Vi skal nu have fat i en spil serie som nok de fleste kender. Tekken 8 er netop landet, så vi vil nu give det en tur i manegen for at se hvad det har at byde på. Tekken serien har stået på i mange år, og jeg kan ikke lade være med at tænke på de “gode gamle dage” hvor jeg spillede min første omgang Tekken da spilserien så dagens lys.

Når man har gang i sådan en spil serie som Tekken og man er oppe på nummer 8 i hovedserien, så er der jo visse forventninger til titlen allerede inden man begynder at spille det. Det er måske lidt svært at se på det sådan, men igen så personligt så har jeg spillet alle spil i hovedserien plus spin-off titler. Men vil ikke kigge så meget tilbage på tidligere titler i denne anmeldelse.

Jins uendelige historie

Vores meget genkendelige Jin Kazama er selvfølgelig også en del af Tekken 8. Og endnu en gang er han på kant med sin “kære” far Kazuya Mishima. Deres kontroverser kommer vi endnu en gang igennem med spillets ret velskrevne Story Mode The Dark Awakens.

Om man er til story mode eller ej, kan det til enhver tid anbefales at “løbe” den igennem, for det er en ret fængende historie vi har gang i her. Det er her, at man får mest ud af spillets singleplayer del.

Første omgang tæsk skal deles ud og vi springer ud i en god kamp lige på og hårdt. Ved første øjekast kunne spillet godt ligne sig selv, men det gør det faktisk slet ikke. Der er så meget nyt der bydes på i Tekken 8. 

Det første der falder i øjnene er spillets lækre “Heat System” hvilket der bygges op når man kæmper og 1 gang i hver runde kan der bydes på lidt bedre angreb. Det er ikke nytænkende, men det er meget kærkomment her når der spilles.

Tilbage til grillbaren og Arcade maskinen

Der er da ikke noget bedre end at tage en tur på den lokale grillbar, snuppe en fransk hotdog, en Cocio og tage et spil på Arcade maskinen. Hvis vi trækker de to første ting fra, så er det muligt i Tekken 8.

Arcade Quest er en lækker game mode, der tager os tilbage til de gode gamle Arcade dage. Her kommer vi gennem Arcade maskinerne det mest basale af Tekken 8 features igennem via en lækker storyline. Det er faktisk en ret fed måde at få et afvekslende gameplay på. Ja ja, vi opfinder den dybe tallerken igen, men denne gang er den dybere, og det fungerer faktisk.,

Hvad er et spil nu om dage uden multiplayer? Det spørgsmål behøver vi heldigvis ikke at svare på denne gang, for selvfølgelig er der en masse at byde på under multiplayer delen.

Man kan ikke løbe fra at mange nok vil bruge en masse tid på at dele tæsk ud i ranked kampe, men personligt så er det ikke alt. Nogle gange skader det ikke at prøve noget “nyt”. Tekken Fight Lounge har været et stort hit her.

Det er bygget op omkring en velkendt kerne, vi kender fra mange andre spil. Man joiner en lobby og kommer ind i en lækker online verden med et stort antal muligheder. Det “sjove” valg der er taget her er at når man er i denne verden, så er det den små spøjse tegneseriefigur man render rundt med.

Det skal egentligt ikke forståes som noget ondt, for det er faktisk ret sjovt at rende i den virtuelle verden med alle andre online spillere. Der går hurtigt sport i at skaffe en masse virtuel valuta så man kan “smykke” sin lille toon ud og blære sig med sit nye look over for dem der kommer ind. 

Men det er selvfølgelig ikke det eneste det går ud på i denne game mode, for man smider sig ved en af de mange arcade maskiner der er inde i verdenen og tager sig en god omgang Tekken 8 imod de andre der er i samme verden som dig. Det kan der helt sikkert bruges meget tid på.

Badebolden er tilbage!

Og nej, nu skal vi ikke ned på stranden for at dase. Men det meget savnede Tekken Ball er tilbage igen i Tekken 8. Kort fortalt er det volleyball møder Tekken. Det er altid sjovt med en gang Tekken Ball i ny og næ, men igen kan man ikke bruge oceaner af tid på det.

Tekken serien har altid været en grafisk oplevelse og Tekken 8 er ikke nogen undtagelse. Vi kører ikke total fotorealisme her, men det er hellere ikke det som Tekken står for.

Vi har derimod gang i den fedeste og mest detaljerede verden. Man spotter hele tiden nye detaljer når man spiller, og man kan tage sig selv i at kigge efter omgivelserne imens man lige får langet sig en på skrinet på grund af uopmærksomhed. 

En perle på snoren

Med Tekken 8 er endnu en perle sat på den snart ret så lange snor. Det er utroligt at Bandai Namco stadig er så godt kørende med Tekken serien. De formår at holde serien i live på bedste måde. Tekken 8 er en solid titel med uanede timers underholdning i. Om du er til single eller multiplayer, så har Tekken 8 alt du har brug for. Det er et af de mest varierede kamp spil titler vi har set længe!

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægMagic City Detective: Wings of Revenge indtager Nintendo Switch
Næste indlægNy trailer til Taxi Life: A City Driving Simulator
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
tekken-8-anmeldelseTekken 8 er en solid titel med uanede timers underholdning i. Om du er til single eller multiplayer, så har Tekken 8 alt du har brug for. Det er et af de mest varierede kamp spil titler vi har set længe!