X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Filmsnak


Svar
jaesjaesSkrevet 03/10-06 16:18, rettet 03/10-06 16:26 
Luc Besson har pensioneret sig selv som filminstruktør. Det er et par måneder siden det kom frem, men jeg følger ikke så meget med i den slags, så jeg har først læst det i dag. Det har vist heller ikke været nævnt herinde.

Det er da lidt vildt. I hvert fald har han for mig altid stået som noget nær det perfekte bindeled mellem den franske og den amerikanske filmtradition. Han har da ... Se hele indlægget


Film-making is such a demanding mistress.
1'774 emne(r).

Svar
millenniummillenniumSkrevet 07/02-17 09:18, rettet 07/02-17 09:32 
Noget fra Super bowls trailer visninger, perhaps....?

Guardians 2: Ja, tak.
Pirates, igen, igen: Når en trailer ser kedelig ud...? Dårlige udsigter.
Logan: Ja tak!!!
Transformers, nok engang: Hvad er Transformers?
Baywatch: ...gæt selv.
Fast & Furious: Mit porno.
Life: Foregår det i rummet? Fint, jeg er på!
Stranger Things 2: Selvfølgelig.
Ghost in the Shell: Krydser fingre!
A cure for Wellness: Ikke lige det jeg løber først ind og ser.
Og så John Wick 2: ...når den ligger på Netflix, og jeg har tømmermænd.


EDIT: synes faktisk også teaseren til Cars 3 er god, fordi alt virker så fotorealistisk og overdrevet modent ... lige indtil mcqueens ikoniske bil er midt i det hele. https://youtu.be/E4K7JgPJ8-s

Super bowl trailers
The medium is the message.
SumezSumezSkrevet 07/02-17 09:51, rettet 07/02-17 09:51 
Ok, ikke det vildt spændende der iblandt. Stranger Things 2 er selvfølgelig selvsagt - og Logan synes jeg også ser super interessant ud. Kunne meget bedre lide stemningen i den første trailer fremfor den næste, men den har i hvert fald potentiale. Som både X-Men 1 og DoFP beviste, fungerer X-Men bedst når de prøver på at fortælle en historie fremfor bare at stykke en actionfilm sammen, og Logan har tydeligvis fokus på historien. (hvis bare resten af Hollywood så kunne lære det. Udover George Miller, han må godt)

Silence synes jeg ser virkelig spændende ud (såfremt der ikke er for meget kristent agenda mellem linjerne). Den har allerede haft premiere, så håber at få den set snart.

Kong kan gå begge veje, men i hvert fald fedt at de prøver på at lave en ny King Kong med den klassiske monsterfilm-tilgangsvinkel.

Valerian er jeg vildt spændt på. Der er så meget der kan gå galt (især når hovedpersonerne ligner surmulende teenagere), men det er et forlæg der har skreget på en filmatisering i snart 50 år nu. Ghost in the Shell har lidt samme kan-gå-begge-veje potentiale.

Elle - Ja, Paul Verhoeven laver stadig film, og de får stadig masser af ros.

Derudover synes jeg Lion og La La Land ser interessante ud. Og så kommer der den der film over The Dark Tower, som vi stadig kun ved meget lidt om, men der kommer nok et stort PR-indspark meget snart. Der kommer også en efterfølger til Trainspotting hvis man er til den slags.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Toki, Tetris Effect, Shadow Tower: Abyss
KillerBean2KillerBean2Skrevet 27/02-17 17:12 
Jeg er stadigvæk ikke helt solgt mht. Ghost in the Shell, men det her gør mig en del mere optimistisk:

Practical effects, når det er muligt.
AV Intelligent Terminal
BeanoBeanoSkrevet 28/03-17 08:43 
Alicia Vikander som Lara Croft... casting en stor forbedring over den forfærdelige Jolie.

http://www.starburstmagazine.com/movie-news/...ot-synopsis-revealed
millenniummillenniumSkrevet 28/03-17 08:46 
Uhhh ja.. hvis det bliver mere Tomb Raider reboot agtigt, og mindre Lara Croft cartoon slap-stick agtigt, så er jeg på hende igen... ehh..
The medium is the message.
slk486slk486Skrevet 28/03-17 08:50, rettet 28/03-17 08:50 
Ja, Jolie var ikke særlig god, men synes nu Vikander er lidt for svensk :/ Dygtigt skuespiller og langt over mange andre med accenter, men udseendet er bare ikke Lara Croft.
j/k
nerosnerosSkrevet 28/03-17 09:15 
millennium>
Uhhh ja.. hvis det bliver mere Tomb Raider reboot agtigt, og mindre Lara Croft cartoon slap-stick agtigt, så er jeg på hende igen... ehh..

