Div. maskiner sælges/byttes


Nyhed
Vi er igennem tiden kommet i besiddelse af diverse automater og maskiner, der ikke kan kaldes for arcademaskiner, og derfor ikke har nogen relevans for museet. I øjeblikket bruger de blot plads på vores lager, så vi ønsker at sælge eller eventuelt bytte disse væk.

De fleste af disse maskiner haves i flere eksemplarer, så de kan både sælges som virkende - eventuelt med garanti - som defekte eller måske som reservedele. Billederne af maskinerne er ikke nødvendigvis udtryk for deres stand eller komplethed - maskiner solgt som virkende er selvfølgelig komplette.

Er du interesseret i en eller flere af maskinerne, så kontakt os venligst med nærmere information på info@arcademuseum.dk.


Morskabsrelaterede maskiner:


- Real Puncher
Boksespil der handler om at slå så hårdt på en boksepude som muligt. Via et indbygget kamera kan man tage et billede af sig selv eller andre, og slå på "deres" hoved, der så deformerer sig afhængig af slagenes kraft.- World PK Soccer (arkivbillede)
Fodboldspil der handler om at sparke straffespark.- Strata Bowling (Deluxe)
Bowlingspil hvor man fysisk kaster en kugle ind, som derefter fortsætter ind på en "virtuel" bowlingbane.- Hoop It Up
Basketballspil hvor man slår på en basketballspil for at skyde "mini-basketballs" op i en række kurve.- World Cup Shootout
Fodboldspil hvor det handler om at præcisionsskyde på tre skiftende målområder.


Touch-maskiner:- PhotoPlay Mini- PhotoPlay Upright- Fun For One- Fun For Four- Blå/brun Upright

Forskellige maskiner med trykfølsomme skærme, der har forskellige småspil indbygget såsom quizzer og lignende - på dansk. Findes i mange forskellige variationer og versioner.


Gevinstmaskiner:- Mirage


Jukeboxe:- Digital Disc Automation Cobra- CompuGame Compact Music Box


Andet:- Namco Sticker Club (arkivbillede)
Klistermærkemaskine hvor man først bliver fotograferet og derefter kan vælge forskellige former for grafik og baggrund, før klistermærkerne udskrives.- Golf Putting Challenge Simulator
18 hullers fysisk golfsimulator hvor det gælder om at slå det afgørende put på varierende greens.


- Promilletester
Måler alkoholpromillen fra ånde.


- Mr. Memory
Simon-agtigt huskespil fra CompuGame hvor man skal huske og trykke forskellige farvekombinationer.