X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

DVD Remote Controller [Unoriginal]


En af de ting PlayStation 2 er blevet markedsført på er dens evne til at afspille DVD film. Allerede inden maskinen kom på markedet var der folk der mente, at man da ikke kunne styre en film med en kontroller. Dem er Saitek åbenbart enige med, for de har nemlig udgivet en fjernbetjening til PlayStation 2!

Fedt design!

Det første man opdager er, at fjernbetjeningen er holdt i samme stil som selve PlayStation 2 maskinen. Den er sort, med blå og hvid skrift. Desuden har den på siden, de samme striber som PlayStation 2 maskinen har på fronten. Fedt lavet! Desuden er den meget lille, men alligevel kan man fint ramme de rigtige knapper.

Genialt lavet!

Da jeg først hørte om fjernbetjeninger til PlayStation 2, så frygtede jeg, at den brugte en gamepad, så du kun kunne have én kontroller sluttet til. Det er heldigvis ikke tilfældet, for Saitek har været så geniale, at de har set en gameport uden på receiver modulet. Genialt!
Fjernbetjeningen er meget simpel, det er egentlig bare en controller, hvor knapper er blevet ændre, så de ligner en normal fjernbetjening. Dvs. at du stadig skal ind i menuen, hvis du vil springe til et specielt kapitel. Men det er ikke et problem når man har en fjernbetjening.

En unødvendig nødvendighed

”Legetøjet” koster kun 200,-, og det er meget billigt, når man ser hvad man får for pengene. Fjernbetjeningen kan nemlig også bruges, hvis man vælger at bruge sin PlayStation 2 som CD-Afspiller. Rent teoretisk kan den også bruges i spil, men det vil jeg nok ikke anbefale…

Alt i alt, så har Saitek gjort et rigtig godt stykke arbejde. Fjernbetjeningen er billig, let at bruge og med et fedt design, så har du tænkt dig at se DVD film på din PlayStation 2, så er denne fjernbetjening et must! Den kan købes i alle større elektronik forretninger.

DVD Remote Controller [Unoriginal]
Anmelders vurdering
8/10