Hun er ALT for tyndbenet.. :-(
Bashful Neophyte
nerosnerosSkrevet 28/03-17 09:17 
KillerBean2>
Jeg er stadigvæk ikke helt solgt mht. Ghost in the Shell, men det her gør mig en del mere optimistisk:

Rated PG-13 :-(
Bashful Neophyte
slk486slk486Skrevet 28/03-17 09:22 
neros>
Hun er ALT for tyndbenet.. :-(

Ja :/
j/k
millenniummillenniumSkrevet 28/03-17 10:26, rettet 28/03-17 10:27 
Hun havde da heller ikke de vildeste kurver i rebooten...

Filmsnak

Men korrekt, hun ligner ikke ligefrem en adventure-kvinde der har gået 2.000 km med de spinkle stænger.
The medium is the message.
nerosnerosSkrevet 28/03-17 12:48 
Ja nemlig :-(
Bashful Neophyte
Soren47Soren47Skrevet 28/03-17 16:57 
Nathan Drake har sgu da også kyllingeben. :b
nerosnerosSkrevet 28/03-17 21:36 
Ham vil jeg heller ikke "sove" med..
Bashful Neophyte
SumezSumezSkrevet 28/03-17 23:01 
Har sådan en film noget potentiale overhovedet i dag? Hvem er målgruppen?
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Toki, Tetris Effect, Shadow Tower: Abyss
BeanoBeanoSkrevet 28/03-17 23:08 
Det tror jeg, tynde ben sælger godt.
FancyPantsFancyPantsSkrevet 29/03-17 00:04 
Tynde ben er vigtigt! Bare spørg Thor og Odin fra Mammas Pojkar!
PEW PEW PEWSpiller nu: Mass Effect: Andromeda, Overwatch: Origins Edit..., Warframe
KillerBean2KillerBean2Skrevet 29/03-17 06:56 
neros>
KillerBean2>
Jeg er stadigvæk ikke helt solgt mht. Ghost in the Shell, men det her gør mig en del mere optimistisk:

Rated PG-13 :-(

Hmm ja, jeg synes også bare, jeg ser flere og flere tegn på, at det er en film, man ikke behøver at bruge tid på. Læste lige en anmeldelse, som bekræfter alle mine bange anelser, på IMDb. Både historien og figurerne skulle være blevet fordummet ganske voldsomt i forhold til originalen :(
AV Intelligent Terminal
nerosnerosSkrevet 29/03-17 07:40 
Ja desværre jeg havde ellers positive forventninger på trods af det umulige ;-)

Men jeg tænker det bliver lige så stygt som den nye Robocop film :-(
Bashful Neophyte
millenniummillenniumSkrevet 30/03-17 12:22, rettet 30/03-17 12:25 
Hmmm... blandede holdninger til Ghost in the Shell er ikke nødvendigvis en dårlig ting...

Glæder mig til der kommer flere reviews

Rottentomatoes er endnu højere, men hvis man lige skimmer deres citater, så lyder det som en æstetisk magtdemonstration og godt skruet sammen af Scarlett, men savner noget dybde.

Link...
The medium is the message.
la0sla0sSkrevet 05/04-17 00:25, rettet 05/04-17 00:30 
Ghost in the Shell. Jeg startede med at være meget skeptisk, så tentativt interesseret og så meget skeptisk før jeg gik ind og så den, (i IMAX. Ikke for blær, men bare for at redegøre for det).

Først og fremmest vil jeg ikke gå ind i det med white washing, da jeg ikke har læst op på debatten ordentligt og ikke er inde i det. Sekundært fordi jeg synes debatten generelt er relevant og interessant, men at det MÅSKE har taget form af witch hunt i omtale af GitS. Og så sagde jeg måske for meget.

Anyway: Filmen.

