Spilmuseet 2021 Status


Nyhed
Ting går ikke altid som man planlægger, hvilket vi oplevede på den hårde måde i 2021. En blodprop og hjerneskade, som har ført til et langt, igangværende forløb med at genoptræne og forsøge at få et normalt liv igen. Samtidig med at vi har forsøgt at færdiggøre og indrette 700 m2 nybyggeri med istandsættelsen af 100+ arcademaskiner. Vi er kommet langt, men der er også et godt stykke vej igen, før vi kan kalde noget for færdigt.

Det mest stillede spørgsmål, vi får, er: Hvornår lukker I op? Til maj er det 20 år siden, vi første gang åbnede dørene som Sporup Arcade Museum. Hvis helbredet, corona-situationen og fremdriften er til det, så kunne det være dejligt, at vi kunne fejre dette jubilæum, ved igen at kunne åbne dørene i begrænset omfang i maj 2022. Der er stadig masser af usikkerheder, men vi går mod en lysere tid og håber.

Slutteligt tak til alle der på den ene eller måde har hjulpet os i 2021. Det er vi meget glade for, og det har været nødvendigt. Og hjælp kan fortsat bruges i 2022. Et forhåbentligt bedre nytår ønskes herfra.