X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

PS3 i Europa 23. marts


Svar
SlothSlothSkrevet 25/01-07 09:23 
Så fik Sony endlig taget fingeren ud af nummeren og fik offentligtgjort den dato de fleste havde forventet...

"PS3 to Launch in UK on 23rd March 2007
Over 30 Titles for Launch Period
1 Million units forecast for Initial European Launch Period

London, 24 January 2007 – Sony Computer Entertainment Europe today announced that PLAYSTATION®3 will be launched ... Se hele indlægget


Fra ThreeSpeech
Kiss me, would you kindly?
552 emne(r).
« < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > »

Svar
CoreCoreSkrevet 25/01-07 20:01 
Jack_D>
2. Jeg har ikke prøvet resistance, jeg har set andre spille det, men ikke selv prøvet det.
3. Jeg har prøvet GoW hos en bekendt og på en prøvestand

Så fortæl mig hvilke store fejl det er du mener Gears Of War har, og Resistance ikke har.

Jack_D>
Forskellen på TPS/FPS er så minimal, at du sagtens kan kalde det for en FPS.

Der havde du mig lige et øjeblik. Jeg troede faktisk på at du havde prøvet Gears of War. Men med sådan en udtalelse, så er det ret tydeligt at du ikke har. Med mindre en af fejlene deri, efter din mening er at der er spilbare personer i billedet.

Jack_D>
Jeg ser ingen steder i dette link eller i disse fora, at din påstand om at det skulle være den dårligste launch line nogen konsol nogensinde haft, så det må vist være dine våde drømme du lufter her.

Jeg ser slet ikke noget link. Grunden til at jeg slettede det igen, var faktisk at jeg ikke gad at bruge resten af aftenen på at lede efter et gammelt link for din skyld. Derfor skulle det slet ikke med, for folk der udtaler sig om noget, de ikke kan påvise er usle.

I øvrigt tror jeg at:

1. Du enten har et problem med at huske/læse

eller

2. Du bare kaster om dig med smarte bemærkninger, og dumme udtalelser uden at vide til hvem og om hvad du udtaler dig.

Jeg har alle steder givet klart udtryk for at jeg skal have PS3 når den kommer, så hvis jeg ligefrem gik og håbede på det dårligste line-up ever, så ville min intelligens ligge på samme ufatteligt lave plan, som hvis jeg bare automatisk antog af alt omkring maskinen og spillene var 100% fantastisk.

Deraf ingen våde drømme her (om PS3 i hvert fald).
Spiller nu: Mass Effect 3, Twisted Metal (2012), SSX (2012)
KillercowKillercowSkrevet 25/01-07 20:05, rettet 25/01-07 20:10 
Jeg er saam½nd relativt interesseret i VF5, selv om det ikke umiddelbart ser ud til at kunne leve op til VF4 Evo (altsaa at v½re lige saa imponerende). Naaja, og det er jo desuden multiplatform, siden det kommer til 360.

Motorstorm saa interessant ud i den gamle video, men det endelige produkt ser middelmaadigt (omend p½nt) ud.

Resistance har et tykt lag middelmaadighedsmaling paa. Det ligner mest af alt et pc-spil fra et par aar siden.

Hvis du synes, det er 5000+ v½rd, saa er det da alletiders. For mig er den p.t. mest interessante PS3-titel GripShift, hvilket der er et eller andet trist over. :\

(beklager typos etc - skriver fra min DS)
Jack_DJack_DSkrevet 25/01-07 20:16 
Killercow>
Motorstorm saa interessant ud i den gamle video, men det endelige produkt ser middelmaadigt (omend p½nt) ud.

Den må du gerne uddybe, for der er stort set ikke ændre noget som helt i forhold til hvad der tidligere er vist og den udgave der kommer på gaden til marts.

Killercow>
Resistance har et tykt lag middelmaadighedsmaling paa. Det ligner mest af alt et pc-spil fra et par aar siden.

Det er måske at stramme den lidt. Men nu er grafik jo ikke alt og netop gameplayet har flere steder for ros især i multiplayer og med den seneste patch skulle det nu være endnu bedre.
Det er egentligt lidt sjovt, GOW får ufattelig meget ros for grafiken ikke at det ikke er vel fortjen, men her halter gameplayet efter, alligevel får det næsten over hele linien stor ros og topkarakter, ja Gamereactor går så langt at de giver det et 10 tal som er max.


Killercow>
Hvi du synes, det er 5000+ v½rd, saa er det da alletiders. For mig er den p.t. mest interessante PS3-titel GripShift, hvilket der er et eller andet trist over. :\

(beklager typos etc - skriver fra min DS)

Der er ingen tvivl om jeg syntes det er en ok pris, idet jeg også får en BD afspiller med, da jeg samtidig bruger en del tid på at se film, kan det stort set ikke blive bedre.
Spiller nu: World Of Warcraft: The ...
HankyHankySkrevet 25/01-07 20:18 
Jack_D>
Er jeg nu også det?

Et eksempel, blot fordi du ændre synsvinkel i BF2 eller Joint Operations er gameplayet stadigvæk det samme.

Ja, det er du, og jeg giver også gerne nogle eksempler.

Forestil dig Gears of Wars' coversystem. Dette ville aldrig fungere på samme måde, hvis det var FPS. Eller forestil dig e.g. Condemned i TPS - nej, vel?

Forskellen er enorm.
Spiller nu: Astro Bot: Rescue Missi..., Travis Strikes Again: N..., Wonder Boy: The Dragon'...
HeroldHeroldSkrevet 25/01-07 20:32 
Jack_D>
Du behøver ikke at gøre det sværere end det er.
Mener du Motorstorm er en killer app eller ej eller nogle af de andre launch spil for den sags skyld?


Nej. Ingen kendte brands, ingen titler med bare en smule genkendelsesværdi, der samtidig har fået en karakter, der retfærdiggør et køb. Et nyt Jak & Daxter, Tekken (nej, Dark Resurrection tæller ikke) eller Gran Turismo havde gjort det.

Jeg vil gerne spille Resistance, men det er ikke et spil, der får mig til at smide 5000 kroner - og det bliver jeg sandsynligvis heller ikke nødt til for at spille det, for så var der godt nok gået et stykke tid, før jeg fik en PS3 indenfor dørene. Og inden du kaster om dig med flere beskyldninger om at jeg er Xbox fanboy, så har jeg flere gange givet udtryk for samme holdning omkring Xbox 360 - der gik i hvert fald seks måneder, før jeg mente at de 3200 var tjent ind.

Jack_D>
Det er ikke særlig svært, jeg bedømmer det ikke ud fra en tilfældig score. GOW har flere store fejl og tiltaler mig ikke, ergo er det imo ikke en killerapp. Det er muligt det er det for John Doe eller andre som lader deres beslutninger styre udelukkende af en given anmeldelse, du falder så åbenbart i samme bås.


Det gør jeg sjovt nok heller ikke. Jeg vurderer på den bedste måde, som man kan lige nu, ud fra snittet af alle anmeldelser på GameRankings, at Gears of War ER bedre en Resistance, og at lineuppet rent statistisk set indeholdt bedre spil end PS3s gør - og jeg forklarede dig også hvorfor. Det eneste du fejer det væk med er "Nej, det synes jeg ikke." Hvis du praler af at have en så uafhængig mening, så synes jeg du er lige lovligt glad for at mase den ned i andres hals.

Og at DU synes at det ikke er en killer app, er hamrende ligegyldigt for diskussionen - det spil solgte konsoller - længere er den ikke.


Jack_D>
nope der tager du grueligt fejl. Den eneste reelle værdi får du ved at have prøvet spillet, og der er det jo heldig at der er en demo ude af motorstorm. Hvis spillet tiltaler mig er jeg fløjtende ligeglad med om det har fået 9,4 eller 3 i en anmeldelse.

Det er forskellen på os, du lægger alt for meget i en score.


Nej, jeg bruger scoren som statistisk grundlag for at de 10 bedste spil til launchen af Xbox 360 var bedre. Det er sort på hvidt, og meget let at læse. Jeg kan ikke udelukke at jeg kan have det sjovere med PS3-titlerne, men det tvivler jeg nu stærkt på.


Jack_D>
Netop du argumenter på grundlag af en række vurderinger som kan være nok så subjektive og 'forkerte' og slutteligt konkludere du at sådan må det så være som om det er den universelle sandhed.
Jeg udtaler mig udelukkende for hvad jeg syntes i denne tråd og det er at PS3 ved launch har et bedre udbud af titler end da Xbox360 blev lanceret og at du iøvrigt får en mere komplet konsol for rundt regnet 1500 kr. mere end da Xbox360 blev lanceret.

Ja, jeg bruger vurderingerne? Hvis 100 sites giver en høj karakter til et spil - en højere karakter end til et andet spil - så er det da alt andet lige et udtryk for at spil A er bedre end spil B i sidste ende. Selvfølgelig kan du mene noget andet, men du kan også være enig - så du mener ikke at andres meninger tæller, hvis den ikke er lig din? Så er din mening helt ufatteligt lidt værd. ;)
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
Jack_DJack_DSkrevet 25/01-07 20:50, rettet 25/01-07 20:51 
Herold>


Nej. Ingen kendte brands, ingen titler med bare en smule genkendelsesværdi, der samtidig har fået en karakter, der retfærdiggør et køb.


Motorstorm og Resistance kender alle der har fulgt bare lidt med, så det punkt burde være indfriet. Så er det blot et spørgsmål om hvor høj en karakter du mener der skal til.
De to største sites IGN og Gamespot har endnu ikke vurderet Motorstorm, på IGN fik Resistence blot en brøkdel lavere score end GOW, så på punkt må det siges også at være opfyldt?
Spiller nu: World Of Warcraft: The ...
Jack_DJack_DSkrevet 25/01-07 20:59 
Herold>

Det gør jeg sjovt nok heller ikke. Jeg vurderer på den bedste måde, som man kan lige nu, ud fra snittet af alle anmeldelser på GameRankings, at Gears of War ER bedre en Resistance, og at lineuppet rent statistisk set indeholdt bedre spil end PS3s gør - og jeg forklarede dig også hvorfor. Det eneste du fejer det væk med er "Nej, det synes jeg ikke." Hvis du praler af at have en så uafhængig mening, så synes jeg du er lige lovligt glad for at mase den ned i andres hals.

At GoW har fået bedre score end Resistance gør det ikke automatisk til et bedre spil. Så nej du kan stort set ikke bruge deres score til noget som helst.
Et eksempel Gameractor giver GOW 10 og resistance 8,5, et andet site giver det 8 og giver samtidig Resistance 8,5. Er resistance så et bedre spil?

Det handler også om hvad der bliver lagt vægt på, nogle vægter grafik højere end gameplay, andre igen er så forblændet af grafikken at de ikke ser de fejl og mangler der er.
Af hvad jeg har læst, set, prøvet er consensus at GOW er pænere end Resistance men at resistance tilgængæld har bedre gameplay og lasting appeal.
Spiller nu: World Of Warcraft: The ...
nerosnerosSkrevet 25/01-07 21:01 
Jack_D>


Et eksempel Gameractor giver GOW 10 og resistance 8,5, et andet site giver det 8 og giver samtidig Resistance 8,5. Er resistance så et bedre spil?


NEJ!
Bashful Neophyte
HeroldHeroldSkrevet 25/01-07 21:19 
Jack_D>
Motorstorm og Resistance kender alle der har fulgt bare lidt med, så det punkt burde være indfriet. Så er det blot et spørgsmål om hvor høj en karakter du mener der skal til.
De to største sites IGN og Gamespot har endnu ikke vurderet Motorstorm, på IGN fik Resistence blot en brøkdel lavere score end GOW, så på punkt må det siges også at være opfyldt?

Et punkt er ikke nok i sig selv, og det har ikke haft noget nær samme omtale eller baggrund som Gears of War har, som gjorde spillet til en titel, der solgte maskiner.

Og nej, Motorstorm er indtil videre kun anmeldt fire steder, så det kan sagtens vende endnu - men det er stadig ikke en titel, der på nogen måde nogensinde vil få en vægt, som Gears of War havde - fordi der er mange flere faktorer end bare gode anmeldelser. Desuden er der ikke noget grundlag for at kalde det en killer app med så få anmeldelser ude.

Og igen, jeg baserer det ikke på et enkelt outlet, men på statistik fra ADSKILLIGE sites. Så at der er tre procents forskel på GoW og Resistance på IGN er sagen uvedkommende. ;P

Jack_D>
At GoW har fået bedre score end Resistance gør det ikke automatisk til et bedre spil. Så nej du kan stort set ikke bruge deres score til noget som helst.
Et eksempel Gameractor giver GOW 10 og resistance 8,5, et andet site giver det 8 og giver samtidig Resistance 8,5. Er resistance så et bedre spil?

Det handler også om hvad der bliver lagt vægt på, nogle vægter grafik højere end gameplay, andre igen er så forblændet af grafikken at de ikke ser de fejl og mangler der er.
Af hvad jeg har læst, set, prøvet er consensus at GOW er pænere end Resistance men at resistance tilgængæld har bedre gameplay og lasting appeal.

Jo, det gør det faktisk. Hvis der er generel enighed om at Gears of War rent faktisk er et bedre spil, så er det det eneste du kan gå ud fra. Du kan sagtens mene noget andet, men du skal da være hamrende idiot, hvis du modsiger fakta at resten af verden siger noget andet.

Vurderingen er baseret ud fra SAMLEDE meninger - det er ren statistisk set et bedre spil, end noget der er ude på PS3. Det nytter ikke noget at trække enkelte tilfælde ud af kontekst, når sammenligningen er generel - så kan jeg også sagtens finde en anmeldelse, der giver Resistance 60%... Det kan jeg faktisk ikke engang på Gears of War ;)
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
Jack_DJack_DSkrevet 25/01-07 21:47 
Herold>


Et punkt er ikke nok i sig selv, og det har ikke haft noget nær samme omtale eller baggrund som Gears of War har, som gjorde spillet til en titel, der solgte maskiner.

Blot til information, så var resistance også et spil der solgte maskiner, om du bryder dig om det eller ej.
Det er så vidt jeg husker den bedst solgte PS3 titel.

Herold>
Og nej, Motorstorm er indtil videre kun anmeldt fire steder, så det kan sagtens vende endnu - men det er stadig ikke en titel, der på nogen måde nogensinde vil få en vægt, som Gears of War havde

Det er din antagelse og langt fra sikkert. Lad os se hvad der sker når det rammer USA og Europa.

Herold>
Jo, det gør det faktisk. Hvis der er generel enighed om at Gears of War rent faktisk er et bedre spil, så er det det eneste du kan gå ud fra.
Du kan sagtens mene noget andet, men du skal da være hamrende idiot, hvis du modsiger fakta at resten af verden siger noget andet.

Igen du blander tingene sammen og misbruger statistikken på det groveste.
Det er muligt det er en samlet vurdering, men du har ikke den fjerneste ide om hvordan de enkelte scores er vægtet.
Der er sågar nogen der mener at multiplayer delen kan stå alene.

Min tese og jeg har selvfølgelig svært ved at bevise det er, at folk er blevet hypet godt og grundigt igennem, blevet forblændet af den flotte grafik og så ellers givet det top karakter.
Et spil som score lavt på gameplay bør aldrig kunne få top karakter, uanset hvor flot det er. Men det er hvad der er sket med GOW.
Spiller nu: World Of Warcraft: The ...
WehnerWehnerSkrevet 25/01-07 22:14 
Der er masser af andre spil med flot grafik på 360. Men Gears of War har maskinens bedste gameplay. Og jeg tror, jeg har spillet flere 360-titler end dig. Men det betyder vel ikke noget.
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
KillercowKillercowSkrevet 25/01-07 22:24 
Den må du gerne uddybe, for der er stort set ikke ændre noget som helt i forhold til hvad der tidligere er vist og den udgave der kommer på gaden til marts.

Bortset fra at det stort set ikke ligner det samme spil... nej.

Videoen havde perfekt frame rate, fysikken var totalt gennemført for alle køretøjer og der var ikke så meget som en jaggy i syne.

I det færdige spil kører spillet med 30 FPS, men ser ud til at hakke lidt i det af og til, alle køretøjer har lastbilfysik og der er jaggies galore. Sidstnævnte gør mig ikke så meget i fuld fart, men de to andre gør.

Det er egentligt lidt sjovt, GOW får ufattelig meget ros for grafiken ikke at det ikke er vel fortjen, men her halter gameplayet efter

Det er præcis hvad det ikke gør. Selv hvis GoW havde haft knap så pæn grafik, havde det stadig været en genial spiloplevelse takket være den gennemførte styring, co-op systemet og stemningen der er tyk som ærtesuppe. Det er ikke min personlige favorit for 2007, men jeg kan ikke komme i tanker om et spil, som kommer i nærheden af det indenfor genren (og her er genren TPS - ikke FPS som er helt anderledes). Det er sjældent at det første, der går gennem hovedet på mig efter at have gennemført et spil er "damn... forfra!".

Der er ingen tvivl om jeg syntes det er en ok pris, idet jeg også får en BD afspiller med, da jeg samtidig bruger en del tid på at se film, kan det stort set ikke blive bedre.

Der er ingen tvivl om, at hvis man endelig vil satse sine penge på Blu-Ray, så er PS3 den billigste måde at gøre det på. Men siden formatet er så godt som dødfødt efter pornoindustrien hoppede på HD-DVD, er det måske ikke den bedste løsning. Før eller siden bliver det formentlig lidt ligesom UMD, hvor man får en del af de store titler, men mange andre er rykket over på grønnere marker - eller måske endda bliver ved med at pumpe film ud på dvd. Med dvd er det jo så også fint nok, for det kan både PS3 og 360 jo vise uden problemer.

Det er muligt at jeg undervurderer Blu-Ray nu, men det er p.t. klart den lejr, der har mindst momentum hos forbrugerne. Der bliver solgt flere HD-DVD titler og hudindustrien river ufatteligt mange penge hjem. Derfor vil produktionsomkostningerne for HD-DVD formentlig falde drastisk i nær fremtid.
KillercowKillercowSkrevet 25/01-07 22:35 
Blot til information, så var resistance også et spil der solgte maskiner, om du bryder dig om det eller ej.
Det er så vidt jeg husker den bedst solgte PS3 titel.

Det siger jo så heller ikke ret meget, når udvalget er så sølle, som det er. Folk der køber maskinen, fordi det er den nye PlayStation vil jo have *et* eller andet at bruge deres maskine til, ikke? Sådan er det med konsollaunches.

Igen du blander tingene sammen og misbruger statistikken på det groveste.

Ved at lægge tallene på bordet og sige "Det her spil har et højere gennemsnit end det her andet spil. Ergo er der konsensus om, at det første spil er bedre" ? Det er sådan ca. så objektivt, som det kan gøres.

Det er muligt det er en samlet vurdering, men du har ikke den fjerneste ide om hvordan de enkelte scores er vægtet.

Men der er til gengæld et så stort grundlag at basere det på, at den statistiske sikkerhed er tilpas lille. (du kan se antallet af anmeldelser)

Et spil som score lavt på gameplay bør aldrig kunne få top karakter, uanset hvor flot det er. Men det er hvad der er sket med GOW.

Næh, så gad folk ikke spille det igen og igen og igen og... - og det er præcis hvad vi ser, når det konstant ligger på toppen af spillede 360-spil. Hvis det var en visuel f*ckfest, så ville folk spille det igennem og nyde det, og derefter lægge det på hylden for ikke at røre det igen. Men det er jo ikke tilfældet.

Som tidligere sagt er det ikke min personlige favorittitel, men det er helt klart noget af det bedste, som genren nogensinde har budt på (og her taler vi actionbrag forklædt som TPS - med andre ord god, gammeldags sjov).
HyakotakeHyakotakeSkrevet 25/01-07 22:36 
Jack_D>
Killercow>
Motorstorm saa interessant ud i den gamle video, men det endelige produkt ser middelmaadigt (omend p½nt) ud.

Den må du gerne uddybe, for der er stort set ikke ændre noget som helt i forhold til hvad der tidligere er vist og den udgave der kommer på gaden til marts.

Jack, tak fordi du gør det så let for os andre at udstille dine dumheder og fejlagtige udtalelser. Hvis du ikke kan se forskel på "den gamle" Motorstorm-video og "den nye" er du enten blind, idiot, eller en blind idiot. Men selvfølgelig kan du se forskel, ikke sandt?

Motorstorm-løgnen
HeroldHeroldSkrevet 25/01-07 22:38 
Jack_D>
Blot til information, så var resistance også et spil der solgte maskiner, om du bryder dig om det eller ej.
Det er så vidt jeg husker den bedst solgte PS3 titel.

Haha ja. Det er så også et af de få spil, der er noget værd - no wonder at det sælger? ;D Det har den bredeste appel til målgruppen, og ét spil skal jo sælge mest. Det betyder stadig ikke at det har solgt nogen konsoller på samme niveau som en rigtig killer app ville have gjort.

Herold>
Det er din antagelse og langt fra sikkert. Lad os se hvad der sker når det rammer USA og Europa.


Nej, det er fakta. Motorstorm er på ingen måde opbygget, hypet eller gjort ved som Gears of War er. Gears of War var en killer app allerede inden udgivelsen pga. måden det var opbygget på. Motorstorm derimod? Meh.




Igen du blander tingene sammen og misbruger statistikken på det groveste.
Det er muligt det er en samlet vurdering, men du har ikke den fjerneste ide om hvordan de enkelte scores er vægtet.
Der er sågar nogen der mener at multiplayer delen kan stå alene.

Min tese og jeg har selvfølgelig svært ved at bevise det er, at folk er blevet hypet godt og grundigt igennem, blevet forblændet af den flotte grafik og så ellers givet det top karakter.
Et spil som score lavt på gameplay bør aldrig kunne få top karakter, uanset hvor flot det er. Men det er hvad der er sket med GOW.

Nej, jeg blander intet sammen. Statistikken taler for sig selv, og er baseret på godt 130 anmeldelser. Du vil kunne sortere de første 10-30 fra, der ikke lever op til dine vilde forestillinger om den perfekte anmeldelse/dem der har overhypet det, og statistisk set, ville resultatet være det samme, for du vil også kunne finde anmeldelse i den lave ende af skalaen, der skal sorteres fra. Problemet er at du aldrig vil kunne vide, om de nu også fik det hele med i anmeldelsen. Derfor er karakteren det eneste du i sidste ende kan bruge til sådan en sammenligning - den afspejler det endelige indtryk. Karakteren i Gears of War er ikke kun baseret på grafikken - du skal være velkommen til at påstå det, fordi du ved jo godt at det er et fantastisk flot spil... Men det bedste i spillet er måden gameplayet er stillet op på - det er simpelt for de uindviede (dig), men for os andre, der rent faktisk har spillet og nydt det, er der en dybde, du nok aldrig vil finde i noget spil ;)
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
CoreCoreSkrevet 25/01-07 22:45, rettet 25/01-07 22:47 
Jack_D>
Det er muligt det er en samlet vurdering, men du har ikke den fjerneste ide om hvordan de enkelte scores er vægtet.
Der er sågar nogen der mener at multiplayer delen kan stå alene.

10 anmeldelser, 10 scores, gennemsnit = resultat.

Det er indiskutabelt. Fat det dog. Gennemsnittet indeholder både dine synspunkter (Sony Rules, PS3 er fejlfri, Resistance er århundredets spil), og de største skeptikeres (Jeg vil hellere spille Gears Of War igen). Derfor burde det være ligegyldigt hvordan de enkelte vægter det.

Og lad vær med at snakke om dele der kan stå alene, når du selv tidligere har bashet folk, for at have sådan en mening.

Savner i øvrigt også stadig svar på tidligere indlæg...
Spiller nu: Mass Effect 3, Twisted Metal (2012), SSX (2012)
PalleJensenPalleJensenSkrevet 25/01-07 23:08 
Lad nu Jack_D være - han er udenfor pædagogisk rækkevidde. Han er vild med PlayStation og totalt forblændet af Sonys marketing maskine - det er fair nok, lad den ligge der.

Giv ham ikke brændstof og en grund til at fyre sit ensidet crap af - der går jo totalt Okotta i den og det ødelægger tonen og seriøsiteten på dette forum.
Spiller nu: L.A. Noire (360) - Child of Eden (360) - DiRT 3 (360)
RooneyRooneySkrevet 25/01-07 23:22 
Ja, det synes jeg heller ikke at der er nogen grund til.
Your right hand comes off?Spiller nu: Xbox 360, PlayStation 3
King ChaosKing ChaosSkrevet 26/01-07 08:26 
Haha...
SøgAArdSøgAArdSkrevet 26/01-07 12:07 
Jeg tror parterne misforstår hinanden. De fleste herinde glæder sig til PS3's ankomst, diskussionen handler om hvorvidt det er værd at betale 5000,- til launch.
Home is where the hardware is..
nerosnerosSkrevet 26/01-07 12:08 
Jeps!
Bashful Neophyte
BeanoBeanoSkrevet 26/01-07 12:11 
SøgAArd>
Jeg tror parterne misforstår hinanden. De fleste herinde glæder sig til PS3's ankomst, diskussionen handler om hvorvidt det er værd at betale 5000,- til launch.

Og her vil opfattelsen variere udfra om personen skal gå med aviser eller bare sælge lidt ekstra Crack for at få skrabet pengene sammen ;)
King ChaosKing ChaosSkrevet 26/01-07 12:31 
Jeg vil da gerne ha' en... alle konsoller kan få lov at bo hos mig... men i øjeblikket er spørgsmålet om jeg skal spare sammen til en bil, et digtalt spejlreflekskamera eller en PS3... i øjeblikket er den bagerst i kapløbet... så jeg må vel nøjes med at kysse på redaktionens (som sikkert kommer til at stå hjemme hos HrRald)
SephirothSephirothSkrevet 26/01-07 13:05 
God launch line-up, men der er ikke noget på listen, der er kan få mig til at punge ud med mindst 5500kr. Jeg vil overveje det, når 20 GB versionen kommer på gaden, hvis Heavenly Sword viser sig at være noget ved.
Spiller nu: Catherine, Beyond Good & Evil HD
KLTKLTSkrevet 27/01-07 00:27 
Ja er enig med de fleste andre, for selvfølgelig ses der også her fra frem mod lanceringen af PS3 i Europa, og positivt er det da at konstatere, at Sony for en gangs skyld altså valgte at overholde lanceringsdatoen i marts i stedet for en gang senere på året.
Men på den anden side så har vi fået slået fast op til flere gange, at Sony nærmest ikke kunne tillade sig at behandle gamerne i Europa dårligt endnu en gang, så det er nok meget godt de valgte at overholde deres deadline, også bare på grund af det faktum at PS3 virkelig ER presset i konsolkrigen i øjeblikket.

Personligt mener jeg stadig ikke at PS3 er prisen værd til at gå ud og investere i den ved launch, i sig selv er prisen for høj til en konsol og der er heller ikke efter min mening nok gode spil til at begrunde et køb.
9/11 Was An Inside Job
lightyear dklightyear dkSkrevet 28/01-07 19:33 
Motorstorm er for mig nok til at købe Ps3, men jeg havde håbet på at man ikke var tvunget til at købe alt på en gang, f.eks bluray 1600 kr wifi 700 kr, så ville en Ps3 ligge på ca 3000 kr og jeg ville ha råd.
are you CHICKEN?
PlaykidPlaykidSkrevet 28/01-07 19:58 
Det virker imo dumt at man har lavet PS3 med indbygget Blueray, i stedet for at give den det som en ekstern tilføjelse som 360. Jeg smider ikke 5000 kr. efter en konsol med spil der ligger noget over middel, som heller ikke siger mig det store.

Hvis prisen havde været nede i de 2.5k-3.2k kunne jeg godt have fundet på at købe den, men blue-ray er bare ren og dyr dødvægt for mig.
Kunne ellers godt have tænkt mig at spille lidt Motorstorm og Resistanse, det ligner nogle udemærkede spil.
Spiller nu: Halo 3
SephirothSephirothSkrevet 28/01-07 20:13 
KLT>
...og positivt er det da at konstatere, at Sony for en gangs skyld altså valgte at overholde lanceringsdatoen i marts i stedet for en gang senere på året.
Men på den anden side så har vi fået slået fast op til flere gange, at Sony nærmest ikke kunne tillade sig at behandle gamerne i Europa dårligt endnu en gang, så det er nok meget godt de valgte at overholde deres deadline, også bare på grund af det faktum at PS3 virkelig ER presset i konsolkrigen i øjeblikket.

Nu valgte de så at udskyde den 5 måneder, men det er bare en mindre detalje ;)
Spiller nu: Catherine, Beyond Good & Evil HD
Zzap!Zzap!Skrevet 28/01-07 21:02, rettet 28/01-07 21:02 
Playkid>
Det virker imo dumt at man har lavet PS3 med indbygget Blueray, i stedet for at give den det som en ekstern tilføjelse som 360.

Der er bare lige den lille ulembe ved tilbehør, at det er sværere at sælge end sand i Sahara.
PS3 er Sonys store chance for at give Blu-Ray et boost som ingen anden strategi ville kunne have givet.

Hvad forbløffende få menneske synes at have erkendt, er at HDDVD var død inden det overhovedet blev lanceret.
Det skete den dag Sony offentliggjorde beslutningen om at inkludere et Blu-Ray drev i PS3.

Der er absolut ingen grund til at købe en HDDVD afspiller, ud over uvidenhed.
Born to kill space
HeroldHeroldSkrevet 28/01-07 21:08 
Zzap!>
Hvad forbløffende få menneske synes at have erkendt, er at HDDVD var død inden det overhovedet blev lanceret.
Det skete den dag Sony offentliggjorde beslutningen om at inkludere et Blu-Ray drev i PS3.

Der er absolut ingen grund til at købe en HDDVD afspiller, ud over uvidenhed.

Bortset fra at pornoindustrien har valgt HD-DVD. ;)

*host*betamax*host*

Verden ser selvfølgelig anderledes ud i forhold til dengang, jvf. internettet og computermediet - men det er stadig et stort los i kuglerne på BluRay.
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
King ChaosKing ChaosSkrevet 28/01-07 21:22 
Zzap!>



Hvad forbløffende få menneske synes at have erkendt, er at HDDVD var død inden det overhovedet blev lanceret.
Det skete den dag Sony offentliggjorde beslutningen om at inkludere et Blu-Ray drev i PS3.

Der er absolut ingen grund til at købe en HDDVD afspiller, ud over uvidenhed.

Ok... jeg forstår altså ikke hvad du siger... det må du hellere forklare...
NaieraNaieraSkrevet 28/01-07 21:27, rettet 28/01-07 21:27 
Herold>
Bortset fra at pornoindustrien har valgt HD-DVD. ;)

Nej, det har den ikke!

Sony har blot sagt, at der ikke vil blive trykt porno på deres egen Blu-Ray fabrik, men det er altså ikke det eneste sted man kan få trykket Blu-Ray skriver!
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
SephirothSephirothSkrevet 28/01-07 21:29, rettet 28/01-07 21:29 
Hvem gider osse kigge på Jenna Jameson i HD alligevel?

Jenna!
Spiller nu: Catherine, Beyond Good & Evil HD
Zzap!Zzap!Skrevet 28/01-07 21:32 
King Chaos>
Ok... jeg forstår altså ikke hvad du siger... det må du hellere forklare...

Hvilken en af de tre sætninger volder problemer?
Born to kill space
PlaykidPlaykidSkrevet 28/01-07 21:45 
Zzap!>
Playkid>
Det virker imo dumt at man har lavet PS3 med indbygget Blueray, i stedet for at give den det som en ekstern tilføjelse som 360.

Der er bare lige den lille ulembe ved tilbehør, at det er sværere at sælge end sand i Sahara.
PS3 er Sonys store chance for at give Blu-Ray et boost som ingen anden strategi ville kunne have givet.

Hvad forbløffende få menneske synes at have erkendt, er at HDDVD var død inden det overhovedet blev lanceret.
Det skete den dag Sony offentliggjorde beslutningen om at inkludere et Blu-Ray drev i PS3.

Der er absolut ingen grund til at købe en HDDVD afspiller, ud over uvidenhed.

Det skal jeg ikke kunne udtale mig om, men jeg mente dumt, set fra forbrugernes side.
At de så ikke kan få det solgt er så en anden sag, det er vel et tegn på at blue-ray ikke er interresant og man burde droppe det :)
Men det vil jeg ikke diskutere, har ikke det store overblik over det, og orker ikke at sætte mig ind i marketing.
Spiller nu: Halo 3
King ChaosKing ChaosSkrevet 28/01-07 22:43 
Zzap!>

Hvilken en af de tre sætninger volder problemer?


Dem alle tre. Samlet og hver for sig. Jeg kan sagtens forstå at du mener at BR er Guds gave til menneskeheden og HD DVD er det modsatte. Fint nok. Men hvorfor er det så tydeligt for enhver, at den dag Sony annoncerede BR var slaget tabt for HD DVD... taler du i billeder? Måske er du ironisk uden at jeg forstår det? Humor er svært at formidle i tekst.
King ChaosKing ChaosSkrevet 28/01-07 22:45 
Naiera>
Nej, det har den ikke!

Sony har blot sagt, at der ikke vil blive trykt porno på deres egen Blu-Ray fabrik, men det er altså ikke det eneste sted man kan få trykket Blu-Ray skriver!

Jeg synes ellers jeg læste udtalelser fra porno-industrien under den netop afsluttede CES, at de fleste produktions-selskaber ville benytte HD fordi det var billigere, men måske ved du mere om porno-industrien end jeg gør?
BaggyBaggySkrevet 28/01-07 23:26 
King Chaos: Du har uden tvivl hørt rigtigt.. vi snakkede faktisk om det ved middags bordet da min bror var hjemme for at spise den anden dag :)
Den der ler sidst.. tænker.. langsomst
BeanoBeanoSkrevet 29/01-07 00:00, rettet 29/01-07 00:00 
Herold>
Bortset fra at pornoindustrien har valgt HD-DVD. ;)


Really?
NaieraNaieraSkrevet 29/01-07 00:04, rettet 29/01-07 00:04 
King Chaos>
Jeg synes ellers jeg læste udtalelser fra porno-industrien under den netop afsluttede CES, at de fleste produktions-selskaber ville benytte HD fordi det var billigere, men måske ved du mere om porno-industrien end jeg gør?

Det kan godt være at flere selskaber har valgt HD-DVD, men det er ikke det samme som at hele INDUSTRIEN har fravalgt Blu-Ray! Folk misforstår det faktum, at Sony siger at der ingen porno vil blive trykt hos dem, og tolker det som om at Sony forbyder porno på Blu-Ray. Det er forkert.

Det er i øvrigt også voldsomt forsimplet, at sammenligne dette med Betamax. Der var mange andre årsager til, at Betamax fejlede. Det var bestemt ikke blot dét, at pornoen kom ud på VHS.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
HeroldHeroldSkrevet 29/01-07 00:23 
Ja, slaget er vel heller ikke vundet endnu - og pornoindustrien er selvfølgelig ikke samlet i ét ensrettet organ (haha, get it?).

Men når det også er billigere og nemmere at lave HD-DVD-skiver frem for BluRay, og der er flere HD-drev ude lige nu - så er valget da ret åbenlyst for pengemændene.
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
Jack_DJack_DSkrevet 29/01-07 08:19, rettet 29/01-07 08:22 
Herold>
Men når det også er billigere og nemmere at lave HD-DVD-skiver frem for BluRay, og der er flere HD-drev ude lige nu - så er valget da ret åbenlyst for pengemændene.

Der tager du fejl, p.t er der flest BD afspillere ude og det er med en stor margin og antallet ift. HD-DVD øges hver eneste dag.
Du kan jo bare tage et hurtigt kik på december tallene, der blev solgt ca. 80K HD-DVD addons mod ca. 1 mil PS3 afspillere.
Toshiba har oplyst de har solgt ca. 200K afspillere ialt i løbet af året.
Så det giver ca. 300K afspillere mod +1mil BD afspillere og det er vel at mærke tallene for 2006.
Spiller nu: World Of Warcraft: The ...
HeroldHeroldSkrevet 29/01-07 10:35 
Det kan du sagtens have ret i. Jeg forholdt mig sådan set kun til en pornoproducents udtalelser. :)

Har du nogen kilder?
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
NaidNaidSkrevet 29/01-07 10:53 
Naiera>

Det er i øvrigt også voldsomt forsimplet, at sammenligne dette med Betamax. Der var mange andre årsager til, at Betamax fejlede. Det var bestemt ikke blot dét, at pornoen kom ud på VHS.

Det er vel ikke voldsomt forsimplet, det er bare ikke de samme ting der vægter nu, som dengang. Desuden var der kun to årsager til at Betamax fejlede - ingen porno, og så mente sony åbenbart at en spillefilm skulle leveres på to kasetter, smart :P.
Jack_DJack_DSkrevet 29/01-07 10:59 
Salgstallene for PS3 har vi gået igennem, så de burde være lige til at finde :)

Jeg har ingen tal fra standalone BD afspillere, men det skulle være lavere end for HD-DVD afspillerene.

Kan ikke lige finde linket, men på CES offentliggjore Toshiba at de have solgt omkring 125K afspillere.

Tallene for HD-DVD addonen er ca. 92K

http://www.engadgethd.com/2007/01/15/microsoft-moves--92-000-hd-dvd-add-ons-over-the-holidays/
Spiller nu: World Of Warcraft: The ...
NaieraNaieraSkrevet 29/01-07 11:16 
kobsie>
Det er vel ikke voldsomt forsimplet, det er bare ikke de samme ting der vægter nu, som dengang. Desuden var der kun to årsager til at Betamax fejlede - ingen porno, og så mente sony åbenbart at en spillefilm skulle leveres på to kasetter, smart :P.

Der var selvfølgelig flere end to årsager. Så simpelt var det altså ikke; det burde da være klart for enhver.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
NaidNaidSkrevet 29/01-07 11:49 
Hvilke om man må spørge?. For det var rent faktisk så simpelt ^^.
NaieraNaieraSkrevet 29/01-07 12:35 
Hvis du læser Wikipedia-siden om emnet udlægges det altså ikke hélt så simpelt, synes jeg. Den slags er aldrig så simpelt, at du bare kan slynge to ting ud, og sige 'derfor og derfor'.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
QQSkrevet 29/01-07 12:40, rettet 29/01-07 12:47 
Det faktum at det er nemmere at sælge kvantitet over kvalitet. Trods ringere billedkvalitet, vandt VHS "båndkrigen" på billigere priser og længere spilletider. Så vidt jeg husker er VHS lagret i composhit, modsat Betamax der er lagret i component (!).

EDIT: Det er BetaCAM der er lagret i component, ikke Betamax, der også lagres i composite. Det ændrer dog ikke ved ovenstående faktum, kvantitet sælger over kvalitet.

Videotape Format War på wiki
It's time to kick ass and chew bubblegum. But I'm all outta gum!Spiller nu: Legend Of Zelda, The: B...
NaieraNaieraSkrevet 29/01-07 13:03, rettet 29/01-07 13:04 
Ja, jævnfør blandt andet den side er det jo så jeg mener, at det ikke er hélt så simpelt, som kobsie udlægger det. Det kan være han bare har nævnt hovedårsagerne, men de eneste årsager var det altså ikke.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
552 emne(r).
« < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > »

Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig