremt man er interesseret i nogen af delene. Kender I folk, der kunne være interesseret, så skal de selvfølgelig være velkomne at henvende sig til undertegnede også.


Med venlig hilsen

Anders Pugé
Eiga
www.eiga.dk
anders@eiga.dk
»In my restless dreams, I see that town... Silent Hill«Spiller nu: Fallout 3: Game Of The ..., Berserk And The Band Of..., Atomic Heart
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig