Ja den her er en af de svære. Vi har anmeldt Doom Eternal tidligere og synes det er super fedt. Ikke nok med at det bringer stemningen fra de originale titler tilbage, det sker på en meget moderne måde når vi kigger på gameplay. Hvordan laver man så lige en DLC-pakke som kan toppe den oplevelse? Ja det er jo et rigtigt godt spørgsmål. Denne gang er sværhedsgraden skruet betragteligt op. Ikke bare så det er svært, nej så det er frustrerende til det punkt hvor du ønsker at kyle ting gennem lokalet. Gerne noget tungt der kan smadre ting når det rammer. Det er noget der skal opleves. Det tætteste du kommer er at se det video jeg har streamet på Twitch i mit forsøg på at komme igennem. Ja Twitch er lidt svært at embedde så klik på video’en nedenfor og se den i stor størrelse.

Yes der er en hyggelig historien som du kan vælge at studerer nærmere når du engang skal pensioneres. Så det kommer nok ikke til at ske. Jeg kastede mig bare hovedkulds ud i Rip and Tear strategien som aldrig har slået fejl. Det gør den sådan set heller ikke denne gang. Der er bare så mange flere fjender i en så meget mindre arenaer at det bliver en kæmpe udfordring at komme igennem. Tænk ikke på Doom Eternal som et spil. Tænk på Doom Eternal som træningen til The Ancient Gods Part 1. Så svært er det. Det kræver ikke blot at du er lynhurtig det kræver også at du husker hvilke fjender der kommer i hvilke bølger og hvor de spawner. Alt under 120 frames/sekund og du er død! Det er ikke et stort og omfattende DLC. Det kommer bare til at kræve dit bedste for at komme igennem selv på de lavere sværhedsgrader.

Doom Eternal – The Ancient Gods Part 1 er en super DLC til alle der har gennemført Doom Eternal og leder efter mere. Her er flere dæmon, nye dæmoner og endnu mere hårdt pumpet musik. Det er ikke for millennial snowflakes.

Doom Eternal – The Ancient Gods Part 1 er DLC for hard core gamere!

Tak til Bethesda og MI5 Communication for at gøre denne anmeldelse mulig.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægPlayStation Plus for November – PS4 & PS5
Næste indlægUnrailed! er ude til Xbox One
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
doom-eternal-the-ancient-gods-part-1-anmeldelseDoom Eternal DLC for kendere. Hvis du synes det er for svært så spil noget andet. Det er ikke for millennial snowflakes. Det er DLC for hard core gamere!