Jeg synes generelt det er rimelig godt. Jeg var i hvert fald okay med. Jeg synes den formår så godt som man kan forvente at give plads til lidt tankegods, eller i hvert fald arbejde med komplekse følelser, ikke i stort format, men heller ikke så det føles som et postulat. Det er ikke Total Recall remaket (som jeg genså i søndags som prep), men det er heller ikke Blade Runner. Altså, det er ikke en film der prøver at trække sit filosofiske ophav hjem på en enkelt nøglescene, men det er heller ikke meditation. I stedet er det drypvist delt ud over filmen. I forhold til hvor hul mange anmeldere har sagt den var, havde jeg en rimelig anden oplevelse. Det er selvfølgelig ikke en stor og megatung film, og den kan nemt pilles i stykker hvis man vil spidse pennen og være barsk, men jeg synes det virker ærligt, der hvor det kommer fra. For mig virker det som en af de middeltunge SAC-afsnit, i forhold til tematisk tyngde og filosofi. Filmen er ikke på den måde så interesseret i at arbejde med en universel historie og udsigelse, men mere om en personlig fortællingen om Majoren og hendes tilblivelse. På den måde er det mindre, men jeg synes det fungerer.

Bemærk dog at jeg hverken bruger voldsomme superlativer eller laver bogstavrim, for det er ikke et mageløst mesterværk. Deres karakterisering er ret tynd, section 9 får ikke meget tid, og meget går ret stærkt. Der er en del hand waving, og nogle gange går det lidt stærkt med kausal kæderne. Men det gør det jo ofte i film. Min følelse var at jeg skulle sluge nogle kameler, og acceptere at nogle karakterer "bare følte sådan", men at det ikke var værre end i så mange populærfilm. Jeg synes instruktionen er ok, der vælges gode kamera indstillinger og iscenesættelsen er rimelig god, pånær på et punkt som jeg kommer til. Der er nogle genuint gode chok og creepy øjeblikke i filmen, og visuelt er det klart en skarp film (omend nogle effektskud halter lidt). Scarlett Johanssons spil synes jeg er fint, det har fået kritik som værende tomt, men jeg synes det fungerer som det skal. Hendes Major er anderledes end i animéen, men i forhold til den baghistorie der skitseres, synes jeg det giver mening. Hun har en sær foroverbøjet og lidt aparte fremtoning, som hænger sammen med... ja... noget. Bedre er det så heller ikke, men det er ok.

Jeg tror faktisk, sjovt nok, at mit største kritikpunkt er actionscenerne. De virker lidt skuffende, lidt rodede og som om det er gået stærkt på koreografien, og deres iscenesættelse. Det er som om man har haft nogle idéer som man tænkte ville virke vildt, men som står tilbage som mere "rimelig cool". Det skriger ikke til himlen, men var bemærkelsesværdigt. Til gengæld er der flere billeder der står tilbage som ret creepy og fascinerende.

EDIT: Nåja, og manus, min anden anke, som jeg har forgrebet lidt af omvejen ovenfor, det er måske lidt safe. Det er en lille historie, og butikken satses aldrig. Men jeg sidder også med følelsen af, at hvis de havde gået efter guldet, så havde de knækket nakken, i stedet kommer de rimelig i mål med den historie de vil fortælle. Sprælsk er det ikke, de kender deres begrænsninger.

Så ja, det er en god b-film med noget på hjerte, visuelt flot, og i min optik en hæderlig adaption. Og lad det være sagt, at jeg er meget glad for den oprindelige animé og serierne.

3,5/6 måske 4
Hvad sker der?
nerosnerosSkrevet 05/04-17 07:46 
Er det ikke bare Robocop remaked om igen sådan føler jeg ihvertfald omkring den. Især efter jeg læste om at den er rated PG-13. Det er ligesom at hamre søm i min kiste :-(
Bashful Neophyte
millenniummillenniumSkrevet 05/04-17 08:49, rettet 05/04-17 08:49 
Ha ha RoboCop remaked har jeg sjovt nok lidt sympati for. Føles som om instruktøren vidste hvilken kommercielt tabt pile-of-shit han fik serveret af selskabet, og så har han faktisk vinklet den bedst muligt.
The medium is the message.
la0sla0sSkrevet 05/04-17 09:16 
Det ved jeg ikke om det er. Det er en poleret hollywood ting, men på sin vis stadig sin egen ting også. Se den. Jeg er jo klart i den minoriteten her. Men synes ikke det var sølle. Kuze, som man ser i traileren, synes jeg de har gjort ret interessant.
Hvad sker der?
millenniummillenniumSkrevet 05/04-17 09:24 
Jeg har selvfølgelig været skuffet over Metacritics tal, men på den anden side, så KAN denne film repræsentere et segment som ligger pænt fucking langt fra din standard filmanmelder. Synes netop også det er mere interessant at høre meninger og anmeldelser fra GITS fanboys.

Men da jeg læste en anmeldelse der skrev at GITS havde positivt potentiale for en ny action-franchise med Scarlett, ligesom Jason Bourne havde for Matt Damon, så stod jeg helt af.
The medium is the message.
la0sla0sSkrevet 05/04-17 09:52 
Det er baseret på at hun SPOILER-TEKST:
ikke ved hvor hun kommer fra
. Så det må være tanken.

Jeg er lidt nervøs for at fremstå som fanboy, eller forsvarer, men jeg synes nu den er god. Det er sådan en film, jeg ved man nemt kan ødelægge hvis man er interesseret i det. Jeg vil anbefale at læse Capones anmeldelse på AICN. Her er et citat:

"GHOST IN THE SHELL doesn’t so much end as it does sputter and stop. It leaves the possibility open that more of these films can be made, and maybe now that we’ve moved beyond the original story aspects of this movie, a second part might be more adventurous in the story department. And to address the concerns of the “white-washing” of these Japanese storyline, the idea that Major appears to be a white woman in this culture is actually a key element of the plot, one that is openly addressed and dealt with. See the movie before you criticize; that’s a general rule of moviegoing, not just a suggestion for this work. And while there are some issues with pacing and tension building, for the most part GHOST IN THE SHELL is a worthy effort that questions what it is to be human and the role of technology as we move forward. At least you can’t say it isn’t asking big-picture questions. "

Anmeldelse på AICN
Hvad sker der?
nerosnerosSkrevet 05/04-17 10:02, rettet 05/04-17 11:40 
Det skal siges at jeg faktisk har haft ja hatten på meget længe omkring GITS, men det er blevet lidt pillet fra hinanden da jeg eftertænktsomt har genset trailerne en del gange. Det er selvfølgelig ikke som at se the real thing så jeg håber sømmene i kisten kan tages op igen ;-)
Bashful Neophyte
la0sla0sSkrevet 05/04-17 11:08 
Jeg havde samme rejse.
Hvad sker der?
KTCKTCSkrevet 05/04-17 14:39, rettet 05/04-17 14:44 
LOL, jeg hørte lige en amerikaner omtale Pilou Asbæk (han spiller Batou i GitS) som "Ass beak" - det er alligevel det sjoveste jeg har hørt i dag og især, hvis man tænker i billeder :D
A small cog? Now that you mention it, I know a puzzle about an object that almost fits that description.
NaieraNaieraSkrevet 05/04-17 14:46 
Det er næsten bedre end dickbutt.
There are five lights.Spiller nu: Fallout 76
nerosnerosSkrevet 05/04-17 17:38 
Hahaha! :D

"Ass-Beak"
Bashful Neophyte
millenniummillenniumSkrevet 27/04-17 14:43, rettet 27/04-17 14:44 
Ret cool poster de har fundet på.... Obviously en reference til 80'er ungdomsfilm... :-D

Filmsnak
The medium is the message.
nerosnerosSkrevet 28/04-17 13:52 
I like it! :-)
Bashful Neophyte
millenniummillenniumSkrevet 17/05-17 13:01 
Giver normalt ikke meget for 3D (og hader at betale mere), men damn - at kunne se T2 Judgment Day igen i biffen, det kan godt trække pengene ud af mig. 3D eller ej.

T2: TERMINATOR 2 - JUDGMENT DAY Official 3D Trailer (2017)
The medium is the message.
WehnerWehnerSkrevet 17/05-17 13:33 
Uhhh, og så den her kørende på vej til biffen :p

https://www.youtube.com/watch?v=vygQZ9hYqyE
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
Per SPer SSkrevet 30/05-17 08:44 
Empire har anmeldt Wonder Woman.

"A big, goofy grin-on-your-kisser blast"
Spiller nu: -, Prince Of Persia: The F..., GoldenEye 007: Reloaded
slk486slk486Skrevet 30/05-17 08:59 
Det var da en uventet positiv overraskelse :)

At de har evoked Donners Superman gør mig interesseret lige med det samme.
j/k
millenniummillenniumSkrevet 30/05-17 09:05 
Ja, fedt at læse. Tror måske det er en must-see i biografen (y).
The medium is the message.
millenniummillenniumSkrevet 03/06-17 22:01 
DR symfoniorkesterets Galaxymphoni ligger på deres app/site. Virkelig værd at kigge på / lytte til for filmelskere. Husk at tænde for det gode anlæg eller brug lyttebøffer.
The medium is the message.
GrillBillerDKGrillBillerDKSkrevet 04/06-17 14:29 
Eller via ://www.dr.dk/tv/se/galaxymphony/-/galaxymphony-2#!/
At det er bras er ikke ensbetydende med at det ikke virker, men det har du åbenbart svært ved at forstå. (JackD - 2006)
millenniummillenniumSkrevet 06/06-17 12:56 
Kan godt forstå publikum er oppe og stå efter Fifth Element... (Y)
The medium is the message.
SumezSumezSkrevet 06/06-17 15:57, rettet 06/06-17 15:57 
Det var også helt vildt, tror ikke den optagelse er fra den dag jeg var derinde, men da jeg var der, fløj publikum også op ad stolene lige med det samme!
Jeg synes det er sjovt at spille et nummer som reelt set er en slags sci-fi joke (i fremtiden hvor to vidt forskellige typer musik ses som "klassisk"), men alligevel gøre så sindssygt stort indtryk. I filmen er det jo meningen at divaen kan skifte mellem stemmer på en måde som kun hendes race kan, og et menneske aldrig ville kunne. At sidde lige foran en sanger der formår at genskabe den sang live giver virkelig et utroligt gys, som aldrig kan gengives fuldstændig i en optagelse. Havde svært ved at holde øjnene tørre!

Dét nummer, og Blade Runner var helt klart højdepunkterne for mig, by far.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Toki, Tetris Effect, Shadow Tower: Abyss
millenniummillenniumSkrevet 06/06-17 16:20 
Jeg så det på skærm, med mine Sony DAC earphones i et desperat forsøg på at få mest lydoplevelse med, og jeg skam-misunder dem som var derinde live.

Jeg hader at gå glip af noget så godt.
The medium is the message.
3of193of19Skrevet 17/06-17 01:17 
Movies with Mikey: Logan

Link...
AnneERAnneERSkrevet 22/06-17 22:45 
Bud på nogle gode film i biogragen henover sommeren?
millenniummillenniumSkrevet 22/06-17 23:04 
Ikke rigtigt, nej. Efter Terminator 2 holdte man faktisk op med at lave gode film. :-D
The medium is the message.
JmogJmogSkrevet 22/06-17 23:59 
AnneER>
Bud på nogle gode film i biogragen henover sommeren?

Af kommende film ser jeg mest frem til Dunkirk og Spider-Man. De skal nok blive gode. Hvis du ikke har set den endnu, så synes jeg Wonder Woman er den mest seværdige af de film der kører i biffen lige nu. Guardians of the Galaxy 2 er også rigtig underholdende.
WehnerWehnerSkrevet 24/06-17 15:36 
Apropos vores snak om Rogue 1.

Filmsnak
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
KillerBean2KillerBean2Skrevet 24/06-17 17:34 
Hvad har det med Rogue 1 at gøre? Er det ikke bare en person, som ikke fatter, hvem Martin Luther King er navngivet efter? :)
AV Intelligent Terminal
SumezSumezSkrevet 24/06-17 18:06 
Jeg er glad for at KB2 turde spørge :P Jeg forstår den heller ikke.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Toki, Tetris Effect, Shadow Tower: Abyss
KillerBean2KillerBean2Skrevet 24/06-17 18:15 
Jeg er også bare i mit næsvist direkte humør for tiden :D
AV Intelligent Terminal
1'774 emne(r).

Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig